Evlenmek için neler yapmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koca bulmak için tayin mi istesin?

Konu sahibi böyle yazdığı için öyle bir yorum yaptım. Yoksa 26 yaş çok genç zaten. Bana kalsa akışına bırak derdim. Ama açtığı konuda gördüğüm kadarıyla çevresindeki insanlarda da sıkıntı var. Kendi dengi olmayan okumamış 40 yaşında insanların talip olması tuhaf. Bir de arkadaşları da görücü usulü evlenmiş hep. Aslında nereye gidersen git, eğer nasibin yoksa yoktur. Bu durum biraz da kişinin gayretine bağlı. Evliliği kafaya takınca enerjisel olarak karşısına negatif insanlar da çıkıyor olabilir. Ne güzel ingilizce öğretmeni olmuş ve maaşını alan, kendi ayağı üzerinde duran bir kadın, istese o parayla gezer tozar bekarlığın tadını çıkarır.
Lütfen : Yaşın genç; evlenince nolucak vs gibi yazacak olanlar yazmasın. Sizden bu konuda fikir almak için yazmadım

Sen kendini neden eksik görüyorsun ki
Yok hiç 4 kişilik aile olmadık şöyleydi böyleydi

Anne baba tam büyüyenler sanki 4/4’lük ailede mi büyüyorlar
Herkesin kendi içinde var bir derdi

Aşk sevgi böyle şeylere bakmaz

Saçma geldi babası zengin olmayanla kimsenin evlenmediği yer neresi merak ettim?

Bılemedım onerı ıstemıyorsun dua, manıfest ıstıyorsun demek kı bır seylerı farklı yapman gerekıyor. Duanı et tabıı kı de. Etkınlıklere katıl, kıtap kulüplerine. Tiyatro veritabanlarına dahil ol. Iyı yerlerde takılırsan statusu yuksek ınsan senı bulu. Vasat yerde takılırsan eğıtımsız ınsan senı bulur

O çevrede durmayın bence imkan varsa şehir degistirin güzel mesleğiniz var dua edeyim tamamda kul olarak gayret görmek gerekki dua yerini bulsun
Yani biraz sosyalleşmek biiraz kız arkadaşlara etkinliklere vakit ayırmak kendi bildiginiz şekilde biraz akranlarinizla bir arada olmanız gerekmezmi .Yani derler ya birşeyin çok olnasini istersen ona gidecek yoluda açman gerekli.Kosulkarı değiştirme gücü lazım.Yani tayin isteyin diyemem ama çevrenizi garip tanimladiniz.Birseyi çok istersek yapmak için harekete geçmek aksiyon almak zorundayız.Buda hayatın ve kaderin sırrı .Biz her insanın kaderini çabasına bağlı kıldık.Cok anlamlı bir sözdür yorumlayabilene

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim her bir sözünüz doğru tabii. Zaten hayatımı 7/24 koca bekleyerek geçirmem ki. Çok elite yerlere de gidiyorum yurtdışında yaşama planı yapıyorum tabii Allahın izniyle

Sana ne yaşlı insan. Böyle neqatif yorum yaptığın için seni Allaha hevale ediyorum inşallah senin çocukların hiç bir zaman evlenmez.
Kadının yazdığından nasıl bu kadar negatif bir yorum çıkarabildiniz bir şey dememiş ki?

Kadının yazdığından nasıl bu kadar negatif bir yorum çıkarabildiniz bir şey dememiş ki?
Okuma yazmanız varsa - lütfen yaşın genç vs diyenler yazmasın dedim. Yinede böyle yazmanın ardında iyi niyet yok + evlenip napcaksın diyor ya evlilik boş bişeyse onun için inşallah çocukları evlenmez napacaklar hem evlenip☺

Sana ne yaşlı insan. Böyle neqatif yorum yaptığın için seni Allaha hevale ediyorum inşallah senin çocukların hiç bir zaman evlenmez.
Ahahaha bu nasıl beddua dua gibi yaşlı da değilim avucunu yalatırım da sana neyse
Ben de sana dua edeyim inşallah koca bulamazsın kız kurusu olarak kalırsın kimse almaz seni düğünlerde atılan çiçekleri bile yakalayama insalllllah

Allah bilir sen bilemezsin söylediklerin 1000 kat olsun çocuklarına ve sana geri dönsün. Allaha hevale ettim.

Allah bilir sen bilemezsin söylediklerin 1000 kat olsun çocuklarına ve sana geri dönsün. Allaha hevale ettim.
Sen kendi avucunu yala belki boş cümleler kurup insanların vaktini almandan seni alıkoyar bu aktivite bizde rahat ederiz yaşlı kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…