• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmek istemiyormuşum

peki evlendiğiniz vakit ya da ilişkinizden 4 yıl sonra hala aşık mıydınız eşlerinize ilk günkü gibi

ben pek heyecanlı hissetmiyorum ama onu çok sevdiğimi düşünüyorum aşk olmadan olmaz mı

kocanız eve gelecekken heyecanlanıyor musunuz mesela ya da gördüğünüzde kalbiniz atıyor mu?

benım atmıyor ama sürekli sarılmak dokunmak istiyorum o konu da sıkıntım yok...

sevmesem dokunamazdım diye düşünüyorum...

Eşim şuan işte..
Ev bomboş ve anlamsız..
Kapıdan girer girmez..
Evim yemyeşil bi bahçeye dönüşüyor.

hanımlar benım 4 buçuk yıldır süren bir ilişkim var evlenmeyi de düşünüyorduk fakat sevgilim önce bana yakın bir yere veya yanıma atanacak sonra askere gidecek o arada biraz para biriktirecektik ve öyle sade bir düğünle evlenecektik

fakat bu sene sevgilimin atanmasına sevinemedim ben ülkenin bir ucundayım o başka bir ucuna atandı.
onu tanıdığım için gitmeyeceğini tahmin edebildiğimden sen git bir sene içinde en kötü nikah yaparız eş durumuyla gelirsin dedim
bana çok güvendi gitti göreve başladı

fakat şimdi düşünüyorum ben kendimi evliliğe hem hazır hissetmiyorum hem de olanlar usulüne azcıkta olsa uysun istiyorum

ben öyle deli gibi adet gelenek diye düşünen bir insan değilim zaten ailelerimiz farklı şehirlerde olduğu için bir kere gelmelerinde söz nişan evde bir arada çıksın istiyorum

her neyse asıl mesele şu ki biz bu kadar evlilik evlilik diye düşünürken sevgilim hala bana bir evlilik teklifinde bulunmadı..

o kadar kesin gözüyle bakıyor ki onunla evleneceğime bu çok küçük bir ayrıntıymış gibi geliyor ona

halbukı geçen yıl bana evlenme teklif ettiğinde beğenmediğim ve içime sinmediğinden kabul etmemiştim, buna ne kadar önem verdiğimi biliyor

ben ne söz ne nişan ne bohça ne bilezik derdinde değilim sadece hatırladığımda gülümseyebileceğim bir teklif istiyorum ondan ve o bunu biliyor.yoksa hangi kız evlilik teklifini reddeder ki

her neyse bir diğer sorunumda bu yıl para biriktirip bir araba almak istiyordum şimdi evlilik telaşından onuda yapamıycam

sankı evlenirsem isteklerimi yapamadan kendimi ev temizlerken bulacakmış gibi hissediyorum

off kafam çok karışık ne derdim var inanın bende karar verebilmiş değilim

hah asıl sorunum benım bu kadar cepte görülmem tamam ben ona bu guvenı verdim ama böyle hissedince ben onunla inadına evlenmek istemiyorum hatta ağzını burnunu kırmak istiyorum o kadar sinirleniyorum

bu ara ilişkimiz boyunca etmediğimiz kadar kavga ediyoruz ve ben gitgide soğuyorum fakat buna hakkım yok havada karada onu oradan getirmeliyim diye vicdan azabı çekiyorum

siz bu duruma ne derdiniz?

çok hoşsun yaaa :9::9::9:

Eşim şuan işte..
Ev bomboş ve anlamsız..
Kapıdan girer girmez..
Evim yemyeşil bi bahçeye dönüşüyor.

mutluluğunuz ömür boyu devam etsin inşallah ne kadar şanslısınız:nazar:

benim de kafam netleşsin inşallah

peki evlendiğiniz vakit ya da ilişkinizden 4 yıl sonra hala aşık mıydınız eşlerinize ilk günkü gibi

ben pek heyecanlı hissetmiyorum ama onu çok sevdiğimi düşünüyorum aşk olmadan olmaz mı

kocanız eve gelecekken heyecanlanıyor musunuz mesela ya da gördüğünüzde kalbiniz atıyor mu?

