- 30 Kasım 2019
- 12.456
- 39.997
- 598
Mantık evliligimi istiyorsun dediğinde adam tabiki seni seviyorum diyecek ah kardeşim aklını başını al. Adam borçlarını ödeyecek biri arıyor. Kusura bakma da akıllı ol.yorumlarınız çok iyi geldi teşekkür ederim kendimi paragöz hissetmeye başlamıştım doğrusu: )
ben de sordum ona mantık evliliği istiyormuşsun gibi geliyor diye hayır seviyorum seni diye itiraz etti ilk tanıştığımızda geçrkten seviyormuş gibi hissettirdi bu biraz aklımı çeldi çünki ben mantık insanıyım ama mantık evliliği yapacak olsam bu kişiyle yapmam açıkcası. Zaten maaşımız aynı ben kendime yetiyorum istediğimi alıyorum o biraz tutumlu ve anne babasıyla ilgilenen tek çocuk zamanının çoğunu onlara ayırıyor biz evlensek ben çoğunlukla yalnız kalırım sanırım.
Ooo işin çok zor o zaman,evlenince yanlız kalmazsın senide yanında sürükler,4ayda bunları diyen adam az daha ilelerlseniz aynı evde yaşayalım ailemle bile der yol yakınken vazgeçinyorumlarınız çok iyi geldi teşekkür ederim kendimi paragöz hissetmeye başlamıştım doğrusu: )
ben de sordum ona mantık evliliği istiyormuşsun gibi geliyor diye hayır seviyorum seni diye itiraz etti ilk tanıştığımızda geçrkten seviyormuş gibi hissettirdi bu biraz aklımı çeldi çünki ben mantık insanıyım ama mantık evliliği yapacak olsam bu kişiyle yapmam açıkcası. Zaten maaşımız aynı ben kendime yetiyorum istediğimi alıyorum o biraz tutumlu ve anne babasıyla ilgilenen tek çocuk zamanının çoğunu onlara ayırıyor biz evlensek ben çoğunlukla yalnız kalırım sanırım.
çok teşekkür ederim : ) korkuyorum biraz yaşım çok küçük değil farkındayım ama beni sevecek birini istiyorum doğru kişi için beklemek istiyorum bulamam diye de korkuyorum yanlış kararlar vermek istemiyorum umarım üzülmemHakkınızı koruyun, sonradan üzüleceğiniz bir karar vermeyin bize yeter :) Kesinlikle paragöz değilsiniz.
Sana bilezik taksa da birikimini serme zaten.Ben de çalışıyorum onun fikri şu arabayı satıp borçları kapatacak eşyaları balayı düğün vs beraber ödeyeceğiz. Ama oturmak istediği yer ailesine yakın olmalı bu da ayrı bir sorun arabasız zor benim birikimim var ama ben bana bir bilezik bile takmak istemeyen birine birikimimi sermek istemiyorum
Mantık evliligimi istiyorsun dediğinde adam tabiki seni seviyorum diyecek ah kardeşim aklını başını al. Adam borçlarını ödeyecek biri arıyor. Kusura bakma da akıllı ol.
Ooo işin çok zor o zaman,evlenince yanlız kalmazsın senide yanında sürükler,4ayda bunları diyen adam az daha ilelerlseniz aynı evde yaşayalım ailemle bile der yol yakınken vazgeçin
Sakın borç bitmeden evlenme.seni de o borcun içine çekiyor. onun borcu için ya da düğünde üstlenmesi gereken şeyler için para biriktirmek zorunda değilsin. hakkın neyse altın eşya vs iste.. herşeye tamam diyince baştan kaybediliyor
normalde nasıl oluyor bu masraf işleriSana bilezik taksa da birikimini serme zaten.
Ben de eşimle evlenmeye 2 ay içinde karar verdik. İkimiz birikimimizi birleştirip evlendik ama evi kimseye göre değil kendi işlerimize göre tuttuk.ya anladığım şu; herşeyi birlikte ödemek istiyor yani evlililikte erkeğin alması gereken sorumluluğu almaya çok niyetli değil neden ben ödeyeyeim diye düşünüyor sanırım arabayı satsa bile borç olmasın diye altndır tektaştır bunları en minimumda tutup masraf yapmak istemiyor.
