- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
annelerımız bıze bunu neden yapıyoırlar merve?
hangı anne evladının mutlulugunu ıstemez dıyorlar ama
bızımkıler neden ıstemıyor
söylediği şey cok yanlış kimse boşanmak için evlenmez ama bazı durumlarda boşanmalar olabilir tabikii onuda kimse önceden anlayamaz.mesela yapamazlar dediğimiz insanlar gayet mutlu evliliklerini sürdürebilirler veya bunlar ayrılamazlar dediklerimizde aniden ayrılma kararı alabilirler.bu senın başına gelecek diye bi kaide yok inşllah olmaz ama olursa bile ayaklarının üzerinde duran bi bayansın ailene muhtaç olmazsın kiii ..tatlım benımmm demedım mı dedim, cevap aynen şu :
''yarın ıkı gun sonra kapıyı çarpıp ta boşanacam dediğinde görürüm ben senı ''
ya wallahı onceden bısey olsa tamam dıyecem ama yok, yok , yok.. annemın derdı ben değilim ki.....
sen benım mutlulugumu ıstemıyomusun dıyorum
- daha hayatında ılk kez cıddı bırıyle gorustun, dur bakalım bekle bıraz dıyor
anlamadım kı, evlenmem ıcın kac kısıyle daha görüşmem gerekıyor?????
annelik doğuştan gelmiyo canım ben bunu düşünüyorum kendi annem için.
annem kendi için yaşayan bi kadın benim. tabiki başıma bişi gelse koşar gelir ilk önce o o kadar insafsız olmamak gerek ama böyle konularda ilk önce kendi gelir.
bi konu açmıştım annem benim düğünde takılan paraları bile alma isteği vardı sen düşün yani.
şimdiye kadar hiç arkadaş gibi konuşmadık hiç derdimi anlatmadım ki dinlemek için de bişi yapmadı. ben çok üzüldüğüm bişiye ağlarken bile oturur bana bakardı....babam bi kere suratımın asık olduğunu görmüş sor bakalım kıza bi derdi mi var demiş o gün bana sana her istediğini alıyoruz bu suratın ne diye hesap sormuştu düşün yani....
walla ben bi anlam bulamıyorum açıkçası öyle bi kadın diyorum. değiştirmek için de uğraştım yeri geldi konuştum yeri geldi kavga ettim ama olmadı huy yani o gün anlasa öbür gün aynıdır. böyle kabullenip kimseyi de çok kırmadan yoluna bakmak en doğrusu bu diye görüyorum...
söylediği şey cok yanlış kimse boşanmak için evlenmez ama bazı durumlarda boşanmalar olabilir tabikii onuda kimse önceden anlayamaz.mesela yapamazlar dediğimiz insanlar gayet mutlu evliliklerini sürdürebilirler veya bunlar ayrılamazlar dediklerimizde aniden ayrılma kararı alabilirler.bu senın başına gelecek diye bi kaide yok inşllah olmaz ama olursa bile ayaklarının üzerinde duran bi bayansın ailene muhtaç olmazsın kiii ..
annelik doğuştan gelmiyo canım ben bunu düşünüyorum kendi annem için.
annem kendi için yaşayan bi kadın benim. tabiki başıma bişi gelse koşar gelir ilk önce o o kadar insafsız olmamak gerek ama böyle konularda ilk önce kendi gelir.
bi konu açmıştım annem benim düğünde takılan paraları bile alma isteği vardı sen düşün yani.
şimdiye kadar hiç arkadaş gibi konuşmadık hiç derdimi anlatmadım ki dinlemek için de bişi yapmadı. ben çok üzüldüğüm bişiye ağlarken bile oturur bana bakardı....babam bi kere suratımın asık olduğunu görmüş sor bakalım kıza bi derdi mi var demiş o gün bana sana her istediğini alıyoruz bu suratın ne diye hesap sormuştu düşün yani....
walla ben bi anlam bulamıyorum açıkçası öyle bi kadın diyorum. değiştirmek için de uğraştım yeri geldi konuştum yeri geldi kavga ettim ama olmadı huy yani o gün anlasa öbür gün aynıdır. böyle kabullenip kimseyi de çok kırmadan yoluna bakmak en doğrusu bu diye görüyorum...
yıne ıyı senın baban anlayışlıymıs
ben babama desem , sen kendın görüşüp anlaşmışsın zaten bana dıyecek bırsey bırakmamışsın kı der
kendın hallet o zaman der
Anlattıklarınızdan erkek arkadaşınızla ilgili olumsuz hiç bir durum olmadığı hissine kapıldım.Anneniz acısından yine de iyi niyetli düşünmek istiyorum,acaba size söylemediği başka çekinceleri olabilir mi?Anneler hiçkimseyi kızlarına layık görmezler,belki böyle bir durum sözkonusudur.
Umarım siz de sadece yalnızlıktan kurtulmak için evlenmeyi düşünmüyorsunuzdur :) Evlilik zor bir karar,ama ben bu insanla ömür boyu yapabilirim diyorsanız da çok beklemenin anlamı yok.24 yasımı düşünüyorum,küçük bir yaş olarak görünüyor gözüme :) 2-3 yıl sonrası belki daha da kendinizi bulacağınız yaşlar olacak ama 30'u da geçmemek lazım.Sonrası armudun sapı üzümün çöpü devresi oluyor çünkü,karar vermek gittikçe zorlaştığı gibi yalnızlığın rahatlığına da alışabiliyorsunuz.
Keşke bir söze falan razı olabilse anneniz,çünkü arada söz,nişan olması daha iyi tanımanızı sağlar karşınızdakini ve ailesini.Sevgililikte bu çok mümkün olamıyor.Para kazanmama rağmen ve bu yıla kadar zamanın büyük kısmını annemden ayrı geçirmeme rağmen ,hala ev için bir şey aldığımda,''Sen henüz bu evden çıkmadın'' deyip parasını bir şekilde veren bir annem olduğu için bir annenin kızını maddi yardımı yüzünden evlendirmek istememesini hatta '' hiç evlenmeyenler var '' demesini hiç anlayamıyorum.Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Bir de şunu eklemek isterim; ailenin karşı çıkması bu gibi durumlarda karşımızdaki insanın eksiklerine gözümüzü kapamamıza neden olabilir,yasaklar çekicidir ya :) Dilerim ailenizin karşı çıkması erkek arkadaşınızın eğer varsa olumsuzluklarını gözardı etmenize neden olmaz.Sevgiler.
annen erken yaşta evlenip koca elinden çekip istekleri hep içinde kalmış bir kadın mı canım?
benimki de öyle hep koca hep kayınvalide..... gene bu bize bu şekilde yansıtmalarına neden değil...
ewt canım 23 yasında evlenmiş
babamın baskılarını görmüş. evliliği kavga gürültü olarak degerlendırıyor
nerden bıldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?