Evlilik sadece iki doğru insanın birlikteligiyle mutluluk sağlar ancak evlilikte de sürekli mutluluk beklemeyin hayat insana çok şey yaşatıyor . evliliği aynı zamanda yaşanılan sorunları tek başınıza karşılamak zorunda olmadığınız sınavlar olarak da görebilirsiniz. 2 yıllık evliyim çok zor günlerimiz de oldu ve hepsini birlikte aştık .en zor günlerimiz de bile birbirimize sarılıp iyiki varsın diyebildik. Allah iyilerle karşılaştırsınAblam yanımda şimdi eşinden boşanma aşamasında, istanbulda üniversiteden 3 arkadası var . Onlarla bulustuk . Konu bana geldi . İçlerinden en genci benim .
Hayırlı bir kısmet bulsam evlenmek istiyorum dedim . Hepsi hep bir ağızdan
Aaa evlenip ne yapacaksın bak biz evlendikte ne oldu pişmanız , bak ablana evlendi de ne oldu bosanıyor gibi şeyler söylediler . Yaşın çok genç dünyayı gez dediler ardından.
Ablam birşey demedi bu konuda .
Ya ben anlamıyorum . Bu evlilerin yanında evlilik konusu acılınca cogu evlenme pişmanız diyor .
26 küçük bir yaş mı ? Neden böyleler ?
Çok pişmanlarsa bosansınlar , Keşke öyle deseydim yüzleerine karşı . Ayıp olur diye demedim
Abartiyorlar ya bosver. Onlar mutsuz diye her evlenen mutsuz sanıyorlar. Hayırlısıyla iyi biri çıksın evlen yuvanın kur çocukların olsunAblam yanımda şimdi eşinden boşanma aşamasında, istanbulda üniversiteden 3 arkadası var . Onlarla bulustuk . Konu bana geldi . İçlerinden en genci benim .
Aaa evlenip ne yapacaksın bak biz evlendikte ne oldu pişmanız , bak ablana evlendi de ne oldu bosanıyor gibi şeyler söylediler . Yaşın çok genç dünyayı gez dediler ardından.
Ya ben anlamıyorum . Bu evlilerin yanında evlilik konusu acılınca cogu evlenme pişmanız diyor .
Çok pişmanlarsa bosansınlar , Keşke öyle deseydim yüzleerine karşı . Ayıp olur diye demedim
Sana değer veren, ailesi düzgün bir insan bulursan evlen. Ama sakın ola ki evlenmek için evlenme. Mantık ve duygularının uyuşmadığı bir insana hiç bulaşma. Sonra bir de boşanmış olacaksınAblam yanımda şimdi eşinden boşanma aşamasında, istanbulda üniversiteden 3 arkadası var . Onlarla bulustuk . Konu bana geldi . İçlerinden en genci benim .
Şaşırtıcı olacak ama bekarkende sorumluluklar var.bekarlıı gerçekten sultanlık.. banada diyorlardıı evlenme diye.. takii 30 yaşıma kadar bekledim.. evlendimde de ne oldu hiç sorumluluk sorumlukluk yine sorumluluk...
dimicunku bekarkenki ekmek elden su golden gunlerimizi ozluyoruz taaam miuyariyoruz sizi daha ne istiyosunuz :)
yas kac buarada?
evlendiginde bazen iki kisilik hadiseleride tek basina gogusluyorsun oyuzden iyi secim yapmak lazim
Şaşırtıcı olacak ama bekarkende sorumluluklar var.
Ayrıca hayattaki her hadiseyi tek başına gögüslüyorsun.
Tamam bir şekilde gögüslüyorsun, ama insan yanında bir destek istiyor.
O yüzden ben bu söylemleri abartı buluyorum.
Bu arada bana göre bekarlık sultanlık değil gemi kaptanlığı.. Her şey sende.Bir süre sonra yardımcı kaptan istiyorsun.
O yüzden evlilik bence iyidir.. En azından teoride.
Not: Evli değil bekarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?