- 26 Şubat 2016
- 52
- 10
- 3
- Konu Sahibi gulsenfatsa
-
26 ve 27yaşlar kaç?
Hayir bilmiyor bilsin istiyorum artık.Babanız biliyor mu ?
Haklisiniz sevgililik cok hosta ne bileyim iste kendimi ona daha yakin hissetmek istiyorum .Yaşınız 30 üstü değilse 1,5 yıl evlenme adımı atmak için erken
Bir de bence evlenme tarihi belli olmadan adı konmasın aileler vs karışmasın daha iyi
Mesela Ağustos ta evleneceksiniz nisan da tanışıp Mayıs'ta söz nişan Ağustos ta evlen tertemiz
Böyle söyleyin o zaman ben babamın bilmesini istiyorum. İkimiz el birliği ile şartları olgunlaştıralım. Babamla tanışmak ister misiniz deyin bence zamanla herşey yolunu bulur.Hayir bilmiyor bilsin istiyorum artık.
4 yil mi yuhhh.cok pardon ama 4 yil cok uzun bir zaman.iliski yipranmaz miHoşgeldin aramıza canım bizde 4 yıldır uğraşıyoruz bir türlü işlerini yoluna koyamadı
Sözle nişanla sevgilinle değil Kv ile yakın olursunHaklisiniz sevgililik cok hosta ne bileyim iste kendimi ona daha yakin hissetmek istiyorum .
Hmm aslinda insan isterse sartlari bi sekilde olgunlastirir filan dedim mesaji almis midir acaba :)))Evlilik konusunu kadın acmamali bence. Çok itici oluyor çünkü. Adam şartlar olgunlaşsin demiş ve bence çokta mantıklı düşünmüş. Ama illede soylycem diyorsanız buraya yazdığınız gibi artık ciddi bi adım atalım mi diye sorabilirsiniz.
Tabi siz tecrubelisiniz daha iyi bilirsiniz.Cevremdeki arkadaslar evlendi veya nisanlandi ne bileym ozendim onlara sevdigim insanla ben de yakin olmak istedim.ikimiz icin biseyler yapiyim istedim falan filan işteSözle nişanla sevgilinle değil Kv ile yakın olursun
Aradı aramadı onu aldı bunu almadı konularını oku daha net olur kafan
4. Yıla gircez işte yıpranmadı valla ama işlerini yoluna koymasını bekliyoruz biz herşeyi nakit yapmayı düşünüyoruz sonradan borç bırakmamak için zor ama Allah kolaylık versin4 yil mi yuhhh.cok pardon ama 4 yil cok uzun bir zaman.iliski yipranmaz mi
Sanmıyorum. Erkekler imadan filan anlamıyor. Direk söylemek en iyisi. Yaşlarınız kaç,sizde çalışıyor musunuz ? Sizinde destek olacağınızı bilirse daha kolay olur sanki.Hmm aslinda insan isterse sartlari bi sekilde olgunlastirir filan dedim mesaji almis midir acaba :)))
Tabi siz tecrubelisiniz daha iyi bilirsiniz.Cevremdeki arkadaslar evlendi veya nisanlandi ne bileym ozendim onlara sevdigim insanla ben de yakin olmak istedim.ikimiz icin biseyler yapiyim istedim falan filan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?