evlenmek istedim, tüm suçum buydu!!

aynı durum bendede mevcut ailem sonuçta kıramıyorum da benim annem bide çok sert öyle taviz vermez hayırsa hayırdır mesela 2 yıldır konuşuyoruz biz bide sevgilimle işi var evinide aldı herşey tamam annecik sorun çıkarmasa dahada tamam olacak

annenin eline ne geçiyo peki yaa sana şu yapılanları kayınvalidesi bile yapmaz insana kendi evladın bide herşeyden önce... üzüldüm yaaa gerçekten senin durum dahada zor keşke böyle kırgınlıklar böyle yanlışlar olmasa, güzel örnekleri gördükçe bi iç çekiyo insan

Son düzenleme:
ben olsam açıkca soraradım dertleri para ise zaten belli olur yoksa evlilik için erkenmi diye düşünüyor kendisi çok erken evlendi ise pişman olacağından korkuyor olabilir............sonuçta bu anne..........

Seni çok iyi anlıyorum sen yine eline mesleğini almışsın ben 20 yaşındaym bu sene üniden mezun olcam benimde bir ilişkim var ciddi istediğimiz ama ailem istemiyor.Annem sizin anlattıgınız gibi yemek yapmayı bilmiyorsun bi evi çekip çeviremezsin,kaynana kaynatana yemek hazırlayıp koyamazsın temizlik yapmazsın ancak ayagını uzat tvye bak elinde telefonla mesajlaş der,yada konuşmakla iş bitmyor eline meslegini al der yemek ögren temzlik ögren deerr derdee der ama bi türlü kabullenmiyor yanii pes etme sevgisine inanıyorsan diren ailene.Geçen bana yemek konusundan güveniyormusun dedi evet yemek yapmayı bilmiyorum ama ögrenrim dedim tabı canım dedi güldü senin teyzenin kzıı kendine güveni olmadığı için evde kaldı annesine öldü şimdi evde tek başına geceleri zaman geçmiyor korkuyorum demiş kendin söledin benim güvenimide kaybetmeme neden oluyosun dedim hııı çok biliyon sen dedi bu annelerin hepsi aynııı

kesinlikle sonuna kadar katiliyorum...
parani yemek icin hepsi;
uyanirsinda gec olur ..

Evlendikten sonra annem bana düşman oldu.baştan da hiç istemiyordu.10 yıl daha evlenmeyeyim desem sevinçten düşer bayılırdı.sebep mi ? sebep sadece PARA :2: Çok manidar değil mi senin annenin de tek korkusu bu . bu arada erkekkardeşin evlenebilir çünkü para basmıyordur.tıpkı benden 6 yaş küçük olan ama evlenebilecek yaşta görülen kardeşim gibi

Benim annem o daha şimdiden çocuğum olursa bakacağını ama tabi ücretini de alacağını ima eden annem verdiklerim yetmedi.vereceklerime de göz dikti bunların yüzünden çocuk yapmaya korkuyorum be

Benim annem o daha şimdiden çocuğum olursa bakacağını ama tabi ücretini de alacağını ima eden annem verdiklerim yetmedi.vereceklerime de göz dikti bunların yüzünden çocuk yapmaya korkuyorum be

seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…