- 23 Eylül 2021
- 41
- 57
- 38
- Konu Sahibi SevdaKaya99
-
sosyal /kültürel anlamda öyle gelişmiş bi insanım ki senin ana dilini senden daha iyi biliyorum. Öyle cevaba böyle cevap veririm seni de ilgilendirmez kimsin ki?Önce yaşlıyı hakaret olarak kullanmayı bırakın insanlara karşı sakinleşin sonra sosyal anlamda gelişirsiniz zaten
TamamO zaman buradan tavsiye almayacaksın bacım
Kocasizlik başına vurmuş galiba millete beddua ediyorsun.sana kötü bişey dememiş evlilik senin sandığın gibi güllük gülistanlık lay laylom değil her evlenende mutlu değil. koca aramakla bulunmaz vakti saati gelince nasibinde varsa olur.Sana ne yaşlı insan. Böyle neqatif yorum yaptığın için seni Allaha hevale ediyorum inşallah senin çocukların hiç bir zaman evlenmez.
Verdiğiniz cevaplardan evlenememenizin tek sebebinin çevresel faktörler olmadığı anlaşılıyor.Sana ne yaşlı insan. Böyle neqatif yorum yaptığın için seni Allaha hevale ediyorum inşallah senin çocukların hiç bir zaman evlenmez.
Siz gerçekten garipsiniz. Ben başlıkta zaten belirttim ki bana gençsin vs yazanlar yazmasın. Israrla evlenince nolucak yazıyor. Ee? Ben be dedim madem evlenince bişey olmuyor çocukları evlenmesin inşallah. Bana sonra kızıyor. Niye demotive eden şeyler yazıyorlar. Kaldı kocasızlık başıma vurmasına inan bana benim yerimde olmayı çok isterdin. Sadece aile kurmanın, yuva kurmak istemenin nesi kötü o kadar kararmışki kalbiniz o kadar kötü evliliğiniz varki evlenmek isteği olan kadına dayanamıyorsunuz. Ama benim etrafımda o kadar iyi evliliği olanlar varki inşallah isteyen herkese nasip olsun. Ben hayatı sizin gibi görmüyorum. Kanser olan çok insan da var o zaman yaşamayalım belki hasta oluruz?Kocasizlik başına vurmuş galiba millete beddua ediyorsun.sana kötü bişey dememiş evlilik senin sandığın gibi güllük gülistanlık lay laylom değil her evlenende mutlu değil. koca aramakla bulunmaz vakti saati gelince nasibinde varsa olur.
Çok haklısınızVerdiğiniz cevaplardan evlenememenizin tek sebebinin çevresel faktörler olmadığı anlaşılıyor.
Lütfen kısmını okuyunca bişey diyemedim.Allah gönlüne göre versin canım.Merhaba. 26 yaşındayım. İngilizce öğretmeniyim. İşim, gücüm vs herşey yerinde. Ama bir türlü gönlümce biri karşıma çıkmadı. Yaşadığım yerde, etrafımda bütün arkadaşlarım kendilerine uygun biriyle evlendi (genelde görücü üsulu) ama bana gelen talipler çalışıyorum, uni okudum vs diye geliyorlar. Ve hiç biri okumamış hatta bazıları çalışmayan yaşı kırka dayanan kişiler. Benim babam rahmetli oldu. Çocukluğum iyi geçmedi. Benim şu an yaşadığım yerde herkes bir kızla babasının maddi imkanı için evlenmek istiyor. İyi biri olunca da annesi izin vermiyor. Ben dualar ediyorum. Sizden ricam bana bu konuda bildiğiniz duaları, manifestleri vs söylemeniz.
