Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hic cocuk istemiyomusun bu adam sirf cocugu dsha masrafli olur diye istemiyodur pinti kendini yakma
Adamın sosyal hayatı, giyimi kuşağı nasıl?
En son ne zaman sinema-tiyatro vb gitmiş?
En son ne zaman ailece veya arkadaşlarıyla yemeğe çıkmışlar?
Bir de neden bir erkek (sonuçta beden güçleri daha yüksek, kadınlar kadar çabuk çökmüyorlar) 50 yaşında emekli olur, var mı sebebi?
Allah allah hem cimri hem bencil!erken emeklilik düşünmesi ile ilgili işinin çok yorucu yıpratıcı olduğunu söylüyor. emeklilik yaşına kadar bekleyemeyeceğini bildiriyor.
Kafanızdaki bütün soruları ona sorun şartlarınızı baştan koyun eğer kabul etmezse yolu gösterin gitsin bu şekilde evliliğin yürümez gibi geldi bana cimri adam çokkk zordur benden söylemesiSizden içinde bulunduğum tereddütler hakkında destek ve yorum bekliyorum.
8 ay önce evlilik amaçlı görüşmeye başladığım erkek arkadaşımla ilgili karar veremediğim noktalar var. Siz olsanız nasıl karar verirdiniz.
1) Aylık geliri, 6000 TL, benimki ise aylık 3500 sabit + 1000 ila 1500 arası ek gelir. Erkek arkadaşım bana 8 ay içinde hiçbir paraya kıyıp da hediye almadı. Aldıkları 1 kutu leblebi, yarım kilo çikolata, 1 gül. Bir de eski eşine aldığı boşanınca onun kullanamadığı 1 kutu vitamin tablet. Yani inanılmaz cimri. Sanırsınız ki asgari ücretli birisi. Ki nice asgari ücret alsa da isevgilisine eli açık olan kişiler çoktur.
2) Emekliliğine 10 yıl var ancak en baştan beri 5 yıl sonra çalışmayı bırakacağını, şimdiden her ay bu nedenle maaşının yarısını bir kenara biriktirdiğini belirtiyor. Nasıl geçineceksin dediğimde de birikimini söylüyor. Yani bence bana da ima etmek istediği evlenince de öyle rahat harcama değil de eli sıkı bir yaşama hazır ol mesajı veriyor.
Ben de yıllardır kendi işim + 10 yıldır da ek işte çalışıyorum ve bayan olarak öyle yıprandım ki iş hayatımı uzatmadan bırakmak istiyorum. Belki sadece daha kısa süre zamanımı alan ek işe devam etmek düşüncesindeyim. Ve bunu kendisine söylediğimde bana ise gelirin çok azalır ve ek işin garantisi yok diyor.
Bunlar beni iki türlü kırıyor. Birisi benim maaşımda gözü var sanki. İkincisi erkek olara 5 yıl sonra o yan gelip yatacak bir bayan olarak ben işe gelip gidicemBunu hazmedemiyorum. Ama bunları ona belirtemiyorum.
Diğer hususlarda çok beğendiğim birisi. Diğer her açıdan tam aradığım gibi birisi...Fikirlerini, mantığını ,ailesini çok beğeniyorum.Sizce ben abartıyor muyum bu detayları? Onu kırmadan nasıl isteklerimi belirteceğimi bilemiyorum.
Bu ara yüzünü görmek istemiyorum, görüşmeyi düşünmediğimi söyledim, benden vazgeçmeyeceğini belirtiyor. Acaba param için mi? Bunları ondan nasıl öğreneceğim bilemiyorum..
Valla böyle olunca hiç evlenesim gelmiyor erkeklerle filan. Otur hayatını yaşa diyorum kendi kendime. Çünkü ayrıca çocuk yapmak da istemiyor.
