- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
- Konu Sahibi gulsenfatsa
-
26 ve 27.evet calisiyorum destek cikcagimi biliyorSanmıyorum. Erkekler imadan filan anlamıyor. Direk söylemek en iyisi. Yaşlarınız kaç,sizde çalışıyor musunuz ? Sizinde destek olacağınızı bilirse daha kolay olur sanki.
Ne bileyim fazla sevgiden böyle oldu galiba :)) bi de yas 26 artik gec yasta anne olmak istemiyorum.Adam hic evlenmicem demiyor ki. Bak yine sizin icin didiniyor, para birikitiriyor, evliligin sorumluluklarini anliyor yani. Tersi olsa, cebinde kurus olmadan, olgun olmadan evlilik yolunu tutmus olsaydi daha mi iyi olurdu? Önemli olan cabuk evlenmek degil, yada o face'te atilan fotolar degil.
Önemli olan iyi ve huzurlu bir evliligin olmasi. Ve gercekten bir bucuk yil daha az. Bu dönemin tadini cikarin. Her döneminde ayri bir güzelligi var ve doya doya tadini cikarin. Bende 5 yil sonra esim ile evlendigim ve gülümseyerek flört dönemimize geri bakiyorum. Beraber hatiralar yaratmakta cok güzel. Hic telas yapma canim yani. Oluruna birak.
Dimi yaa acik acik soylemek ayip degilki.bazi arkadaslar itici olur demiste.seven insanin hosuna bile gider.itici goruneceksem zaten sevmiyodur bitmeside bnm icin hayirli olurbenimde böyle bir durumum söz konusuydu. 28 yaşına gelmişiz adam hala adım atmıyordu artık alalede ve açık açık söylememe rağmen benim için henüz erken,hazır değilim diyordu. artık resti çektim bitti benim için eğer bu yolda yoksan dedim. ki bende yani hani hemen oldu bitti evleniyoruz havasında değilim sadece en azından ailemle tanışsın istedim.ayrıldıktan sonra 1 yıl uğraştı yok işte seni sevmem daha önemli değil mi de bilmem ne de bir sürü zırvalık sonrasında sustu... bu 1 yıl uğraşma sürecinde de hala evlilikten bahsetmiyordu yine hiç taviz vermedim bende. vayy be dedim insan insanın gözünün içine baka baka yalan söyleyebiliyormuş görseniz sırılsıklam aşık zannedersiniz ama maalesef iş ciddiye binince hemen sıvışıyorlar açıklaması bu bunun yani :)
velhasıl senin durumuna gelecek olursak eğer sevgisinden eminsen hiç bunun ayıbı günahı yok açık açık söyle zaten eğer gerçekten seviyorsa yan çizmesin arkadaşım ha şimdi ha 5 yıl sonra maval okumasınlar yani...
Yaa ne bileyim cekindim biraz.Dogru cumleleri kurmak istedim aslinda bunun icin yardim istedim de acik acik konusmak en mantiklisiDirek sor bunda soramıyacak ne var anlamadım
Sizce bende soylemeliyim.yani bu onun gozunde itici duruma dusurmez mi beniYa erkekler istese bile niye bilmiyorum söylemiyorlar. Ben de benimkinin başının etini yiyordum geçen sene en azından bir adım atalım falan diye, dediği hep "Nasip, kısmet, zamanı gelince.." Dellendiriyordu beni o sakinliğiyle.. Nihayet yazın nişanlandık :) Şimdi de yaza evlenmeyecek miyiz diye sıkıştırıyorum, tabi o yine aynı laflar.. Bu belirsizlik de benim canımı sıkıyor işte.. Ya evet de ya hayır yani bilelim biz de ona göre plan yapalım.
Söylemen süreci hızlandırabilir. Neden itici olasın ki? Sonuçta ciddi bir ilişkide olması gereken bir adımdan bahsediyoruz.Sizce bende soylemeliyim.yani bu onun gozunde itici duruma dusurmez mi beni
Hoşgeldin aramıza canım bizde 4 yıldır uğraşıyoruz bir türlü işlerini yoluna koyamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?