Evlenmek icin gec mi kaldim sizce ?

28 yasındayım hala evlenmedim evlenmeyide düşünmüyorum oldukça erken.. ne geci?Benden küçükler bile evleniyor bütün arkadaşlarım evli

Yaşınız geçmiş deģil . Fakat tecrübelerimi paylasmak istiyorum . Suan 28 yasindayim bir bebegim var o kadar yoruluyorum ki yani ben yaslandim hissediyorum kendimi . Bebel daha gec olmus olsaydi vay halime dedim . Hatta geç yasta bebek yapanlar nasil dayaniyor dedim . Zamanla insan huzur sessizlik durgunluk arıyor . Onum dısında aileme vok bagliydim uzaga evlenince cok ayti kaldim cok koptum onlardan ve sanki tam olarak onlara doyamadigimi hissettim . Ailemle asiri mutlumuydum ? Hayır . Ama asiri yalniz kalinca hep onlarla guzel anilarim geldi aklima hala ara sira yakinimda olsalar yine bu anlarin tadini cikarsam diyorum . Insanin annesi babasi bir kez oluyor . Paylasmak istedim sadece dalga gecenleride cok takma . Nasibinde ne zaman varsa oluyor zat3n bir sekilde
Kadere teslim oldum artık aceleye gelmez bu işler bakıyorum benden küçükler bile evleniyor arkadaşlarım evli bir ben kaldım sanki tv izliyorum esra erol vs evlilikten soğuyorum. Erkekler desen cinsellik derdinde evlilik düşünmuyorlar aldatiyorlar falan. kime güvencem sevicem evlenicem bilmiyorum

Evlenip napıcan evlenenlerin başı göğe mi eriyo sanki
Ne zaman kendini hazır hissettin sevdiğin güvendiğin biri karşına çıkar o zaman evlenirsin
Evlilik meraklisi değilim tabi yapamam gibi geliyor sadece sevmek sevilmek güvenebileceğim kalici ilişki istiyorum gelip gecici seyler tatmin etmiyor oda bu devirde zor gibi flörtlerim iliskiye dönüşmüyor laylaylom derdindeler 😔

Evet ama işte şuan etrafımda evlenmek isteyebileceğim gibi bir aday bile yok ve o yaştan sonra çocuğu kaldırabilir miyim bilmiyorum şimdi bile zor geliyor bi taraftan da anne babam ayrı onların yaşattığı sorunlar aklıma gelince boşver evlenme böyle daha iyi diyorum ama bi hayat arkadaşı da lazım😓kafam karmakarışık akmayışına bıraktım...
Ayni bensin 😔 bi taraftan korkuyorum evlenmeye òzgürlüğe düşkünüm ama oda biryere kadar yalnızlık bir duruma kimseye bağlanmamak güzel gelse de artık sevip sevileceğim güvenebileceğim hep hayatımda olsun istiyorum gelip geçici şeyler tatmin etmiyor bunu da evliliğe bagliyorum galiba flörtlerim ilişkiye dönüşmüyor cinsellik derdindeler bıktım 😔

Evliliğe hazır değilsen, istemiyorsan niye şu an bunu dert ediyorsun, baskı yapanda yokmuş. Canın sıkılmış senin belli. Babaanemin bir lafı vardı “canı sıkılan, koca ister.” diye. Seninki o hesap olmuş biraz.
🤣 yalnızlık bir yere kadar özgürlük güzelde bunaldım hayatımda kalıcı biri olsun istiyorum gelip geçici şeyler mutlu etmiyor sevip sevilecegim güvenebileceğim biri istiyorum flortlerim ilişkiye dönüşmüyor cinsellik derdindeler 😔

Eski lise arkadaşımı takip ediyorum Instadan bir baktım evleniyor kız, İstanbul'da tam 2-3 daire
satın alabilecek kadar masraf yaptilar, o elbiseler gelinlikler mekanlar hepsinden çifter çifter ne lüks anlatamam. Ne oldu 3. ayın sonunda boşanıyor şimdi. Allah herkese hayırlısını nasip etsin aceleye gelmiyor bu işler
Bana da bu kadar masraf gösteriş yapmak saçma geliyor öyle lüks olsun hersey istemiyorumnda sonuçta bosanmicagin ne malum o paraya yazik. Sadece sevip sevilmk guvenebilcegim biri istiyorum hayatimda kalıcı olsun . Gelip gecici seyler mutlu etmiyor . Bunu da evlilige bagliyorum heralde bu devirde evlenmek akil isi degil ki flortlerim iliskiye donusmuyor cinsellik derdindeler can sıkıcı

