evliliğin çok zor olduğuna inananlardanım ben de. şöyle ki bi erkeği idare etmek kolaydır değildir kişiye göre değişir fakat zorluktan kastım insan kendinden bile sıkılabiliyor, bir başkasıyla sürekli aynı çatı altında olmak veya çocukların sorumluluğunu sürekli olarak almak çıldırtıcı geliyor bana da. bir çocuğun günde bilmem kaç kez besleneceğini düşünmek bile beni delirtir. yani yapım buna uygun değil. ya da bir erkeğe her akşam yemek hazırlamak akıl almaz geliyor bana. evliler lütfen yanlış anlamasınlar ben böyle hissediyorum.
birinin hayatına müdahale etmekten nefret ederim. benim hayatıma müdahaleden de aynı şekilde. böyle olunca birini hayatına sokmak çok zor oluyor. ve bence sokmak zorunda da değiliz.
ancak sevgi istiyorsun... bu da kafa karışmasına neden oluyor. gerisi yok yazımın...
Seni o kadar iyi anlıyorumki yaşadıklarının aynılarını yaşadım.Başımdan talihsiz bir ilişkide geçti.Erkeklerden nefret eder duruma gelmiştim.Kendime her zaman evlilik hayatım bekarlık hayatımdan daha kötü olacaksa hiç evlenmem daha iyi derdim.Sonra bir gün karşıma eşim çıktı ve benim bu düşüncelerimden dolayı benden çekmediği kalmadı.Ama o hep bana göreceksin bekarlığında yapmak isteyipte yapamadığın biçok şeyi büyük bir özgürlükle yapacaksın derdi ama ona inanan kim.Velhasıl dediğide oldu şimdi 2,5 yıllık evliyiz ve ben o kadar huzurlu ve rahatımki dilediğim herşeyi özgürce yapabiliyorum.Bana karşı baskıcı olan ailemin durumuda o kadar değişti ki bizden çıktın artık eşin var senin sorumlulukların ona diyorlar.
Evlilik işi nasip işidir sen bol bol dua et inan rabbim gönlüne göre birini verecektir sana çünkü o seni senden daha iyi tanıyor.
evde kalabildiginiz kadar kalin bence bekarlik sultanliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?