Evlenmek istedinizi nasil sölediniz zor hersey tikir tikir yolunda miydi yoksa.......

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KİMLE EVLENDINIZ?

• HAYATIMIZIN ASKIYLA EVLENDIM EŞİMİ ÇOOK SEVIYORUM

OY: 25 67,6%
  • İSTEDİĞİMLE EVLENEMEDIM UZUN BIR ILİŞKI YASADIK AMA AILEM VERMEDI

OY: 1 2,7%
  • AILEM ERKEK ARK ISTEMEDI AMA EVLENDIK ZOR OLDU AMA SONUC GUZEL

OY: 11 29,7%

• Ankete Katılan
    37
E

EU1

Ziyaretçi
kizlar herkes hikayesini yazsin hadi evlenmek istedinizi ailenize nasil solediniz nasil oldu kolaymiydi ikna etmek ailenizi zormuydu

Aileme bu konuyu açtığımda daha doğrusu öncelikle babama,kızım şimdiye kadar beni hiç hayal kırıklığına uğratmadın uğratmayacağınıda biliyorum sen ne karar verirsen biz senin arkandayız çünkü senin verdiğin kararlara güveniyorum ama bizde görelim bizde tanıyalım ailemize uyan seni hakedecek bir insanmı ona göre bir karar verelim demişti.Canım babam benim!:1hug:

biz 8 ay görüştük. sonra nişanlanmaya kalktık.
annem biliyodu zaten hatta annemle tanıştırmıştım. çok sevdi annem.
babamında haberi yoktu. kendi çıktı babamın karşısına. "ben sizin kızınızla görüşüyorum, başkasından duyacağınıza benden duyun, izin verirseniz aşilemle tanışmaya gelicem demiş."
babam da "bu cesareti gösterip karşıma çıktığın için seni tebrik ederim oğlum. benim aşka sevgiye herzaman saygım vardır. eğer hakikaten seviyosanız birbirinizi her zaman arkandayım. istediğin zaman ailenle gelebilirsin" demiş.
akşam eve dönünce de beni aldı karşısına konuştu. gayet anlayışlı ve tatlı dilliydi saolsun babacım benim. öle işte.
1 hafta sonra da tanışmaya geldiler. şimdi yaklaşık 1 senedir nişanlıyız :)

gayet normal bir şekilde yolda el ele yürürken annem görmüş akşam sordu ewt sevgilim dedim. sonra nasıl olduğunu bile anlamadan benim tüm sülale onu onun tüm sülale beni tanıdı onlar bana kızım diyolar bizimkiler sevgilime oğlum diyolar :):) ama biz henüz sadece sevgiliyiz buna rağmen annem ve kaynanam düğün planları yapıyorlar :) :1hug:

biz eşimle 3 yıl görüştük...annemin haberi vardı bu durumdan bana güveniyordu her konuda..sonra annem durumu babama anlattı kızı isteyen biri var dedi asker dedi babam eşim asker tayin tayin gezerler diye beni vermek istemedi beni karşısına aldı, konuştu ama ben ısrar ettim seviyorum dedim...babamla bir evin içinde 2 ay küs kaldık üstelediğim için...onun oturduğu sofraya ben oturamadım...gözgöze gelmedik...sonunda babam pes etti tamam kızım bir akşam yemeğe alalım arkadaşını bir görmem lazım dedi...eşimi yemeğe aldık bir akşam o akşam da galatasarayın maçı vardı... beraber oturdular maç seğretmeye başladılar sanki iki arkadaş gibiydiler...sonra eşimin efendiliğini dürüstlüğünü görünce babam tamam kızım olsun dedi...şimdi damadıyla arasından su sızmaz... bana da çok teşekkür eder... gurbette de olsan böyle bir evlilik yaptığın için teşekkür ederim aklımız sende kalmadı hiç der...

Son düzenleme:
K.Knın güzel üyeleri.Benim evlilik hikayem aynen film senaryosu gibi.Zaten bigün bütünüyle anlatcam bi senaryo yazarınasüprizzzzz

beni ilk eşimin ailesi gördü begendiler sonrada eşime haber verdiler taniştık bir ay sonra sözlendik 8 ay sonra evlendik...

annem daha önce çıtlatmış babama...demişki gleip senden izin isticek..babam hazır odada beni bekliyor ben kıvrana kıvrana lafı geveliyorum..gel yanıma dedi, sarıldı babam, saçlarımı filan okşadı ..o öyle yapınca ses tonumu kontrol edemeden heyecanla yüzüne bile bakmadan anlattım..tamam dedi, gelsin önce bir tanışalım dedi, geldi eşim tanıştılar babam hiç yüz vermedi ailen de gelsin dedi 10 saatlik yoldan ailesi geldi tanıştılar kaynaştılar istediler ama babam vermedi... bir de yaşadıkları yeri görelim dedi babam 10 saatlik yolu bu sefer biz yaptık...orda yine istediler babam yin ebakalım düşünelim dedi..memelekete döndükten sonra sen de istiyorsan tamam dedi babam.nişan hazırlığı yaptık3 ay içinde nişanım oldu, nişandan 5 ay sonra da düğünüm...işte benim hikayem de bu :)

