- 16 Temmuz 2023
- 6.566
- 18.012
- 178
- 30
- Konu Sahibi SevdaKaya99
-
Koca bulmak için tayin mi istesin?
Lütfen : Yaşın genç; evlenince nolucak vs gibi yazacak olanlar yazmasın. Sizden bu konuda fikir almak için yazmadım
Eee sevişecen.Yaşın genç; evlenince nolucak
Eee ne var bunda?Koca bulmak için tayin mi istesin?
Ee yine de yazdığı yanına kâr.burda millet harıl harıl boşanmaya çalışıyor
Sana ne yaşlı insan. Böyle neqatif yorum yaptığın için seni Allaha hevale ediyorum inşallah senin çocukların hiç bir zaman evlenmez.Yaşın genç; evlenince nolucak
Çok teşekkür ederimŞu inançtan arınınca olur.
Bilinçaltımızdaki yanlış, işlevsiz inançlar yüzünden birçok işimiz olmuyor, engelleniyor.
Zihnini temizle.
Hayatın ne kadar mucizelerle dolu olduğuna inan, ki gerçekten öyle.
Asla karamsar olma bulamıyorum olmuyor diye.
Asla sırf evlenmek için evlenme, önce aşk iste, sevilmeyi iste.
Zaten gerisi gelir.
Şaka mısın yaSana ne yaşlı insan. Böyle neqatif yorum yaptığın için seni Allaha hevale ediyorum inşallah senin çocukların hiç bir zaman evlenmez.
Çok teşekkür ederim her bir sözünüz doğru tabii. Zaten hayatımı 7/24 koca bekleyerek geçirmem ki. Çok elite yerlere de gidiyorum yurtdışında yaşama planı yapıyorum tabii Allahın izniyleKonu sahibi böyle yazdığı için öyle bir yorum yaptım. Yoksa 26 yaş çok genç zaten. Bana kalsa akışına bırak derdim. Ama açtığı konuda gördüğüm kadarıyla çevresindeki insanlarda da sıkıntı var. Kendi dengi olmayan okumamış 40 yaşında insanların talip olması tuhaf. Bir de arkadaşları da görücü usulü evlenmiş hep. Aslında nereye gidersen git, eğer nasibin yoksa yoktur. Bu durum biraz da kişinin gayretine bağlı. Evliliği kafaya takınca enerjisel olarak karşısına negatif insanlar da çıkıyor olabilir. Ne güzel ingilizce öğretmeni olmuş ve maaşını alan, kendi ayağı üzerinde duran bir kadın, istese o parayla gezer tozar bekarlığın tadını çıkarır.
burda millet harıl harıl boşanmaya çalışıyor
Kadının yazdığından nasıl bu kadar negatif bir yorum çıkarabildiniz bir şey dememiş ki?Sana ne yaşlı insan. Böyle neqatif yorum yaptığın için seni Allaha hevale ediyorum inşallah senin çocukların hiç bir zaman evlenmez.
Okuma yazmanız varsa - lütfen yaşın genç vs diyenler yazmasın dedim. Yinede böyle yazmanın ardında iyi niyet yok + evlenip napcaksın diyor ya evlilik boş bişeyse onun için inşallah çocukları evlenmez napacaklar hem evlenip☺Kadının yazdığından nasıl bu kadar negatif bir yorum çıkarabildiniz bir şey dememiş ki?
+ kitap önerisi isteyen birine kitap okuyup napacaksın diyen biri kadar mantıksız birine mantıklı cevap vermem.Kadının yazdığından nasıl bu kadar negatif bir yorum çıkarabildiniz bir şey dememiş ki?
Ahahaha bu nasıl beddua dua gibiSana ne yaşlı insan. Böyle neqatif yorum yaptığın için seni Allaha hevale ediyorum inşallah senin çocukların hiç bir zaman evlenmez.
Allah bilir sen bilemezsinAhahaha bu nasıl beddua dua gibiyaşlı da değilim avucunu yalatırım da sana neyse
Ben de sana dua edeyim inşallah koca bulamazsın kız kurusu olarak kalırsın kimse almaz senidüğünlerde atılan çiçekleri bile yakalayama insalllllah
Allah bilir sen bilemezsinsöylediklerin 1000 kat olsun çocuklarına ve sana geri dönsün. Allaha hevale ettim.
Sen kendi avucunu yala belki boş cümleler kurup insanların vaktini almandan seni alıkoyar bu aktivite bizde rahat ederiz yaşlı kadınAhahaha bu nasıl beddua dua gibiyaşlı da değilim avucunu yalatırım da sana neyse
Ben de sana dua edeyim inşallah koca bulamazsın kız kurusu olarak kalırsın kimse almaz senidüğünlerde atılan çiçekleri bile yakalayama insalllllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?