Paragöz olan siz değilsiniz, o..yorumlarınız çok iyi geldi teşekkür ederim kendimi paragöz hissetmeye başlamıştım doğrusu: )
Oldu gülüm. Borç batağına adam batsın, çilesini sen çek. Altın almayıp düğün yapmaya da beyefendi kendi keyfine göre karar versin. Siz necisiniz bu ilişkide? Başka isteği de var mıymış paşanın?
evet bunları şimiden söylemesi çok üzdü beni, ailesinin takacağı altınları isteme diyor diye anladım zaten yani alsa bile kendisi alacak sanırım çok anlamadım ben zaten paramı verirdim normalde alma böyle konuşunca itici geldi.Ben de eşimle evlenmeye 2 ay içinde karar verdik. İkimiz birikimimizi birleştirip evlendik ama evi kimseye göre değil kendi işlerimize göre tuttuk.
Hiç onu almam bunu almam gibi konulara girmedik bana çok çirkin gelir para konuşmak evli değilken. Hamama giren terler, herşeyi aldı. Bilezik falan almadı bana kendisi ailesi aldı altınları biz sadece evimizi kurduk.
Önemli olan birini bulmak değil doğru insanı bulmak.Ben de 32 yaşında ve bekarım.Yaşınız kaç bilmiyorum ama evlilik için yaşın hiç önemi yok..Lütfen bulabileceğim en iyisi budur herhalde diye düşünerek değil; gerçekten sevdiğiniz ve gerçekten sevildiğinize emin olduğunuz biriyle birlikte olun.çok teşekkür ederim : ) korkuyorum biraz yaşım çok küçük değil farkındayım ama beni sevecek birini istiyorum doğru kişi için beklemek istiyorum bulamam diye de korkuyorum yanlış kararlar vermek istemiyorum umarım üzülmem
çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız zaten muhtemelen ailesine baya para harcayacak evlensek de çünkü herşeylerini o hallediyor evlendikten sonra birden hayır diyecek biri değil yine öyle gidecek ...Paragöz olan siz değilsiniz, o..
Ailesiyle yemiş içmiş gezmiş tatillere gitmiş, şimdi parasını size ödetmek istiyor..Hayır sadece bu borcu kapasanız gene iyi..İlerde ailesine yapacağı her harcamayı size yıkmayacağını nasıl bilebilirsiniz..Forumda hep okuyoruz işte, anneme babama ev alıcam, şuraya götürücrm bunu yapıcam, günde 1 saat konuşmazsam olmaz vs vs diyeni. Ailesini kendi kurduğu çekirdek aileye tercih edenleri..Bende böyle bi izlenim yarattı sizinki de.Bunu da ancak zamanla ve tartarak anlarsınız.Bence ya ayrılın ya da tanımak için zaman tanıyın kendinize.Asla şu an evlenmeyin.
Ayrıca her erkek başta aşkla yaklaşır zaten.Sadece yatak ilişkisi isteyen erkek bile aşkla yaklaşır başta..Sonra sizin çantada keklik olduğunuzu düşününce yavaş yavaş çıkar foyası ortaya.
Yukarda arkadaş yazmış,alıntılamayı beceremedim.Diyor ki diyin bakalım sevgili adayınıza; altın da istiyorum,düğün de istiyorum,her şey usulune uygun olsun die..Bunu drrseniz direkt sizi paragöz ilan eder demiş ,haklı da..ama gerçek aşk olsa en azından çaba gösterir ya da kendini mahçup hisseder insan.O mahçup hissetceğine size öyle hissettirmeye çalışıyor.Bi şeyler hatta çok şey yanlış bu işte.
Yangından mal kaçırır gibi neden 4 ayda evlenmek. Borcunu bitirirsin rahat rahat kurun düzeninizi.ben borçları sorun etmedim ilk önce ama hem evlilik için hiçbir birikimi yok hem hemen evlenmek istiyor buna şaşırdım.
evet bunları şimiden söylemesi çok üzdü beni, ailesinin takacağı altınları isteme diyor diye anladım zaten yani alsa bile kendisi alacak sanırım çok anlamadım ben zaten paramı verirdim normalde alma böyle konuşunca itici geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?