- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
Bi ben mi farkli dusunuyorum.gecinmek zaten zor.maasli calisan insan.ev almis sonucta bunun oturmasaniz da getirecegi bir kira geliri var.40 bin borc cok fazla degil.araci satmasin 1 yilda oder.evet borcu odesin ve oyle evlenin.ama birikimi yok vs diyenler yani ev almis araba almis bu zamanda ev almak kolay degil.ve borcsuz evlenmek bence de mantikli olan.sirf gosteris icin borc yapmamak makul.mantiken bakarsam bana garip gelmedi bu mantik
Ama kisiyi siz bilirsiniz.ben yerinde olsam madem birikmisin de var.sunu teklif ederim.kirada oturmayalim.dugunde takilan altinlari,senin evi satalim.ben de birikmisimi koyayim ev alalim.evimizde oturalim derim.evimi de isime yakin yerden tutarim.o seni manipule ediyosa sende et madem.yok mantikla hareket ediyorsa da bu daha mantikli
ama once 40 bini kapasin.
Ama kisiyi siz bilirsiniz.ben yerinde olsam madem birikmisin de var.sunu teklif ederim.kirada oturmayalim.dugunde takilan altinlari,senin evi satalim.ben de birikmisimi koyayim ev alalim.evimizde oturalim derim.evimi de isime yakin yerden tutarim.o seni manipule ediyosa sende et madem.yok mantikla hareket ediyorsa da bu daha mantikli