- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
mesaj sayfanın sonunda kalmış yeni gördüm canım, inşallah atanırsam öğretmenliğime kavuşcam çok belli oluyor mu kpssye hazırlandığım
canm bende senle aynı durumdaym ailem izin vermior evlnmeme uzak die. yalnız benm annem her daim bana destek olan doğruyu yanlşı göstern biridir. senn annenin sozleri pek doğru gozukmuor nedemek evlenmeyiver. çocugun bir hatasınımı gördü ondansa tamam hak veiririm annene. bizimklerde istemior ama nedenleri var şukadr bekle falan demezler. doğru insanla evlen derler. ailenin bir bildiği vardır diorum fakat herseyi bütün açıklığıyla anlatıormusun buraya çnlku aileler kızlarının kötülüğünü isteyecek bişey yapmazlar. sen acaba gözün kör old. içinmi annenş sucluorsun yanlış anlama yardımcı olmaya calıorum bende aynı durumdaym çnku
ne guzel ıste kıymetını bıl annenın sana her daım destek oluyormus canım
benımkıde sagolsun bana her daim köstek olur
vallahi daha önceden oyle cıddı bır ilişkim olmadı, basımdan bısey gecmedı
ama annem dıyor kı ılk tanıdıgın ınsanla evlenme, bundan bı ayrıl, bı kaç kişiyle daha görüş bakalım
aradıgım ınsanı bulduysam, neden başkasıyla görüşeyim
yıne konustuk boşanırsan kapıma gelme dedı bende dedım kı
sende babamdan boşanırsan bigün , benım kapıma gelme
Şu an için onay vermiyorsa bırak vermesin.zaten yaşın çok geç değil.6 ay 1 sene sonra belki değişir fikri.sen ilişkini yürütmeye devam et.
belki ısrarcı olduğunu görünce de fikrinden vazgeçer.
bu arada o kadar parayı annene biriktirsin diye mi veriyorsun? yoksa annene harçlık mı?
eğer birikim amaçlı ise bunu kendin de yapabilirsin.
canım borçları var onu kapatıyoruz kredı borcları on bın kadar ve sanırım ben kapatacagım
bende askıya aldım zaten bır yıl kadar. güzellıkle olsun hersey
ne onlar kırılsın ne de ben.
Allah tan sevgılım anlayıslı
bir evlat olarak ailene yardım etmen çok güzel.her kişi yapmaz bunu.
az çok maaşını tahmin edebiliyorum hani gerçekten destek amaçlı bir miktar gönderilebilir ama sen baya gönderiyorsun.
burdan anladığım annen borcu senin kapatmanı düşünüyor dediğin gibi.
yani söz,nişan,düğün bu borçlara girmek istemiyor.
ama senden küçük erkek kardeşine kız bakması da düşündürücü.
Şu an için onay vermiyorsa bırak vermesin.zaten yaşın çok geç değil.6 ay 1 sene sonra belki değişir fikri.sen ilişkini yürütmeye devam et.
belki ısrarcı olduğunu görünce de fikrinden vazgeçer.
bu arada o kadar parayı annene biriktirsin diye mi veriyorsun? yoksa annene harçlık mı?
eğer birikim amaçlı ise bunu kendin de yapabilirsin.
Yazdıklarını okuyuncu ahanda benim annem dedim :)) ben iki yıllık mezunum. Ondan sonra hep çalıştım. Aldıgım parayıda kuruşu kuruşuna anneme verdim. Eşimle evlenmeye karar verdik anneme bahsettim aman Allahım kıyametler koptu. Başım bacadanmı çıkmış acelem neymiş. milletin kızları 30 una geliyormuş daha evdeymiş daha neler neler. ( ben 23 yaşında evlendim bu arada erkende değildi yani) ne kadar üzüldüm ne kadar yıprandım anlatamam. Ne çeyiz ne bişey hiç bişey yapmadı bana. Evlendiğim aya kadar da aldıgım parayı aldı elimden. Beni hep altın yumurtlayan tavuk olarak gördü. Şuan çocuguma bakıyor saolsun ve parayla
bakıcı ne kadar alıyorsa oda o kadar para alıyor benden ve bir o kadar kaprislerini sıkıntısını çekiyorum bizimkide şans cnm napcan.
Bu arada 5 sene oldu evleneli çocugum var ve annem hala erken evlendin diye söylenir. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.
Yazdıklarını okuyuncu ahanda benim annem dedim :)) ben iki yıllık mezunum. Ondan sonra hep çalıştım. Aldıgım parayıda kuruşu kuruşuna anneme verdim. Eşimle evlenmeye karar verdik anneme bahsettim aman Allahım kıyametler koptu. Başım bacadanmı çıkmış acelem neymiş. milletin kızları 30 una geliyormuş daha evdeymiş daha neler neler. ( ben 23 yaşında evlendim bu arada erkende değildi yani) ne kadar üzüldüm ne kadar yıprandım anlatamam. Ne çeyiz ne bişey hiç bişey yapmadı bana. Evlendiğim aya kadar da aldıgım parayı aldı elimden. Beni hep altın yumurtlayan tavuk olarak gördü. Şuan çocuguma bakıyor saolsun ve parayla
bakıcı ne kadar alıyorsa oda o kadar para alıyor benden ve bir o kadar kaprislerini sıkıntısını çekiyorum bizimkide şans cnm napcan.
Bu arada 5 sene oldu evleneli çocugum var ve annem hala erken evlendin diye söylenir. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.
aman yarabbi ya Allah sana sabır versin canım. kayınvaliden nerde aranız nasıl onunla? annem de seninki gibi.nişanlıyım bi gün konuşurken onla laf geldi ben kayınvalidemlere yakın oturayım çoluk çocuk falan olursa..... diye muhabbet açıldı. normalde kafası ağrıyan çocuk sevmeyen ve bunun için de bakcağı aklımın ucundan geçmeyen annem kayınvalide lafını duyunca aaaa ben bakarım dediaklında olsun aran iyiyse yani...:) tabiki bakmak zorunda değil bakarsa Allah razı olsun deriz ama anne bu ya bakıcıyla aynı para da nedir...
çok üzüldüm.......
anne, torununa bakmak ıcın nasıl para alır ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?