hemen evlenmicez ki zaten diyor ama sürekli evlilikten bahsediyor çok yoruldumYangından mal kaçırır gibi neden 4 ayda evlenmek. Borcunu bitirirsin rahat rahat kurun düzeninizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen evlenmicez ki zaten diyor ama sürekli evlilikten bahsediyor çok yoruldumYangından mal kaçırır gibi neden 4 ayda evlenmek. Borcunu bitirirsin rahat rahat kurun düzeninizi.
o nasil oluyormus ya? hem cok borclu, hem dugun isteyen o.. hem altin vs isteme. size yapilacak seylerden feragat edin ama beyefendinin dugun usteginden feragat etmeyin.. ne guzel borc da odetir bu size evlendikten sonra calisman lazim diye diye.. arkana bakmadan kac bacim bu ne.. 4 aylik iliski zaten cok yeni. ne bu acele? bu borclar neden acilmis neden kapanmiyor bir turlu? iyi tahlil et. evlendikten sonra da borc icinde gunleriniz gecerse ask bitip de gercekler baslayinca bu durum sizi cook sinir eder. millet ev araba sahibi olur siz borctan iki yakanizi bir araya getiremezsiniz.Merhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
Borcu varken kesin surette evlenmeyin derim. Cok iyi niyetli gelmedi bana. Sonucta taki, esya vb. Masraflar hayatta 1 kez yapiliyor. Burdan bile kismanizi istemesi zaten bazi menfaatlerin sinyalini veriyor. Ben de esimle evlendigimde bekarlik donemine ait borclari oldugunu maalesef evlendikten sonra ogrendim. Cok yikici olmustu. Kendi sahsi borclarini, kendisinin bizzat odemesine birakin derim. Inanin cok borc varken evlilik hayati guzel gitmiyor. Esenlikler..
Mesajlarınızı şöyle bir okudumda bence bu kişiyle borçlarını bitirse bile evlenmeyin ayrılın
o nasil oluyormus ya? hem cok borclu, hem dugun isteyen o.. hem altin vs isteme. size yapilacak seylerden feragat edin ama beyefendinin dugun usteginden feragat etmeyin.. ne guzel borc da odetir bu size evlendikten sonra calisman lazim diye diye.. arkana bakmadan kac bacim bu ne.. 4 aylik iliski zaten cok yeni. ne bu acele? bu borclar neden acilmis neden kapanmiyor bir turlu? iyi tahlil et. evlendikten sonra da borc icinde gunleriniz gecerse ask bitip de gercekler baslayinca bu durum sizi cook sinir eder. millet ev araba sahibi olur siz borctan iki yakanizi bir araya getiremezsiniz.
biz aynı iş yerinde çalışıyoruz herkes çok iyi biri dedi harika bir insan dedi ben ilk elektrik almadım bu yüzden biraz tanıyım dedim. İlk başlarda senden hiçbir şey beklemiyorum ben herşeyi hallederim derken sonradan bunlara geldi mevzu ben beni gerçekten seviyor beğeniyor sanmıştım.Kızım bu adam çok mu yakışıklı? Cok mu şeksi? Cok mu akıllı? Bana tanışır tanışmaz böyle konuşan adamı kendime eş seçmem. Bir sürü borç yap, gel hesabı kıza kes. He tamam paşam olur. Asıl sen niye kaçmiyorsun onu anlamıyorum. Herşey maddiyat değil ama bu adam sağlam papuc degil
gercekten cok manasiz bence de.. altinlardan feragat etmeyin. sizin hakkiniz.. ziynetiniz.. takmam zaten vs demeyin.. siz beklentilerinizi dusurdukce degeriniz de duser gozunde.. kolayca evlenmesin boyle. calisman lazim diyen erkege de ayri sinir oluyorum.çalışman azım diyor zaten sürekli borcun bir kısmı ev borcu ve çok normal bunda sıkıntı yok bir kısmı ne borcu bilmiyorum ev araba alma konusunda sıkıntı yaşamayız aylak biri değil ama masrafsız evlenmek istemesi bana para harcamak istememesi can sıkıcı oldu
Haksızsın neden altın istemiyorsun yada eşya istemiyorsun???Merhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
zaten öyle dedi takıp işe mi gelceksin napcaksın dedigercekten cok manasiz bence de.. altinlardan feragat etmeyin. sizin hakkiniz.. ziynetiniz.. takmam zaten vs demeyin.. siz beklentilerinizi dusurdukce degeriniz de duser gozunde.. kolayca evlenmesin boyle. calisman lazim diyen erkege de ayri sinir oluyorum.
biz aynı iş yerinde çalışıyoruz herkes çok iyi biri dedi harika bir insan dedi ben ilk elektrik almadım bu yüzden biraz tanıyım dedim. İlk başlarda senden hiçbir şey beklemiyorum ben herşeyi hallederim derken sonradan bunlara geldi mevzu ben beni gerçekten seviyor beğeniyor sanmıştım.
ya ben de şaşırdım acaba normal olan istememek mi diye düşünmeye başladım, benim ocakta abim evlendi eşinin çeyiz taksitlerini bile abim şimdi ödüyor kyk borcunu vs herşeyi eşi çalışmıyor altın da taktık ve düğünde takılanlar vs hepsi dahil eşinin bunları görüp sonra karşımdaki bana altın isteme düğün altınları ile de borç öderiz diyince moralim bozuluyor.Haksızsın neden altın istemiyorsun yada eşya istemiyorsun???
