- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
Duble evet. Adam bulmuş saf bir kız kendini akıllı sanıyor.Bu adamın amacı biran evvel evlenelim de borçları altınlarla kapatayım değilse gel yüzüme tükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duble evet. Adam bulmuş saf bir kız kendini akıllı sanıyor.Bu adamın amacı biran evvel evlenelim de borçları altınlarla kapatayım değilse gel yüzüme tükür
ilginç olan şu gelenekçi biri ben o zaman düğün de olmasın diyorum kabul etmiyorAbisi ile eşi gelenekçi olabilir, siz ve sevgiliniz olmayabilirsiniz. Biri düğün yapmak ister, diğeri nikah sonrası dünyayı gezmek. Bu durumda önemli olan hem kişilerin hem de ailelerin birbirimizi önemsiyoruz anlamına gelen jestler yapmaları. Bundan kastım da para değil aslında.
Ama sevgilinizin göndermeleri hiç hoş değil. Para meseleleri hassas konular, hassasça konuşulmalı diye düşünüyorum.
Size mutluluklar dilerim.
Düğünde altın takılacak olur mu öyle şey. Eğer hala birlikte olursanız sakın borçları bitene kadar evlenmeyi düşünmeyin ve gerçek borç miktarını öğrenin.ilginç olan şu gelenekçi biri ben o zaman düğün de olmasın diyorum kabul etmiyor
onunSatılacak araba kimin?
Yani ev sizin oturacağınız ev mi? Öyleyse belki düşünülebilir ama yine de bir eğretilik var. Bu durumda kimse boşanmak için evlenmez ama boşandığınızda siz onun kendine aldığı evin borcunu ödemiş olacaksınız ama o evde söz hakkınız olmayacak. Bu durumda eğer evin maddi değeri aşırı yüksek değilse, kalan borç evin borcunun çoğunluğu ise eve ortaklık talep edip siz de birikiminizle katkı sağlayabilirsiniz ama.Borcun bir kısmını biliyordum ilk ben o kısmı boş bir borç değildi ev kredisi gibi bişey ama kredi kartına tatil borcu falan yapmış 30 bin çok geldi bana
Bu borçlar niçin yapılmış peki başkaları ile yiyip içip gezip borcunu sana ödetmek istiyor belli. 4 ayda evlilik yapmak istemesi senden daha sakladığı çok şey var içimden gelen his siz bu adama yol verin gitsin kendine yeni enayi bulsunMerhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
*Evlenmek için zaten çok erken.
*Hiç öyle aza tamah etmeyin, ne gerekiyorsa yapılacak deyin, kabul ederse eder etmezse keyfi bilir.
*Kendine güvenmiyorsa evlenmesin o zaman.
*Borç bitmeden asla evlenmeyin ve o borç gerçekten ne sebeple olmuş öğrenin, kumar falan olmasın.
Bunları kabul etmeyen biriyle de zaten evlenmeyin, yakmayın başınızı.
ev oturacağımız ev değil kirada oturacağız o almış yatırım olsun diye başka bir yerde.Yani ev sizin oturacağınız ev mi? Öyleyse belki düşünülebilir ama yine de bir eğretilik var. Bu durumda kimse boşanmak için evlenmez ama boşandığınızda siz onun kendine aldığı evin borcunu ödemiş olacaksınız ama o evde söz hakkınız olmayacak. Bu durumda eğer evin maddi değeri aşırı yüksek değilse, kalan borç evin borcunun çoğunluğu ise eve ortaklık talep edip siz de birikiminizle katkı sağlayabilirsiniz ama.
Yasimiz gecmismis de yok altin Isteme yok aileme yakin oturcaz yok birikim yap
Bu ne be nerenin kurnaziymis bu pasa.
You yakinken yol ver gitsin boylesiyle evlencegine hic evlenme daha iyi
ilginç olan şu gelenekçi biri ben o zaman düğün de olmasın diyorum kabul etmiyor
ya aslında öyle aylak biri değil borcun bir kısmı ev borcu diğer kısmı tatil falan ama yine de tam oturmadı kafama bu borcu kapatıcak arabasını satıp ama her türlü evlilik için hiç birikimi yok hazır değil sıfırla başlayacak yani. ayrıca arabasız işe bile gidemeyiz bu mantıklı değilBu borçlar niçin yapılmış peki başkaları ile yiyip içip gezip borcunu sana ödetmek istiyor belli. 4 ayda evlilik yapmak istemesi senden daha sakladığı çok şey var içimden gelen his siz bu adama yol verin gitsin kendine yeni enayi bulsun
Yok arkadaşım uzak dur sen bu adamdan, hislerime güvenirim. Yakma başını sakın yakma. İstediklerin çok normal.-ben de erken dedim küçük değiliz dedi
-zaten düğün yapmak istiyor altın takmak istemiyorum anneme babama rezil mi olayım diye düşünüyorum
-ilk evlilik muhabbeti olduğunda senden bir beklentim yok ben halledicem dedi şimdi para biriktir diyor
-borcun bir kısmı ev borcu onda sorun yok ama bir o kadar da ne olduğu belli olmayan bir borç var maaşının yarısı bunlara gidiyor arabasını satıp kapatcak bu borcu ama yine de altın falan takmak istemiyor
ev oturacağımız ev değil kirada oturacağız o almış yatırım olsun diye başka bir yerde.