Yorum ve desteklerinizi bekliyorum.
belki 5 yıl sonra istifa edeceği de yalandır, sizin maaşınız 3000(ek işi bırakacağım diyorsunuz) onunki 6000, nedense kendisi yarısını kenara koyarım diyor.bu ne demek?ikinizin de eve getireceği maaş eşit olacak güya o emekli olana kadar.bu benim param senin paran tarrtışmasını o kadar yaşadım ki aynısı bana yapıldı.ortak hesap açtık, oraya benim koyduğumkadar para koyup geri kalanını kendi hesabında bırakmıştı, aman dikkat.
41 yaşına kadar huzurlu yaşamışsın, bence bu yaştan sonra da bu adamiçin huzurunu bozma, zatençocuk da istemiyor...neden evlenesin ki...
ayrıca hep para konuşuluyor, aşk varmı?sanki yok gibi
Durum vahim bnceSizden içinde bulunduğum tereddütler hakkında destek ve yorum bekliyorum.
8 ay önce evlilik amaçlı görüşmeye başladığım erkek arkadaşımla ilgili karar veremediğim noktalar var. Siz olsanız nasıl karar verirdiniz.
1) Aylık geliri, 6000 TL, benimki ise aylık 3500 sabit + 1000 ila 1500 arası ek gelir. Erkek arkadaşım bana 8 ay içinde hiçbir paraya kıyıp da hediye almadı. Aldıkları 1 kutu leblebi, yarım kilo çikolata, 1 gül. Bir de eski eşine aldığı boşanınca onun kullanamadığı 1 kutu vitamin tablet. Yani inanılmaz cimri. Sanırsınız ki asgari ücretli birisi. Ki nice asgari ücret alsa da isevgilisine eli açık olan kişiler çoktur.
2) Emekliliğine 10 yıl var ancak en baştan beri 5 yıl sonra çalışmayı bırakacağını, şimdiden her ay bu nedenle maaşının yarısını bir kenara biriktirdiğini belirtiyor. Nasıl geçineceksin dediğimde de birikimini söylüyor. Yani bence bana da ima etmek istediği evlenince de öyle rahat harcama değil de eli sıkı bir yaşama hazır ol mesajı veriyor.
Ben de yıllardır kendi işim + 10 yıldır da ek işte çalışıyorum ve bayan olarak öyle yıprandım ki iş hayatımı uzatmadan bırakmak istiyorum. Belki sadece daha kısa süre zamanımı alan ek işe devam etmek düşüncesindeyim. Ve bunu kendisine söylediğimde bana ise gelirin çok azalır ve ek işin garantisi yok diyor.
Bunlar beni iki türlü kırıyor. Birisi benim maaşımda gözü var sanki. İkincisi erkek olara 5 yıl sonra o yan gelip yatacak bir bayan olarak ben işe gelip gidicemBunu hazmedemiyorum. Ama bunları ona belirtemiyorum.
Diğer hususlarda çok beğendiğim birisi. Diğer her açıdan tam aradığım gibi birisi...Fikirlerini, mantığını ,ailesini çok beğeniyorum.Sizce ben abartıyor muyum bu detayları? Onu kırmadan nasıl isteklerimi belirteceğimi bilemiyorum.
Bu ara yüzünü görmek istemiyorum, görüşmeyi düşünmediğimi söyledim, benden vazgeçmeyeceğini belirtiyor. Acaba param için mi? Bunları ondan nasıl öğreneceğim bilemiyorum..
Valla böyle olunca hiç evlenesim gelmiyor erkeklerle filan. Otur hayatını yaşa diyorum kendi kendime. Çünkü ayrıca çocuk yapmak da istemiyor.
haliyle öz evlat sevgisi başkadır. konu evlat değil konu cimrilik.Acik bir sekilde oz cocuk istemeyen de yaziyor orada.
Sizden içinde bulunduğum tereddütler hakkında destek ve yorum bekliyorum.
Kadın vitamin tabletlerini bile içmeden kaçmış sen de kaç kurtul![]()
Karısından kalan vitamin mi yuuhh diyorm