Evlenmek için neler yapmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana ne yaşlı insan. Böyle neqatif yorum yaptığın için seni Allaha hevale ediyorum inşallah senin çocukların hiç bir zaman evlenmez.
Kocasizlik başına vurmuş galiba millete beddua ediyorsun.sana kötü bişey dememiş evlilik senin sandığın gibi güllük gülistanlık lay laylom değil her evlenende mutlu değil. koca aramakla bulunmaz vakti saati gelince nasibinde varsa olur.

Siz gerçekten garipsiniz. Ben başlıkta zaten belirttim ki bana gençsin vs yazanlar yazmasın. Israrla evlenince nolucak yazıyor. Ee? Ben be dedim madem evlenince bişey olmuyor çocukları evlenmesin inşallah. Bana sonra kızıyor. Niye demotive eden şeyler yazıyorlar. Kaldı kocasızlık başıma vurmasına inan bana benim yerimde olmayı çok isterdin. Sadece aile kurmanın, yuva kurmak istemenin nesi kötü o kadar kararmışki kalbiniz o kadar kötü evliliğiniz varki evlenmek isteği olan kadına dayanamıyorsunuz. Ama benim etrafımda o kadar iyi evliliği olanlar varki inşallah isteyen herkese nasip olsun. Ben hayatı sizin gibi görmüyorum. Kanser olan çok insan da var o zaman yaşamayalım belki hasta oluruz?
Kaldı genç olmam o kadar eğitim/ kültürel seviyesi düşükki evlenmenin yaşla alakalı olduğunu düşünüyor) ben acil evlenmem lazım ya da yaşım geçiyor gibi bir şey söylemedim. İki ay sonrada evlenebilirim iki yıl sonrada hiç evlenmeyede bilirim hayat bu. Ama evlenince nolucak demek ne demek Allah aşkına. Yaşayınca nolucak o zaman gitsin insanlar kendinimi öldürsün? Okuyunca nolucak? Yaşlanınca nolucak? Sağlıklı olunca nolucak? Böylemi düşünmeliyiz. Zaten sadece evlilik değil herşey emek ister, her güzel şeyin ardında zorlukta var çabada. İş de böyle; hayat zaten böyle. Yaşayınca ne olacakmı diyorsunuz? Deneyimin kendisi güzel. Ki benim başlığımdan evlilik niyetim açık. Cevap vermeseydi? Cevap verince nolucak?

Son düzenleme:
Lütfen kısmını okuyunca bişey diyemedim.Allah gönlüne göre versin canım.

Kimse sana ömrünün sonuna kadar bekar kal demedi vakti saati gelince olur aceleyle yanlış karar verme diye söylüyorlar. Bir sürü öneri de yazmışlar daha ne yapsınlar sana?

Çok haklısınız
Evet haklıyım, siz ne kadar alaya alarak bu yorumu yapmış olsanız da. Hiçbir şekilde hakaret etmeyen birine inşallah senin çocukların evlenemez, 1000katını yaşar diyorsunuz. Bir siteden duayla evlenmeye çalışan birinin de zaten koca aramıyorum çok elite yerlerde geziyorum demesi de garip. Bence bırakın kocayı çevrenizde konuşacak birilerini istiyorsanız biraz kendinizi törpülemeniz gerekiyor

Diğer yorumlarımı da okuyup anlamaya çalışırsanız anlarsınız neden öyle dediğimi. Anlamazsanız da tartışmaya fazla girmem.

Ve onun yaptığı bedduayı görmemeniz aşırı hoş

Hakaretler beddualar havada uçuşmuşHiç hoş olmamış.Evlilik kaderdir.Kimsenin duasıyla gelinmedi bu dünyaya bedduayla gidilsin.Evlilik de kimsenin bedduasıyla gerçekleşmeyecek bir şey değil.Konu sahibi yapılan yorumlara fevri davranmış.İnsanlarda anlayış tahammül kalmamış.26 yaşında evlilik bana çok uzaktı.Zaten bu düşüncede olduğum için geç evlendim.Evlilik sorumluluk istiyor.Bu yüzden yapılan yorumlar da bu yönde olmuş ve çoğuna hakaret içermediği sürece katılıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…