- 9 Ağustos 2011
- 718
- 6
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Delirmek üzereyim artık.Erkek arkadaşımla kaç gündür bunu tartışıyoruz.Kendisi şafi ben hanefi.Beni sinir ediyor sürekli.Şafi olman gerekiyor deyip duruyor.Bende değişmem diye diretiyorum.bu konuda bilgisi olan var mı??Ne yapmalıyım yardım edin![]()
birbirinizden çok farklı şeyleri yokturki şafi ve hanifinin bun hangi gerekçe ile istiyor
Delirmek üzereyim artık.Erkek arkadaşımla kaç gündür bunu tartışıyoruz.Kendisi şafi ben hanefi.Beni sinir ediyor sürekli.Şafi olman gerekiyor deyip duruyor.Bende değişmem diye diretiyorum.bu konuda bilgisi olan var mı??Ne yapmalıyım yardım edin![]()
İslamda kadın kocasının mezhebine tabidir, sen değiştirmem desende evlendiğinde şafi mezhebi üzerinden hüküm verilir. Seçmek ya da değiştirmemek söz konusu değil maalesef
Bende hanefiyim esim safii, pek zorluk cekmiOruz sadece sadece abdest aldiktan sonra ona dokunursam herhangibi bir sekilde yeniden almasi gerekiyor :)) pek bir ayrimciligi yok aslinda takma kafana. Bizim anlasamadiginiz tek nokta ben köpekleri cok severim oksarim vs vs ama onlara gore köpek haram dokunmak yasak.. Esim bunu takmasa bile onun cevresiyle bu konuda zorluk yasiyoruz malesef![]()
İslamda kadın kocasının mezhebine tabidir, sen değiştirmem desende evlendiğinde şafi mezhebi üzerinden hüküm verilir. Seçmek ya da değiştirmemek söz konusu değil maalesef
Ben Hanefi sevgilimse alevi simdi evlenince ben alevi mi olcakmisim hic haberim yoktu. Kadinsan dini inancini bile sana sormuyorlar demek ki.dertlendim birden....kadin olmak ne kadar degersiz su hayatta.
Muhtemelen bu konuda ailesi baskı yapıyordur. zor bi durum![]()
ama ben bunu bir imamla konuştum ve gerek olmadığını söyledi.
geçmek zorunda değilmişim.
Hayır annesine de sormuş bir sorun çıkmaz demiş ama bilmiyorum.Kendisi şafiliğin gereklerini yerine getirmediği halde benim geçmemi istiyor.Ben böyle zorlamaları sevmiyorum.Diretmesi beni çileden çıkarıyor zaten.İstemediğim bir şeyi yapmamı istemesi.İlerde çocuk konusunuda çok düşünüyor çocuk kesinlikle şafi olacak diyor.Şimdiden belirliyor herşeyi.Canımı sıkan noktada bu.Seni çok seviyorum ama sen beni sevmiyorsun,sevsen şafi olurdun diyor birde.Gel de sinirlenme
Hayır annesine de sormuş bir sorun çıkmaz demiş ama bilmiyorum.Kendisi şafiliğin gereklerini yerine getirmediği halde benim geçmemi istiyor.Ben böyle zorlamaları sevmiyorum.Diretmesi beni çileden çıkarıyor zaten.İstemediğim bir şeyi yapmamı istemesi.İlerde çocuk konusunuda çok düşünüyor çocuk kesinlikle şafi olacak diyor.Şimdiden belirliyor herşeyi.Canımı sıkan noktada bu.Seni çok seviyorum ama sen beni sevmiyorsun,sevsen şafi olurdun diyor birde.Gel de sinirlenme
İslam da kadının hükmü geçersiz :) Ece Temelkuran'ın kitabında okumuştum beni seven bir Allah istiyorum gibi bir söz vardı çok hoşuma gitmişti. Şu konuştuklarımız ne kadar da boş.. İslam'ın yanlış öğrenilmesinden ve öğretilmesinden kaynaklı bunlar..