aaa nemesisciim

uı olduğunu görmüştüm üzülmüştüm ben de senı çok seviyorum benı anlayabileceğini düşünüyorum çünkü aynı kafada düşünüyoruz senınle genelde...
ailemin etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum zaten aynen bende şu an yan çizmeye başladım ve erkek arkdaşım, ben sen istediğin için buradayım ıstemıyorsan ıstıfa edip gelirim bunalımdayım diyor ben en ufak meseleleri büyütür oldum neden öyle neden şöyle neden neden...dilimi tutamıyorum.
sankı bi bahane bulsam da uzaklaşsam gibi ama onu kaybedersem çok üzüleceğimi de biliyorum
ama burada bazı kadınları okuyunca çok aşık görünüyorlar kocalarına ki mesela 3-5 senedir evliler
o zaman diyorum ki ben neden bu kadar aşık değilim ben de bir problem mi var
biraz da onun çok alttan almasıyla sanırım ben azıttım aşırı derece de üstüne gidiyorum sankı bir bahaneyle beni bıraksada ben bi kendimi yoklasam diye çünkü onun yokluğunu hiç yaşamadım hiç bilmiyorum o yokken hayatım nasıl.
ama böyle bir lüksüm yok o bana hep ufak tefek şeylerden ayrılık olmaz fakat ben ayrılık derecesine gelirsem de bir daha bana asla ulaşamazsın diyor.
meselemiz de yok artık, eskiden atandı atanamadı derdi vardı şimdi o engel yok aslında birbirimize yaklaşıyoruz ama....
kafamda deli sorular
sanırım ben bu ilişkide çok aşırı şımartılmışım
bebeğin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim canım maaşallah haberim şimdi oldu

daha çok var doğuma inşallah kolaylıkla alırsın kucağına