Eşim ile aynı köylü olduğumuz için aileler birbirini tanıyordu zaten. Evlilik kararını ilk önce büyük abime söyledik eşim ile birlikte. Abimde onayladı, ben babamlar ile konuşurum fakat kardeşim ( küçük abim ve bekar bu arada ) ne der acaba dedi. Büyük abim, küçük abime dedi sen sıranı verirmisin gibilerinden. Küçük abimde benim evlenmeye daha niyetim yok istiyorsa verelim dedi. Baba söyledirler babam biraz olmaz yaşı küçük, okulu var dedi ama abilerim ikna etti hihoyyyt
Sonra bir kere tanışmaya -tatlicadiarzu-
Bir kerede istemeye geldiler. 8 ay nişanlı durduk şimdi evliyiz

biz tanışmamız çok komik oldu zaten ve babamın yakın arkadaşının oğluymuş ben bilmiyorum sonra öğrendim kendi söyledi
sevgiliyken çok rahattık ailem asla kırmadı
ciddiyetle başladık dedim anneme devamını getirmek istiyoruz izin verirseniz annemde her aşamada yanımda olduğu için tabi ki isteriz ama küçüksün dediler 2 kere tanışmaya yani görüşmeye geldiler 2 defa da istediler oldu bitti maşallah

ben ıkı senedır babamı ıkna edemedım ve ayrıldık
neler yaptım kus kaldım odamdan cıkmadım mutlu olmadım ama babam buyuk bı ınatla vermedı
smd burda yazılanları okuyunca bı hos oldum

ben baabma söyleyemedim annemde babama söyleyene kadar ömrü bitti ama sonunuda mutlu son oldu

yaaa ewet bana cesaret werin.. benimde 5yıllık bi ilişkim war we artık bunu en azından anneme açıklamam gerek ama nasıl söliicem bilemiorum..biz annemle pek iyi değilizdir yani pek bişey anlatmam ben o da sormaz..şimdi okulum yeni bitti..şimdiye kadar hep önce okulun derslerini düşün diyeceğini bildiğimden bişi sölemedim ama artık sölemeliyim çünkü sewgilimle aram bu yüzden bozuldu nie ailenle tanıştırmıosun beni artık yeter dedi fişi çekti..napıcam ben akıl werin bana yaaa

biz eşimle 4-5 ay felan arkdslık ettık ve hemen nışanlandık tabı bukdar kolay olmad nışanlanmka rahmetlı dedm o cok karışrdı bnım herseyıme olmaz deedı anmve babm ok dedı ama o dedm ahhh bıraz ugrastırdı aamma sonunda evlendık ve cok utluym şükürler olsn ama bya bı cektık nişnlıyken ama sonu guzel oldu :))))

bakalim benimki nasil olcak :bbo: :1rolleyes:

[:1shok: :çok üzgünüm: fisfisfis ] of of

Ben esimle baya bir uzun süre beraberdim bulustugumuz birgün bana haftaya ailem geliyor dedi bende hemen ogün aileme msj cektim Baba aksam herkes evde olsun konusmamiz gerekiyor diye ..
Ninem, annem, babam oturmus beni bkliyorlar eve geldigimde yüzlerine bakamiyorum ama gidip hemen kendime yemek hazirlayip yemek yemeye basladim agzim doluyken orda aradan : Haftaya beni istemeye geliyorlar dedim .. Babam hemen : Anlamadim ne dedin diyince ben anladida kizdi sandim cevabim suydu : Hicc birsey demedim babamda kizdi : Kizim söylermisin dedigini anlamadim birsey yok babadan baska birsy diyemedim ordan tabiki ninem baliklama atladi : Nezaman geliyorlar istemeye aksam aksam gizli telefonda konusmalariniz biter artik ins. dedi öyle acildi konu babamin ve annemin tek söyledikleri : Karar senin diyecegiz ama sen bize acilmak istedigine göre kararini vermissin zaten... Daha cok uzun sürer konu babam kendi kararini vermissin dedi ama 2 Ay boyuncada düsünmemiz lazim, kizimiza soralim diyerek uzatti KIZ EVI NAZ EVI diyerekten baya agira aldi ama sonunda oldu ve simdi iki yila yakindir evliyiz!

KUSURA BAKMAYIN KIZLAR COK UZUN OLDU
Ha unutmadan esim ailem geliyor dedi ben tamam dedim ama evlenme teklifi diger bana söyledigi günün diger günü oldu : Esimin hazirliklari bitmemiymis :roflol:

hahaha cok güzel benceeeeee, :roflol:
öyle bi lafin arasinda
baba beni istemeye geliolar
baba : :1shok: :1shok: :1shok:
:roflol: bence muhtesem bende öle yapicam ,
ay adamin kalbine ineer allah korusun kaydirigubbakcemile3

Babam ama lafi gercekten agzim dolu oldugundan anlamamisti bende anladida kizdi sanmistim HEP BÖYLE REZILLIKLER YASARIM ben :roflol:
Ama agzin doluyken konus fazla anlamazlar birden cikageldiklerindede ben söyledim dersin :roflol::roflol:

Babam ama lafi gercekten agzim dolu oldugundan anlamamisti bende anladida kizdi sanmistim HEP BÖYLE REZILLIKLER YASARIM ben :roflol:
Ama agzin doluyken konus fazla anlamazlar birden cikageldiklerindede ben söyledim dersin :roflol::roflol:

tmm canim süpriz olsun :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…