Kasımda evliliğimizin beşinci, birlikteliğimizin altıncı yılı doluyor..
Bazen eskisinden daha aşık oluyorum bazen de bir yabancı gibi hissediyorum..
Bazen eve koşarak gitmek istiyorum bazı akşamlar ise eve gitmemek...
Son zamanlarda acaba evlenmek bana göre değilmiymiş diye düşünmeye cürret etmiştim..
ALLAH bana öyle bir dert verdi ki..
Onu kaybettim, çekti gitti bir kavgamızdan dolayı "istediğin yere git ne halin varsa gör" demiştim..
O da gitti..
Ama bilememişim bir yarımda onunla gitti..
Ellerime bakıyordum onun elini tuttuğum günler aklıma geliyordu..
yatağıma yatıyordum bir tarafı boş..
İki farklı insanız elbet uyuşmazlıklarımız oldu, kavgalarımız oldu ve yine olacak ama..
Evlilik güzelmiş, kocam benim canımmış..
O zaman anladım..
Aşk değil önemli olan sevmek..
Aşk geçici hevesten başka bir şey değil ilk zamanlar oluyor ama sonra yerini derin bir sevgi alıyor..
Sevmek bana göre aşktan evla..
Ve evet sevmesen dokunamazdın ben hala ona dokunmaktan, sarılmaktan, öpmekten bıkmadım..

çok hoşsun yaaa :9::9::9:

aynı şeyi ben de demin senin erkekleri pıçaklamak lazım mesajını okuduğumda söylemiştim carrie'ciğim yorumlarına hastayım :1:

moralim bozukken beni güldürdün o mesajınla sağool:38:

siz aşıkken mi evlendiniz? yani gözünüze gelmemiş bile ne şekilde olduğu

o zaman ben bahane buluyorum kendi kendime...

canım benim eski nickim nemesis az çok yorumlardan biliyoruz birbirimizi ve ben seni çok seviyorum, senin ailende sorunlu bir aile imiş benimkide öyleydi, bu yüzden ben de evlilikten çok çok korkuyodum tevekkeli değil 9 sene dile kolay, tüm engeller aşıldı iş evliliğe geldi ben yan çizmeye başladım sonunda eşim bana dediki tamam bir daha bu konuyu sen açmadan açarsam şerefsizim ki normalde böyle avam konuşmaları yoktur, harbidende konuyu açmadı, sonunda ben hadi yüzüğümü alalım dedim, ama tabi ki korkularım vardı hala var, ya sevgiliyken olduğu gibi olmazsa ya beceremezsek vs...9 sene sonunda tabi ki ilk zamanlardaki aşk kalmadı ama çok güzel bi sevgi vardı şimdi iyi ki evlenmişim diyorum, sormuşsun ya işten gelirken heyecanlanıyo musunuz diye, eşim 5te işten çıkıyo 5.10da evde oluyo, geldiğinde sıradan bi öpücük o kadar, ama bi kere eve geç geldi şarjı bitmiş arayamadı da ulaşamadım çıldırdım, ya gelmezse ya başına bişey geldiyse batmandayız, ya bişey olduysa, delirdim, eve geldiğinde ağlıyodum nerdeyse, yani bazen tersten düşünmek gerekiyo, her gün eve geliyo amaaan canım ne olacak demiceksin, ya gelmezse, ne hissedersin, önemli olan bu

aynı şeyi ben de demin senin erkekleri pıçaklamak lazım mesajını okuduğumda söylemiştim carrie'ciğim yorumlarına hastayım :1:

moralim bozukken beni güldürdün o mesajınla sağool:38:

rica ederim :9:

bende öle sinirleniyorum

ous bana sana güveniyorum falan dediğinde sinirleniyorum ağzını burnunu kırasım geliyo sanki ben cepteyim

♥gözyaşı♥;31984244 .!.:
Kasımda evliliğimizin beşinci, birlikteliğimizin altıncı yılı doluyor..
Bazen eskisinden daha aşık oluyorum bazen de bir yabancı gibi hissediyorum..
Bazen eve koşarak gitmek istiyorum bazı akşamlar ise eve gitmemek...
Son zamanlarda acaba evlenmek bana göre değilmiymiş diye düşünmeye cürret etmiştim..
ALLAH bana öyle bir dert verdi ki..
Onu kaybettim, çekti gitti bir kavgamızdan dolayı "istediğin yere git ne halin varsa gör" demiştim..
O da gitti..
Ama bilememişim bir yarımda onunla gitti..
Ellerime bakıyordum onun elini tuttuğum günler aklıma geliyordu..
yatağıma yatıyordum bir tarafı boş..
İki farklı insanız elbet uyuşmazlıklarımız oldu, kavgalarımız oldu ve yine olacak ama..
Evlilik güzelmiş, kocam benim canımmış..
O zaman anladım..
Aşk değil önemli olan sevmek..
Aşk geçici hevesten başka bir şey değil ilk zamanlar oluyor ama sonra yerini derin bir sevgi alıyor..
Sevmek bana göre aşktan evla..
Ve evet sevmesen dokunamazdın ben hala ona dokunmaktan, sarılmaktan, öpmekten bıkmadım..

şu dediklerinin bir çoğunu bende hissediyorum bazen göğsüme bastırasımm geliyor bazen hiç tanımıyormuşum gibi

ama içimi ferahlattın senın gibi hissettiğim çok zamanlar oldu çünkü.

