- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Arkadasim sizin yasadiginiz cevrede bunun kabul edilmemesi o gozle bakilmasi herkesin o gozle baktigi anlamina gelmez.Kiz istedigi gibi sevgilisiyle yasar sevgilisinin o kiza ne gozle baktigi konusunda boyle sacma sapan asagilayici yorumlar yapamazsiniz.
Ya hepiniz ne kadar meraklisiniz elestirmeye.Yok ailene ve kendine saygi duy,yok degerini daha fazla dusurme,yok bu cocuk seni kullaniyor.Cocugun kizi sevmedigini bi kac davranisina gore mi anladiniz pardon da?Cocugun sevgisine burdaki kimse karar veremez bir tek melek arkadasimiz karar verebilir sevip sevmedigine sevilmiyorsa bi insan hisseder bunu.Ayrica aralarinda ikisi de isteyerek bir seyler gectiyse ayni evde yasadilarsa cocuk niye kizi kullanmis olsun yahu.Sanko zorla ayni evde yasadilar sanki cocuk buna soz evlenicez dedi ne kadar agir konusmussunuz tanimadiginiz bi insan hakkinda.O yastaki bi insan evlenmek istemeyebilir normaldir.Evlenmek istemedigi biriyle ayni evde yasayip o kizin degerini DUSURMEZ.Kendinize azicik deger verin azicik hayatinizi gelenek goreneklerin sekillendirmesine izin vermeyin hanimlar nolur ya
Bu soru DELU arakasimiza. Peki sence neye gore yasamaliyiz hangi deyerlere tutunmaliyiz? Kafamiza gore mi yoksa dinimizin bize emrettiyi ve allahin peygamberinin bize tavsiye ettigi gibi mi yasamaliyiz. Aciklamani cok merak ediyorum???
Ben bazi arkadaskarin dediklerine katilmiyorum. Sonucta bizim gelenek ve adetlerimiz var ve en basta DINIMIZ var. Nikahsiz bir iliskinin gunah oldugunu bilmiyor mu melek? Ayrica toplumda ki konumuda mi ilgilendirmiyor mu melegi? Bence melek cok yanlis yapmis kendini deyersiz kiymetsiz bi konuma koymus simdiden sonra evlense dugun yapsa ne olur ki sevgilisinin evinden mi cikicak??? Ben boyle kizlara hem kiziyorum hemde uzuluyorum mevlam yardimcilari olsun
Merhaba bir arkafaşımın derdini yazıyorum size
Arkadaşım melekle sevgilisi aynı evde dört yıldır yaşıyorlar. Kız hem aynı evde yaşadıkları hemde dört yıl olduğu için evlenme zamanının geldiğini düşünüyor ama evlenmekten kastı bir adım atılması söz gibi çünkü daha okulları bitmedi, bunu istemesinin sebebidi sevgilisinin ailesi onu saymıyor saygı göstermiyor pek. Hemde bir şeylerin cddiye binmesini istediği için. Ama çocuk hazır değilim istemiyorum ve Şu an seninle evlenmeyi düşünmüyorum diyor, melek tabi çok üzülüyor seninle evlenmeyi düşünmüyorum kısmına. Bunlar uzun süre kavga ediyorlar melek diyorki ya tamam bende hazır değilim en azından bir söz takalım. Ama çocuk bir türlü kabul etmiyor. Melek diyor ki benle evlenmeyecek adamla neden vakit harcayayım. Ayrılalım. Bu sefer çocuk tutuşuyor ayrılmak istemiyor yanımda kal falan diyor, ama evlenmeyelim diyor, şimdi melek çok üzgün ve diyor ki hem evlenmek istemiyor hemde ayrılmak istemiyor,
Çocuk diyor ki şu an evlenmeyi düşünmüyorum sadece şu an. Ama melek çocuğa bir türlü zaten şu an hemen evlenmeyeceklerini sözdü nişandı en az iki yıl falan olacağını anlatamıyor. Çocuk salağa yatıyor sürekli melek ne zaman konuyu açsa sanki yarın evleneceklermiş gibid davranıyor.
Bir de bu çocuk melekin yanında değil de ailesinin yNındayken meleki hiç aramıyor sormuyor. Sanki sevgilisi yokmuş gibi davranıyor
Melek bu durumda ne yapmalı
Ayrıl diyorum ama çok seviyor. Ama o da biliyor ayrılması getektiğini. Bu çocuk ileri de de evlenmez bu kızla dimi?
Not:aralarında cinsel münasebet yok arkadaşlar. Yorum yazanlar genelde ona takılmış da ondan yazayım dedim.
Evet canim dine baglaniyor hayatimizin her aninda din olmali bence hem isin diyer bi tarafida var eger cocuk bir gun anlasamiyoruz hadi ayrilalim derse veya bu melektende gelebilir kanuni yonden hic bir hakki yoktur ne maddi ne manevi hic kimse ayrilmak icin bir beraberliye baslamaz ama insan hayatin her yonunu dusunmesi lazim
Evet canim dine baglaniyor hayatimizin her aninda din olmali bence hem isin diyer bi tarafida var eger cocuk bir gun anlasamiyoruz hadi ayrilalim derse veya bu melektende gelebilir kanuni yonden hic bir hakki yoktur ne maddi ne manevi hic kimse ayrilmak icin bir beraberliye baslamaz ama insan hayatin her yonunu dusunmesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?