Paragöz olan siz değilsiniz, o..
Ailesiyle yemiş içmiş gezmiş tatillere gitmiş, şimdi parasını size ödetmek istiyor..Hayır sadece bu borcu kapasanız gene iyi..İlerde ailesine yapacağı her harcamayı size yıkmayacağını nasıl bilebilirsiniz..Forumda hep okuyoruz işte, anneme babama ev alıcam, şuraya götürücrm bunu yapıcam, günde 1 saat konuşmazsam olmaz vs vs diyeni. Ailesini kendi kurduğu çekirdek aileye tercih edenleri..Bende böyle bi izlenim yarattı sizinki de.Bunu da ancak zamanla ve tartarak anlarsınız.Bence ya ayrılın ya da tanımak için zaman tanıyın kendinize.Asla şu an evlenmeyin.
Ayrıca her erkek başta aşkla yaklaşır zaten.Sadece yatak ilişkisi isteyen erkek bile aşkla yaklaşır başta..Sonra sizin çantada keklik olduğunuzu düşününce yavaş yavaş çıkar foyası ortaya.
Yukarda arkadaş yazmış,alıntılamayı beceremedim.Diyor ki diyin bakalım sevgili adayınıza; altın da istiyorum,düğün de istiyorum,her şey usulune uygun olsun die..Bunu drrseniz direkt sizi paragöz ilan eder demiş ,haklı da..ama gerçek aşk olsa en azından çaba gösterir ya da kendini mahçup hisseder insan.O mahçup hissetceğine size öyle hissettirmeye çalışıyor.Bi şeyler hatta çok şey yanlış bu işte.