çok sağol arkadaşım :16:

şu dediklerinin bir çoğunu bende hissediyorum bazen göğsüme bastırasımm geliyor bazen hiç tanımıyormuşum gibi

şimdi sen iisimi ona açık açık söyle
güzel bi evlenme teklifi et bana,sonuçta bu zor birşey değil

ama yinede bence evliliğe hazır değilsin, ve hazır değilsen acele etmeyin derim
bişey uydur ertele

ben ousu çok kandırırım öyle
bişey işime gelmeyince hasta numarası yapıyorum

Rica ederim canım..
Umarım senin için hayırlı düşüncelere vesile olurum..
Ama korkma elbette ki böyle şeyler hissedeceksin..
Yoksa hayat hep pembe geçmiyor..
Bazen kararıyor, bazen yine pembeye dönüyor..
Siyahı görmeden pembenin kıymetini bilemeyiz zaten..
Her şey her zaman güzel olmaz, olamaz..
Her şeyde olduğu gibi işin önemli tarafı zahmete katlanmak rahmeti ile ferahlamak..
Kendini bu konuda yıpratma, hepimizin aynı düşünceleri var..
Kimse evlenirken %100 emin olmuyor, olamazda..

Ve yine temenni ediyorum umarım hayırlısı ile çok mutlu olursun..

canım benim eski nickim nemesis az çok yorumlardan biliyoruz birbirimizi ve ben seni çok seviyorum, senin ailende sorunlu bir aile imiş benimkide öyleydi, bu yüzden ben de evlilikten çok çok korkuyodum tevekkeli değil 9 sene dile kolay, tüm engeller aşıldı iş evliliğe geldi ben yan çizmeye başladım sonunda eşim bana dediki tamam bir daha bu konuyu sen açmadan açarsam şerefsizim ki normalde böyle avam konuşmaları yoktur, harbidende konuyu açmadı, sonunda ben hadi yüzüğümü alalım dedim, ama tabi ki korkularım vardı hala var, ya sevgiliyken olduğu gibi olmazsa ya beceremezsek vs...9 sene sonunda tabi ki ilk zamanlardaki aşk kalmadı ama çok güzel bi sevgi vardı şimdi iyi ki evlenmişim diyorum, sormuşsun ya işten gelirken heyecanlanıyo musunuz diye, eşim 5te işten çıkıyo 5.10da evde oluyo, geldiğinde sıradan bi öpücük o kadar, ama bi kere eve geç geldi şarjı bitmiş arayamadı da ulaşamadım çıldırdım, ya gelmezse ya başına bişey geldiyse batmandayız, ya bişey olduysa, delirdim, eve geldiğinde ağlıyodum nerdeyse, yani bazen tersten düşünmek gerekiyo, her gün eve geliyo amaaan canım ne olacak demiceksin, ya gelmezse, ne hissedersin, önemli olan bu

Nemesis mi??:53:
Yorumlarını beğenerek okurdum..
Ama yoktun..
Ya birde hamilesin!!
Off çok tebrik ederim arkadaşım..
Seni yeiden gördüğüme sevindim.
Özür dilerim konu sahibi bunu yazmak zorundaydım.

aaa nemesisciim :38: uı olduğunu görmüştüm üzülmüştüm ben de senı çok seviyorum benı anlayabileceğini düşünüyorum çünkü aynı kafada düşünüyoruz senınle genelde...

ailemin etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum zaten aynen bende şu an yan çizmeye başladım ve erkek arkdaşım, ben sen istediğin için buradayım ıstemıyorsan ıstıfa edip gelirim bunalımdayım diyor ben en ufak meseleleri büyütür oldum neden öyle neden şöyle neden neden...dilimi tutamıyorum.

sankı bi bahane bulsam da uzaklaşsam gibi ama onu kaybedersem çok üzüleceğimi de biliyorum

ama burada bazı kadınları okuyunca çok aşık görünüyorlar kocalarına ki mesela 3-5 senedir evliler

o zaman diyorum ki ben neden bu kadar aşık değilim ben de bir problem mi var

biraz da onun çok alttan almasıyla sanırım ben azıttım aşırı derece de üstüne gidiyorum sankı bir bahaneyle beni bıraksada ben bi kendimi yoklasam diye çünkü onun yokluğunu hiç yaşamadım hiç bilmiyorum o yokken hayatım nasıl.

ama böyle bir lüksüm yok o bana hep ufak tefek şeylerden ayrılık olmaz fakat ben ayrılık derecesine gelirsem de bir daha bana asla ulaşamazsın diyor.

meselemiz de yok artık, eskiden atandı atanamadı derdi vardı şimdi o engel yok aslında birbirimize yaklaşıyoruz ama....

kafamda deli sorular

sanırım ben bu ilişkide çok aşırı şımartılmışım

bebeğin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim canım maaşallah haberim şimdi oldu :nazar::emir_bebek: daha çok var doğuma inşallah kolaylıkla alırsın kucağına :nazar::nazar:

