- 30 Ağustos 2025
- 40
- -7
- 1
- 26
- Konu Sahibi SevdaKaya99
-
Nazik uyarınız için teşekkür ederim. Ve haklısınız.Hakaretler beddualar havada uçuşmuşHiç hoş olmamış.Evlilik kaderdir.Kimsenin duasıyla gelinmedi bu dünyaya bedduayla gidilsin.Evlilik de kimsenin bedduasıyla gerçekleşmeyecek bir şey değil.Konu sahibi yapılan yorumlara fevri davranmış.İnsanlarda anlayış tahammül kalmamış.26 yaşında evlilik bana çok uzaktı.Zaten bu düşüncede olduğum için geç evlendim.Evlilik sorumluluk istiyor.Bu yüzden yapılan yorumlar da bu yönde olmuş ve çoğuna hakaret içermediği sürece katılıyorum.
Allah razı olsunNe kadar gerginsin böyle. Tez zamanda evlen de gerginliğin azalsın bol dopamin diliyorum xdxd
Oldu. Düşüncesiz insanlara karşı öyleyimZaman zaman çok huysuz olduğunuzu söyleyen biri oldu mu?
Allah tüm içi temiz bekarlara hak ettiğini versin kalbine göre canım.Allah razı olsun
Hiç sanmıyorum. İyi huylu bir insan eleştiriye yine güzel huyu ve ahlakıyla cevap verir. Neyseniz o'sunuzdur yani.Oldu. Düşüncesiz insanlara karşı öyleyim
Evlenmek isteyen birine cevap olarak evlenince nolucak dedi. Ve evlenince bişey olmayacak madem o zaman çocukları evlenmesin. Yok eğer bu lafımdan rahatsız olucaksa evlenince nolucak diye anlamsız bir yorum yazamaz. Yazarsa saygılı konuşmam. Ki siz ve ya başkası hiç bir zaman bilemezsiniz kimin evliliğinin nasıl olacağını. Evet inşallah bana karşı nazik; düşünceli insan çıkar karşıma da böyle pat küt konuşmak zorunda kalmam. Hakedene hakettiği kadar..Hiç sanmıyorum. İyi huylu bir insan eleştiriye yine güzel huyu ve ahlakıyla cevap verir. Neyseniz o'sunuzdur yani.
İnsanlar her zaman sizin istediğiniz cevapları vermeyebilirler. Ağır eleştiri de yapılabilir ama cevabı hiçbir zaman inşallah çoluğun çocuğun.... diye başlamaz ki çok sokakvari ya da kenar mahalle ağzı diyebileceğimiz bir söz.
Kusura bakmayın ama sanırım bu huyunuzu bilen çevreniz sizi birine önermeyecektir çünkü insanlar birilerine sebep olmadan önce çok fazla düşünmek zorundalar.
Siz evlenseniz dahi pat küt, olur olmaz kavga edip laf dalaşına girecek gibi biri duruyorsunuz. Kim neden böyle bir riske girsin ki?
Ben olsam girmezdim.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Sana göre her şey normal, yeter ki pipili olsun.Eee ne var bunda?
Terbiyesiz.Sana göre her şey normal, yeter ki pipili olsun.
Sendemi evde kaldın? Yoksa kötü bir evliliğinmi var nefret kusmağa geldin?Memnun oldum. Eki Görüntüle 3637809
Sana ne yaşlı insan. Böyle neqatif yorum yaptığın için seni Allaha hevale ediyorum inşallah senin çocukların hiç bir zaman evlenmez.
Galiba haklısınız. 2 yıldır resmen bu konuda takılı kaldım. Belki bu yüzden bilmiyorum.peşine düstüğünüz sürece olmaz.. benim diyeceğim bu..
eş, aramayla bulunacak bir sey değil. aramayla bulduğunuz, zorlama olur mutsuz eder.
hayatın zamanlamasına güvenin.. ben, iki gün takılır ayrılırım diye esimle tanıstığımda 26 yasımdaydım27 yasımda evlendim, 29 yasımda bebeğimi doğurdum. yani bu işler kaderdir.
Ben de sevişmeyince böyle okuyorum.dalga geçiyoruz falan filan ama çok önemli bir konu aslında.Ne kadar gerginsin böyle. Tez zamanda evlen de gerginliğin azalsın bol dopamin diliyorum xdxd
Yok hepsi rahibe.Ben de sevişmeyince böyle okuyorum.dalga geçiyoruz falan filan ama çok önemli bir konu aslında.
Sana ne yaşlı insan. Böyle neqatif yorum yaptığın için seni Allaha hevale ediyorum inşallah senin çocukların hiç bir zaman evlenmez.
Sizden özür dilerim. Ne yazmış olursanız olun söylediğim doğru deyildi lafımı geri alıyorum. Kalbinizi kırdığım için affedinAhahaha bu nasıl beddua dua gibiyaşlı da değilim avucunu yalatırım da sana neyse
Ben de sana dua edeyim inşallah koca bulamazsın kız kurusu olarak kalırsın kimse almaz senidüğünlerde atılan çiçekleri bile yakalayama insalllllah
E desin. Sizin bir şeyiniz mi eksilir yoksa kısmetiniz mi kapanır. Onu diyene "yapma yahu yalnızlık Allah'a mahsus" der kapatırsınız. Siz kavgayı seçiyorsunuz.Evlenmek isteyen birine cevap olarak evlenince nolucak dedi. Ve evlenince bişey olmayacak madem o zaman çocukları evlenmesin. Yok eğer bu lafımdan rahatsız olucaksa evlenince nolucak diye anlamsız bir yorum yazamaz. Yazarsa saygılı konuşmam. Ki siz ve ya başkası hiç bir zaman bilemezsiniz kimin evliliğinin nasıl olacağını. Evet inşallah bana karşı nazik; düşünceli insan çıkar karşıma da böyle pat küt konuşmak zorunda kalmam. Hakedene hakettiği kadar..
size de teşekkür ederim.
Ay kim seni ne yapsın asla bir erkek tarafından tercih edilemeyeceksinsosyal /kültürel anlamda öyle gelişmiş bi insanım ki senin ana dilini senden daha iyi biliyorum. Öyle cevaba böyle cevap veririm seni de ilgilendirmez kimsin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?