🤣 yalnızlık bir yere kadar özgürlük güzelde bunaldım hayatımda kalıcı biri olsun istiyorum gelip geçici şeyler mutlu etmiyor sevip sevilecegim güvenebileceğim biri istiyorum flortlerim ilişkiye dönüşmüyor cinsellik derdindeler 😔

Birini bulduğunuz zaman yalnızlıktan bunaldığınız için görüştüğünüzü çok belli etmeyin o zaman belki karşınızdaki kişiler o zaman ciddi düşünebilirler sizinle.

27 yaşındayım henüz evlenmek icin hazır hissetmiyorum kendimi korkuyorum. Fazla rahatına düşkünüm evliliği kaldiramam gibi geliyor ya. ondan önce yapmam gereken birsürü şey var . Sanki herseye geç kalmışım ee yasinda geldi evlenmek zorundaymisim gibi hissediyorum baskılayan kimse yok sadece ben böyle düşünüyorum 🤔 boşluktayım nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum
bence bir kadının evlilik için geç kalmışlığı ancak çocuk düşünüyorsa olabilir
o da menopozdan önce evlenmesi gerekir ki hani çocuk yapsın
menopoz öncesi isteidği zaman evlenebilir çocuk düşünüyorsa 40sa 40 neden geç kalmış olasın
ne güzel hatta hayatı doya doya yaşamış gezmiş tozmuş parasını tek başına harcamış(rahat rahat) hayatın güzellikleri doyurmuş olur
çocuk düşündüğü sırada da birisiyle evlenir gider mis

27 yaşındayım henüz evlenmek icin hazır hissetmiyorum kendimi korkuyorum. Fazla rahatına düşkünüm evliliği kaldiramam gibi geliyor ya. ondan önce yapmam gereken birsürü şey var . Sanki herseye geç kalmışım ee yasinda geldi evlenmek zorundaymisim gibi hissediyorum baskılayan kimse yok sadece ben böyle düşünüyorum 🤔 boşluktayım nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum
Evlenmek istemiyorsunuz. Evlenmeyin madem baskı uygulayan da yok oh mis

Evlenen bin pişman ,evlenmeyen bir pişman .Yaşın genç daha ,kendini hazır hissettiğin,sevdiğin güvenebildiğin biriyle evlen .Vakit geçiyor ,panik halinde evlilik olmaz .Aile kuracaksın ,eş olacak kişinin ailesi bile bir faktör .O kadar basit konular değil .Ülkemizdeki boşanma olaylarına bakınca ,insan pekte panik olacak bir durum yok yani .

Çok geç kalmışsın, evde kalmışsın sen, nasıl yaşayacaksın bu şekilde bundan sonra?

Hiçbir şey için geç değil herkes aynı yaşlarda veya 30 undan önce evlenecek diye bir kural yok. Olmuyorsa zamanı değildir zaten sende kaldıramayacağını düşünüyorsun. Baskı yapan kimse yoksa hiç kafana takma bile zamanı gelince zaten sende kendini hazır hissedersin şuan boşlukta olduğun için böyle düşüncelerin var

Ne kadar saçma sapan, ne kadar boş, ne kadar komik olduğu sanılarak yapılmış basit ve kötü esprilere dayanan yorum varsa hiçbirini takmayın.. Dalga geçiyorlar çünkü. Evlenmek için evlenmeyin, evlilik mecburi bişey değildir. Hatta gerekli bile değil de bana kalırsa. Olur da hem anlaşıp hem sevdiğiniz biri çıkarsa karşınıza o zaman düşünebilirsiniz, boşuna stres yapmayın.

