Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durum Müslüman kadın için geçerli , o nedenle Müslüman kadının , Müslüman olmayan erkekle evlenmesi dinen yasaktır .
Benim bilgim bu yönde. Biraz araştırınca hep bu yönde dönüşler aldım . Yanlışım varsa , bilen biri düzeltebilir tabi .
yıl 2013, CERN'de Tanrı parçağı bulundu, uzayda yaşam için adımlar atılıyor, yapay organlar falan yapılıyor, hala konumuz şafi ile hanefi evlenebilir mi? ilginç yani..
Arkadaşlar ben daha nişanlı değilim.Sadece üniversite son senem ve artık bu konuları tartışmak gerektiğini düşündüğüm için açtım erkek arkadaşıma.Onunda fikrini öğrenmek istedim.İyiki de açmışım diyorum.O biraz ataerkil yapıya sahip malesef.O ailesinden görmüş erkek ne derse kadın onu yapar diye.Sanırım böyle düşünüyor.Bu arada ben tavrımı da koydum yani.Ben istemiyorum dedim.Geçmek zorunda değilim dedim.Bunu bu kadar tartışacaksak sen bilirsin dedim.O da şu an kara kara düşünüyor.Neyi düşünüyorsa.Çok istiyorsan git kendine şafi bir kız bul dedim.Artık nereye gider bu durum nasıl olur bilemiyorum.
yıl 2013, CERN'de Tanrı parçağı bulundu, uzayda yaşam için adımlar atılıyor, yapay organlar falan yapılıyor, hala konumuz şafi ile hanefi evlenebilir mi? ilginç yani..
Bu durum Müslüman kadın için geçerli , o nedenle Müslüman kadının , Müslüman olmayan erkekle evlenmesi dinen yasaktır .
Benim bilgim bu yönde. Biraz araştırınca hep bu yönde dönüşler aldım . Yanlışım varsa , bilen biri düzeltebilir tabi .
Biraz önce mesajlar atmış beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini ve bir anlaşma yolu bulunabileceğini söyledi.
Bende birşey demedim.Şimdi çalışıyorum akşam daha rahat konuşuruz bu konu üzerinde dedi.Bende tamam konuşmak istiyorsan konuşuruz dedim.Ama benim kararım kesin dedim.Bunu da belirttim.O da tamam konuşup orta yol bulunur elbet dedi.
Sizce akşam konuştuğumda orta yolu bulmak isterse bulmalımıyım yoksa bitirmelimiyim.Aynı adam hep aynı mıdır??Yoksa gerçekten dediği laflardan sonra değişmiş olabilir mi bir parça da olsa ??
Biraz önce mesajlar atmış beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini ve bir anlaşma yolu bulunabileceğini söyledi.
Bende birşey demedim.Şimdi çalışıyorum akşam daha rahat konuşuruz bu konu üzerinde dedi.Bende tamam konuşmak istiyorsan konuşuruz dedim.Ama benim kararım kesin dedim.Bunu da belirttim.O da tamam konuşup orta yol bulunur elbet dedi.
Sizce akşam konuştuğumda orta yolu bulmak isterse bulmalımıyım yoksa bitirmelimiyim.Aynı adam hep aynı mıdır??Yoksa gerçekten dediği laflardan sonra değişmiş olabilir mi bir parça da olsa ??
Ne alakası var arkadaşım yıl isterse 2053 olsun nerde ne bulunursa bulunsun din dindir mezhepde mezhepdir. Bilim gelince ilim gitcek mi. Ama bazıları bu düşüncede yıl 2013 hala ne konuşuluyo diye saçma bir yorum olabilir mi ya. Ayrıca tanrı parçağı ne ya komik olmayın. Saçma sapan şeyler bunlar
ne alaka konuyla
bilimle ve din birbirine karıştırılmamalı bence
karıştırmıyorum ikisini tabi ki, bir önceki mesajda açıkladım demek istediğim şeyi.
ben değişeceğini pek sanmıyorum şimdi tutuştu kabul edecek ama sonradan arıza çıkarabilir
çocuğunuz olursa kesin bu konu tekrar gündeme gelir
ayrıca orta yol derken neyi kastediyo bu kabul etmeyeceği anlamına gelmiyomu
ailene de danış bence bu konuyu tavırlarını anlar evlilik ciddi bi konu sonradan sıkıntı yaşama ama seviyosan bi şans verebilirsin
ayrıca sadece bu konu da mı böyle yoksa genelde de benim istediğim olucak tavırları yapıyo mu
Bir sonraki mesajımı okursanız bir sorun olmadığını görürürdünüz, bizler islam alimi değiliz, okuduğumuz bilgileri aktarabiliriz ancak bir kaç güvenilir kaynaktan araştırmasını önerdim arkadaşımıza, velev ki benim için hiç sorun değildir bu işler
Olabilir tabi. Benim öğrendiğim kadarıyla , erkek genelde daha baskın olduğundan , yani beden gücüylede kadını sindirebileceğinden , kadının dinini yaşamasına engel olabilir ihtimali de , yasaklanmasının sebeplerinden.bazıları dinen yasak bazıları sakıncalı diyo
çünkü ilerde çocuk olursa onun dininin ne olacağı konusu var
ayrıca kadın erkekten etkilenip din değiştirebiliyo ya da baskıyla din değiştirmeye zorlanabiliyomuş
ama erkek için aynı şey geçerli değilmiş
Böyle bi diretme yapamaz sana sevgilinDelirmek üzereyim artık.Erkek arkadaşımla kaç gündür bunu tartışıyoruz.Kendisi şafi ben hanefi.Beni sinir ediyor sürekli.Şafi olman gerekiyor deyip duruyor.Bende değişmem diye diretiyorum.bu konuda bilgisi olan var mı??Ne yapmalıyım yardım edin![]()