Ama yoktun..
Ya birde hamilesin!!

aynen bende şu an şaşırmış durumdayım kızımız hamile imiş :emir_bebek:

şimdi sen iisimi ona açık açık söyle
güzel bi evlenme teklifi et bana,sonuçta bu zor birşey değil

ama yinede bence evliliğe hazır değilsin, ve hazır değilsen acele etmeyin derim
bişey uydur ertele

ben ousu çok kandırırım öyle
bişey işime gelmeyince hasta numarası yapıyorum

ama o ous beni istifa etmekle tehdit ediyor ben şimdi onu nasıl erteleyim kii :47:

Ama yoktun..
Ya birde hamilesin!!

aaa nemesisciim :38: uı olduğunu görmüştüm üzülmüştüm ben de senı çok seviyorum benı anlayabileceğini düşünüyorum çünkü aynı kafada düşünüyoruz senınle genelde...

ailemin etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum zaten aynen bende şu an yan çizmeye başladım ve erkek arkdaşım, ben sen istediğin için buradayım ıstemıyorsan ıstıfa edip gelirim bunalımdayım diyor ben en ufak meseleleri büyütür oldum neden öyle neden şöyle neden neden...dilimi tutamıyorum.

sankı bi bahane bulsam da uzaklaşsam gibi ama onu kaybedersem çok üzüleceğimi de biliyorum

ama burada bazı kadınları okuyunca çok aşık görünüyorlar kocalarına ki mesela 3-5 senedir evliler

o zaman diyorum ki ben neden bu kadar aşık değilim ben de bir problem mi var

biraz da onun çok alttan almasıyla sanırım ben azıttım aşırı derece de üstüne gidiyorum sankı bir bahaneyle beni bıraksada ben bi kendimi yoklasam diye çünkü onun yokluğunu hiç yaşamadım hiç bilmiyorum o yokken hayatım nasıl.

ama böyle bir lüksüm yok o bana hep ufak tefek şeylerden ayrılık olmaz fakat ben ayrılık derecesine gelirsem de bir daha bana asla ulaşamazsın diyor.

meselemiz de yok artık, eskiden atandı atanamadı derdi vardı şimdi o engel yok aslında birbirimize yaklaşıyoruz ama....

kafamda deli sorular

sanırım ben bu ilişkide çok aşırı şımartılmışım

bebeğin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim canım maaşallah haberim şimdi oldu :nazar::emir_bebek: daha çok var doğuma inşallah kolaylıkla alırsın kucağına :nazar::nazar:

sağolun canlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin
düşündüklerin uzun ilişkilerin evlilik virajına döndüğü durumlarda kaçınılmaz...hele ki bizim gibi örselenmiş aşırı savunmacı kızlar için malum biz aşkommmm balımmm kociş modunda kızlar değiliz, şu an hazır değilsin için rahat değil bunu sevgilinle paylaş, içini dök, o da bilsin, zaten seni anlayacaktır, en kötü ne olabilir ki öyle düşün, olduğu kadar olmadığı kader demişler bizler evliliği pranga gibi taşıyacak kadınlar değiliz bitanem

uzun süreli ilişkilerin ortak sorunu bu sanırım..
benimde 4 yılı devirdi geçen sordum evlenme teklifi yok bu iş nasıl olacak dedim ne teklifi yüzük aldım ya sana dedi derse giderken arabayı durdurup elime vermişti yüzüğü bu ona göre evlenme tekliyifymiş zaten yıllardır berabermişiz ne gerek varmış.. neyse etmedi etmezde ama ben etcem planım bu :)
o hatırladığında gülsün eğer senin için sorun olmazsa sen edebilirsin tabi evlenmek istemiyosan orası ayrı bi mevzu ama..

sağolun canlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin
düşündüklerin uzun ilişkilerin evlilik virajına döndüğü durumlarda kaçınılmaz...hele ki bizim gibi örselenmiş aşırı savunmacı kızlar için malum biz aşkommmm balımmm kociş modunda kızlar değiliz, şu an hazır değilsin için rahat değil bunu sevgilinle paylaş, içini dök, o da bilsin, zaten seni anlayacaktır, en kötü ne olabilir ki öyle düşün, olduğu kadar olmadığı kader demişler bizler evliliği pranga gibi taşıyacak kadınlar değiliz bitanem

aynen öyle 100 de 100 katılıyorum

öyle bişi yapcanki seni suçlamıcak
senin parmağın olduğunu anlamıcak

işte ben de o zeka eksik :52:

hanımlar hepinize çok teşekkür ediyorum kaç haftadır içimde tutuyordum ferahladım sayenizde hepiniz sağolun çok çok çok mutlu olun

Back
X