Ayni bensin 😔 bi taraftan korkuyorum evlenmeye òzgürlüğe düşkünüm ama oda biryere kadar yalnızlık bir duruma kimseye bağlanmamak güzel gelse de artık sevip sevileceğim güvenebileceğim hep hayatımda olsun istiyorum gelip geçici şeyler tatmin etmiyor bunu da evliliğe bagliyorum galiba flörtlerim ilişkiye dönüşmüyor cinsellik derdindeler bıktım 😔
Bende eskiden hep derdim herkes evlenmek zorunda mı neden herkes bu kadar evlilik odaklı yaşıyor diye ama yaş ilerledikçe ve arkadaşlarının nerdeyse hepsi evlenince dank ediyor bir yere gidelim diyorsun kocalarına sormadan adım atmıyorlar geriye kalan bekarlar da keyfi isterse geliyor daha bi sürü konu var ama benim evlenmeden önce yapılacaklar listem vardı neredeyse tamamladım ondan sonra düşünücem yine ☺️

evlılıkte bana gore gec kalmak dıye bırsey yok
ama erken davranmak gıbı bırsey var bana gore 25 den once bırı evlılık ıcın erken davranmıs olur 25 doldurmus ve uygun sartları olan kısıler 100 yasında da olsa evlenebılır ve gec degıl neye gore gec olsun kı
yalnız evlenecegınız kısıden emın olmak gerekır cogu ınsan toplum baskısından evlenıyor o yuzden de evlılıklerı mutsuz sıkıntılı boyle yazdıgımda yanı acele etmeyın evlenmek ıcın evlenılmez evlendıgınız kısıden olabıldıgınce emın olun yoksa evlenınce hayal ettıgınız gıbı olmayacak ulkemızın erkeklerının evlılıge bakısı bellı dedıgımde begenmedım emojisiyle linc yıyorum
dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlar hesabı

Bana da bu kadar masraf gösteriş yapmak saçma geliyor öyle lüks olsun hersey istemiyorumnda sonuçta bosanmicagin ne malum o paraya yazik. Sadece sevip sevilmk guvenebilcegim biri istiyorum hayatimda kalıcı olsun . Gelip gecici seyler mutlu etmiyor . Bunu da evlilige bagliyorum heralde bu devirde evlenmek akil isi degil ki flortlerim iliskiye donusmuyor cinsellik derdindeler can sıkıcı
Aynen öyle hatta bu konu da benim derdim Kimseyle ilişkiye baslayamiyorum herkesin derdi cinsellik olmuş düşüncemi soyledigimde geri kafalı konumuna düşüyorum tanışmak isteyen kimseyle tanismiyorum artık sonunda nede olsa böyle isteyecekler diye, ön yargılı oldum çıktım.

Yaş konusuna hiç yorum bile yapmıycam orası zaten fiyasko yaş 27 ve geç kaldım diyorsunuz yA🤣
Rahatıma düşkünüm evlilikte yapamam demişsiniz, ben de rahatına düşkün bi insanım ama yaptım ya,korkulcak bişey yok. Evliliğini ve evini benimsemişsen yapmak hiç zor gelmiyor, düzenli yardımcı da alırsan değme keyfine.🤗

Kardeşim artık evlilik yaşı 18 lerden 30 lara çıktı ne geç kalması, yaşa hayatını oluruna bırak bak bu şekilde düşündüğüm için ben yanlış insana emek verdim, çok kaptırdım evliliğe, ama şükür ki bi reset attım yapmayın kendinize toparlanmak çok zor. Bu telaşla yanlışta olsa biriyle evleniyim dedirtiyor şeytan.

27 yaşındasın geç kalmamışsınız ama herşey vaktinde güzel. Fazla telaşa kapılmadan etrafınıza alıcı gözle bakın uygun adayları değerlendirin derim. Zaman çabuk geçiyor. Şimdiki aklım olsa daha erken evlenirdim.

1-1 aynı durumdayız ne olacak bu şekilde bilmiyorum.. bir yandan artık hayatımda biri olsun istiyorum diğer yandan henüz erken yapmam gereken şeyler var diyorum. Hayatıma giren insanlarla olmuyor da zaten çok kararsızım ol desem olacağı da yok zaten :KK43:

Back
X