altın istemem abes mi diye düşündüm ben de herkes istemiyor mu yani çoğunluk evlenirken :/
Tatili tek başına yaptığını düşünmüyorsun öyle değilmi bu adamın kesin tavrını öğrenmek istiyorsan borçların bittiğinde evlenelim diyeceksiniz ben altın istiyorum herşey usulüne göre olacak diyeceksiniz sonra o adam sizi paragöz olmakla suçlayacak dene gör dediğim gibi olacakya aslında öyle aylak biri değil borcun bir kısmı ev borcu diğer kısmı tatil falan ama yine de tam oturmadı kafama bu borcu kapatıcak arabasını satıp ama her türlü evlilik için hiç birikimi yok hazır değil sıfırla başlayacak yani. ayrıca arabasız işe bile gidemeyiz bu mantıklı değil
Siz sadece altın istemişsiniz.O ise ; para biriktirmenizi, düğün yapmayı ama düğün parasını ve diğerlerini sizle ödemeyi, annesine yakın oturmayı vs vs istemiş.Sizin aldığınız maaşa güveniyor.Şu anki hayat standartlarını evlendiğiniz taktirde yükselteceğini biliyor. Ben aşk göremedim, mantkk evliliği yapmak istiyor sizinle.Peki siz? Aşık mısınız? Siz de mantık evliliği yapacaksanız sizinki burdan pek mantıklı görünmüyor.-ben de erken dedim küçük değiliz dedi
-zaten düğün yapmak istiyor altın takmak istemiyorum anneme babama rezil mi olayım diye düşünüyorum
-ilk evlilik muhabbeti olduğunda senden bir beklentim yok ben halledicem dedi şimdi para biriktir diyor
-borcun bir kısmı ev borcu onda sorun yok ama bir o kadar da ne olduğu belli olmayan bir borç var maaşının yarısı bunlara gidiyor arabasını satıp kapatcak bu borcu ama yine de altın falan takmak istemiyor
ev oturacağımız ev değil kirada oturacağız o almış yatırım olsun diye başka bir yerde.
altın istemem abes mi diye düşündüm ben de herkes istemiyor mu yani çoğunluk evlenirken :/
O zaman satsın arabayı ödesin borcunu. Şimdi korona var düğüne kimse gelmez, seneye kadar birikim yapar altınlarını alır seneye evlenirsiniz.
yorumlarınız çok iyi geldi teşekkür ederim kendimi paragöz hissetmeye başlamıştım doğrusu: )Siz sadece altın istemişsiniz.O ise ; para biriktirmenizi, düğün yapmayı ama düğün parasını ve diğerlerini sizle ödemeyi, annesine yakın oturmayı vs vs istemiş.Sizin aldığınız maaşa güveniyor.Şu anki hayat standartlarını evlendiğiniz taktirde yükselteceğini biliyor. Ben aşk göremedim, mantkk evliliği yapmak istiyor sizinle.Peki siz? Aşık mısınız? Siz de mantık evliliği yapacaksanız sizinki burdan pek mantıklı görünmüyor.
Eğer uzun süreli bir ilişkiniz olsa yine beraber benzer şeylere karar verebilirdiniz.Ama siz beraber karar vermiyorsunuz.Sizi yaşımız da geldi bahanesiyle tek taraflı manipüle ediyor.Yukarda bi arkadaş yazmış böyle biriyle evleneceğime bekar kalırım falan die.Katılıyorum üzülerek.
bu ne ya, arkana bakmadan kaç bu adamdanMerhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
ya anladığım şu; herşeyi birlikte ödemek istiyor yani evlililikte erkeğin alması gereken sorumluluğu almaya çok niyetli değil neden ben ödeyeyeim diye düşünüyor sanırım arabayı satsa bile borç olmasın diye altndır tektaştır bunları en minimumda tutup masraf yapmak istemiyor.O zaman satsın arabayı ödesin borcunu. Şimdi korona var düğüne kimse gelmez, seneye kadar birikim yapar altınlarını alır seneye evlenirsiniz.
yorumlarınız çok iyi geldi teşekkür ederim kendimi paragöz hissetmeye başlamıştım doğrusu: )
ben de sordum ona mantık evliliği istiyormuşsun gibi geliyor diye hayır seviyorum seni diye itiraz etti ilk tanıştığımızda geçrkten seviyormuş gibi hissettirdi bu biraz aklımı çeldi çünki ben mantık insanıyım ama mantık evliliği yapacak olsam bu kişiyle yapmam açıkcası. Zaten maaşımız aynı ben kendime yetiyorum istediğimi alıyorum o biraz tutumlu ve anne babasıyla ilgilenen tek çocuk zamanının çoğunu onlara ayırıyor biz evlensek ben çoğunlukla yalnız kalırım sanırım.