Lütfen : Yaşın genç; evlenince nolucak vs gibi yazacak olanlar yazmasın. Sizden bu konuda fikir almak için yazmadım. Sadece beni anlayan kız kardeşlerim yazsın. Teşekkürler
Kimse sana ömrünün sonuna kadar bekar kal demedi vakti saati gelince olur aceleyle yanlış karar verme diye söylüyorlar. Bir sürü öneri de yazmışlar daha ne yapsınlar sana?Siz gerçekten garipsiniz. Ben başlıkta zaten belirttim ki bana gençsin vs yazanlar yazmasın. Israrla evlenince nolucak yazıyor. Ee? Ben be dedim madem evlenince bişey olmuyor çocukları evlenmesin inşallah. Bana sonra kızıyor. Niye demotive eden şeyler yazıyorlar. Kaldı kocasızlık başıma vurmasına inan bana benim yerimde olmayı çok isterdin. Sadece aile kurmanın, yuva kurmak istemenin nesi kötü o kadar kararmışki kalbiniz o kadar kötü ecliliğiniz varki evlenmek isteği olan kadına dayanamıyorsunuz. Ama benim etrafımda o kadar iyi evliliği olanlar varki inşallah isteyen herkese nasip olsun. Ben hayatı sizin gibi görmüyorum. Kanser olan çok insan da var o zaman yaşamayalım belki hasta oluruz?
Evet haklıyım, siz ne kadar alaya alarak bu yorumu yapmış olsanız da. Hiçbir şekilde hakaret etmeyen birine inşallah senin çocukların evlenemez, 1000katını yaşar diyorsunuz. Bir siteden duayla evlenmeye çalışan birinin de zaten koca aramıyorum çok elite yerlerde geziyorum demesi de garip. Bence bırakın kocayı çevrenizde konuşacak birilerini istiyorsanız biraz kendinizi törpülemeniz gerekiyorÇok haklısınız
Diğer yorumlarımı da okuyup anlamaya çalışırsanız anlarsınız neden öyle dediğimi. Anlamazsanız da tartışmaya fazla girmem.Evet haklıyım, siz ne kadar alaya alarak bu yorumu yapmış olsanız da. Hiçbir şekilde hakaret etmeyen birine inşallah senin çocukların evlenemez, 1000katını yaşar diyorsunuz. Bir siteden duayla evlenmeye çalışan birinin de zaten koca aramıyorum çok elite yerlerde geziyorum demesi de garip. Bence bırakın kocayı çevrenizde konuşacak birilerini istiyorsanız biraz kendinizi törpülemeniz gerekiyor
Şakamısın? Evlenince nolucak demek yardımmı?Kimse sana ömrünün sonuna kadar bekar kal demedi vakti saati gelince olur aceleyle yanlış karar verme diye söylüyorlar. Bir sürü öneri de yazmışlar daha ne yapsınlar sana?
Ve onun yaptığı bedduayı görmemeniz aşırı hoşEvet haklıyım, siz ne kadar alaya alarak bu yorumu yapmış olsanız da. Hiçbir şekilde hakaret etmeyen birine inşallah senin çocukların evlenemez, 1000katını yaşar diyorsunuz. Bir siteden duayla evlenmeye çalışan birinin de zaten koca aramıyorum çok elite yerlerde geziyorum demesi de garip. Bence bırakın kocayı çevrenizde konuşacak birilerini istiyorsanız biraz kendinizi törpülemeniz gerekiyor
Tamam sen bu kafayla devam et daha çok koca ararsın yada bu aceleyle densiz, in birine varırsın.Şakamısın? Evlenince nolucak demek yardımmı?
Ben acele ettiğimi söylemedim. Ve inşallah güzel olur Allah bilir Siz BilemezsinizTamam sen bu kafayla devam et daha çok koca ararsın yada bu aceleyle densiz, in birine varırsın
Zaman zaman çok huysuz olduğunuzu söyleyen biri oldu mu?Ben acele ettiğimi söylemedim. Ve inşallah güzel olur Allah bilir Siz Bilemezsiniz
Zaten evlenmek için evlensem şu an evli olurdum dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?