Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende anlamadım... :) biri açıklasın yaa
valla açıklaması biraz zor fizikle ilgili bi kavram
kısaca anlatayım bildiğim kadarıyla
tanrı parçacığı atomdan daha küçük parçacıkları ifade ediyo
dünyanın büyük patlama denilen olayda var olduğu kabul ediliyo
büyük patlamadan sonra atomu oluşturan temel parçacıklar etrafa saçılıyo
ilk çıkan parçacıklar kütlesiz ve saf enerjili
ama evrende var olan herşeyin kütlesi olduğunu biliyoruz
yani tanrı parçacığı bunların nasıl kütle ve enerji kazandığıyla ilgili
ben böyle hatırlıyorum yanlışım varsa bilen biri düzeltsin
parçacıkların orjinal adı higgs bozonu
bozonlar olmasa ya da farklı bir şekilde ortaya çıksalardı, belki de yıldızlar, gezegenler ve yaşam oluşmayacaktı
saçma yorum ne demek? pardon? ben de buradaki nice yorumu komik, saçma vs buluyorum ama kimseye kalkıp SAÇMA yazmıyorum. o onu düşünmüş. benim derdim değil.
ben din mezhep bunu tartışmıyorum, konu sahibi arkadaşımızın erkek arkadaşının bu tavrını, bunu bir zorlamaya dönüştürmesini anlamıyorum. kendimizi ileriye götürecek, ilişkiyi güzelleştirecek şeyler varken bu konu ile kızın canını sıkmaya ne hakkı var ki?
ayrıca tanrı parçacığı diye internete yazabilirsiniz, zilyar tane yazı, makale, açıklama bulacaksınız. bilmemeniz de bana komik geldi mesela.
Arkadaşlar ben daha nişanlı değilim.Sadece üniversite son senem ve artık bu konuları tartışmak gerektiğini düşündüğüm için açtım erkek arkadaşıma.Onunda fikrini öğrenmek istedim.İyiki de açmışım diyorum.O biraz ataerkil yapıya sahip malesef.O ailesinden görmüş erkek ne derse kadın onu yapar diye.Sanırım böyle düşünüyor.Bu arada ben tavrımı da koydum yani.Ben istemiyorum dedim.Geçmek zorunda değilim dedim.Bunu bu kadar tartışacaksak sen bilirsin dedim.O da şu an kara kara düşünüyor.Neyi düşünüyorsa.Çok istiyorsan git kendine şafi bir kız bul dedim.Artık nereye gider bu durum nasıl olur bilemiyorum.
Ben Hanefi sevgilimse alevi simdi evlenince ben alevi mi olcakmisim hic haberim yoktu. Kadinsan dini inancini bile sana sormuyorlar demek ki.dertlendim birden....kadin olmak ne kadar degersiz su hayatta.
Delirmek üzereyim artık.Erkek arkadaşımla kaç gündür bunu tartışıyoruz.Kendisi şafi ben hanefi.Beni sinir ediyor sürekli.Şafi olman gerekiyor deyip duruyor.Bende değişmem diye diretiyorum.bu konuda bilgisi olan var mı??Ne yapmalıyım yardım edin![]()
Mezhep derken 4 buyuk hak mezhep kast edilmis. Alevilik 4 hak mezhepten degil. :)
ben aleviyim eşim de hanifi ,değişmedi mezhebim büyük laf etmeyeyim ama asla da mezhebimden vazgeçmem,ne bu yani sen öyle yetiştirilmişsin o da başka türlü takım bile değiştirmiyor insanlar inanç mı değişecekmiş.siz alın sevgilinizi iyi bir hocaya danışın ikinizde öğrenirsiniz gerçeği.illa aynı mezhep olması gerekiyorsa o hanifi olsun şafilerin kuralları biraz daha katı yanlış bilmiyorsam.