Evlenmek istedigini söylemek

gulsenfatsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
52
10
3
Bir buçuk yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadasimi cok seviyorum o da beni seviyor davranislarindan bunu anlayabiliyorum.Soyle bir sorunumuz var kendisi bu zamana kadar kazandiginin hepsini ailesi icin harcamis.Ama simdi ailesinin durumu duzeldi.Yavastan birikim yapmaya basladi.Evlilik konusunu konustugumuzda sartlar olgunlastigi zaman diyor hep.Fakat ben Artik evlilik yolunda ciddi adımlar atmak istiyorum.Hemen evlenelim demiyorum ama biseyler olsun istiyorum artik.Bunu kendisine dile getirmek istiyorum ama nasıl yapicam bilemiyorum. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?Dogru cumlelerle konusmam lazim...

Not:adam evlenmek istese söyler zorlama diyenler cikacaktir muhakkak.Ben zorla evlen benimle demiycemki.Sadece evlilik yolunda artik bir adim atalim mi diye sormak istiyorum. Evlenmek istemezse karar ina saygi duyarim.

Hoşgeldin aramıza canım bizde 4 yıldır uğraşıyoruz bir türlü işlerini yoluna koyamadı

Haklisiniz sevgililik cok hosta ne bileyim iste kendimi ona daha yakin hissetmek istiyorum .

Evlilik konusunu kadın acmamali bence. Çok itici oluyor çünkü. Adam şartlar olgunlaşsin demiş ve bence çokta mantıklı düşünmüş. Ama illede soylycem diyorsanız buraya yazdığınız gibi artık ciddi bi adım atalım mi diye sorabilirsiniz.

Hmm aslinda insan isterse sartlari bi sekilde olgunlastirir filan dedim mesaji almis midir acaba :)))

Sözle nişanla sevgilinle değil Kv ile yakın olursun
Aradı aramadı onu aldı bunu almadı konularını oku daha net olur kafan
Tabi siz tecrubelisiniz daha iyi bilirsiniz.Cevremdeki arkadaslar evlendi veya nisanlandi ne bileym ozendim onlara sevdigim insanla ben de yakin olmak istedim.ikimiz icin biseyler yapiyim istedim falan filan işte

4 yil mi yuhhh.cok pardon ama 4 yil cok uzun bir zaman.iliski yipranmaz mi
4. Yıla gircez işte yıpranmadı valla ama işlerini yoluna koymasını bekliyoruz biz herşeyi nakit yapmayı düşünüyoruz sonradan borç bırakmamak için zor ama Allah kolaylık versin

Hmm aslinda insan isterse sartlari bi sekilde olgunlastirir filan dedim mesaji almis midir acaba :)))
Sanmıyorum. Erkekler imadan filan anlamıyor. Direk söylemek en iyisi. Yaşlarınız kaç,sizde çalışıyor musunuz ? Sizinde destek olacağınızı bilirse daha kolay olur sanki.

Flortun keyfini cikar. Evlilik oyle filmlerdeki gibi cicek bocek degil. Evlilik flortle hic alakasi olmayan birsey. Evlilik soeumluluk ister. Buyuk sorumluluklar... sorumluluklar araya girince hele bir de annesi babasi ilgi ister muhabbetleri olunca insan florttun tadini ariyor. Evlilikte karisan cok olur. Iki kisi imza atsa da aslinda aileler evlenir. Adin gelin olunca herkesin bir beklentisi olur. Acele etme. Bu gunlerin tadini cikar.

Tabi siz tecrubelisiniz daha iyi bilirsiniz.Cevremdeki arkadaslar evlendi veya nisanlandi ne bileym ozendim onlara sevdigim insanla ben de yakin olmak istedim.ikimiz icin biseyler yapiyim istedim falan filan işte

Adam hic evlenmicem demiyor ki. Bak yine sizin icin didiniyor, para birikitiriyor, evliligin sorumluluklarini anliyor yani. Tersi olsa, cebinde kurus olmadan, olgun olmadan evlilik yolunu tutmus olsaydi daha mi iyi olurdu? Önemli olan cabuk evlenmek degil, yada o face'te atilan fotolar degil.

Önemli olan iyi ve huzurlu bir evliligin olmasi. Ve gercekten bir bucuk yil daha az. Bu dönemin tadini cikarin. Her döneminde ayri bir güzelligi var ve doya doya tadini cikarin. Bende 5 yil sonra esim ile evlendigim ve gülümseyerek flört dönemimize geri bakiyorum. Beraber hatiralar yaratmakta cok güzel. Hic telas yapma canim yani. Oluruna birak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…