Farkında isen çok uyanık ama altın sen isteme ama düğün isteyip altın gelsin diyor...
Karşındaki kendini feraha çıkarmak için bı evlilik istiyor. Bakmış sen iyisin hoşsun e hoşlanmışta senden kurallarıma uyarsa evleneyim diyor.
Ben hayatımda sadece bir arkadaşımın eşya ve takı istemediğine şahit oldum.
Çok kötü bı geçmişi vardı.
Ben asla böyle şeylere takılmak ama olacak gibi şeyler değildi.
Siz tabi ki karşıdaki insandan yapabiliceği makul şeyler beklersiniz.
Fakat sizle ilgili olmayan 40 binlik bir borç için olması gereken şeyler neden olmayacakmış???
Sizde alt metinli gediğine koyarak aynı onun gibi konuşun bakın hemen nasıl değişecek.
bir kere yasayacaginiz bir sey olarak yola cikiyorsunuz evliligi.. hicbir seyi gecistirmeyin. insan durup durup dusunuyor sonra aklina geliyor. onu niye oyle yaptik bunu aslinda ben boyle istiyordum. sonra yaptirmayan insana kiziyorsun doluyorsun.zaten öyle dedi takıp işe mi gelceksin napcaksın dedi
sanırım maddi olarak rahatlamak için evlenmek istiyor masraf kısmını da geçiştirerek.
kim oyle bedavaya verir kizini ya? kiz istiyorsa altin da alacak hepimiz taktigimiz icin mi altin aldirdik. ziynettir isterse takar. takmazsa yatirimdir, mehirdir.. dugun de yapacak, refah bir evlilik de sunacak.. direkt borcun icine yapilan acele bir evlilik.. mutluluk getirmez.Bak benden bir abla tavsiyesi: Seçtiğimiz kelimer seçtiğimiz davranışlar kadar önemlidir. Ben bir adamı tanıyorum dışarıya muhteşem bir imaj çiziyor, ama karısına şiddet uyguladı. Dışarıya gösterdiğimiz yüzümüzün hükmü yok iliskilerimizde. Herşey maddiyat değil. Eğitim krediyi geri ödersin, ev almışsın onu ödersin eyvallah. Ama adamın borçlarını daha yeni öğreniyorsun ve eminim hepsini bilmiyorsundur daha. Ve şimdiden senden çıkartıyor hesabini. Hepimiz evlenirlen hesaba kitaba dikkat ettik. Sahsen bu adamın sana iyi bir gelecek ve evlilik verebileceğini zannetmiyorum. Bence şu evlilik konuyu önce bir ortadan kaldır. Adamin affedersin donu yok şu anda yuva kurmaya.
Ben de çalışıyorum onun fikri şu arabayı satıp borçları kapatacak eşyaları balayı düğün vs beraber ödeyeceğiz. Ama oturmak istediği yer ailesine yakın olmalı bu da ayrı bir sorun arabasız zor benim birikimim var ama ben bana bir bilezik bile takmak istemeyen birine birikimimi sermek istemiyorum
kim oyle bedavaya verir kizini ya? kiz istiyorsa altin da alacak hepimiz taktigimiz icin mi altin aldirdik. ziynettir isterse takar. takmazsa yatirimdir, mehirdir.. dugun de yapacak, refah bir evlilik de sunacak.. direkt borcun icine yapilan acele bir evlilik.. mutlulukhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/64003145/ getirmez.
evet işte ben bana hediye olarak alınması gereken şeylerin borçlarına beni dahil etme planlarına kırıldım.Kullanıcı isminiz gibi aklınız bir karış havada olmasın. Insanlar once maddi manevi hazir olur sonra evlenirler. Mesela kadinlar disinden tirnagindan artırıp çeyiz yapiyorlar boşuna mi ?
Bir de geleneklerimizden taviz vermeyin özelikle size alacağı yüzüğü tektasi masraf olarak görenlere. Bu tarz insanlar kolaylikla elde ettikleri onlarin tabiriyle fazla masraf yapmadiklari geline pek deger vermiyorlar. Bir de tek cocukmus gelmediniz gitmediniz çok lafi olur yaaa... Cok iyi düşün
Benim şahsî düşüncem altin bilezik diye diretilmesi yanlis ama bastan hesap kitap yapanlara diretmek lazım. Gercek yüzlerini boyle görürsünüz emin olun...
Gençler birbirini iyice tanidiktan sonra evlenmeye karar verirler ve maddi olarak hazirligini kendileri yaapr. ama kiz kendisine alinan yüzüğün borcunu ödemez
Isteme isteme. Sen kendini ez ki o da rahat rahat ezsin evleninceMerhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.