Evlenmek istiyorum:)

Yani bazılarının kıçı çok çirkin oluyo bakmak istemiyosun benim eskiler hep sporcu düzgün fizikli erkekler olduğu için o şekilde alışmışım napayım
O zaman eskileri kacirmayacaktin bacimAllah askina Kac tane normal Turk erkegi spor yapiyor? Kadinlarda dahil buna:)

Sevimlilik fizikten geçmiyor malesef.Tanıdığım 2 kilolu erkek var ve temizler. inanılmaz sevimliler! Biri evli ve imrenmişimdir eşine! Kriterlerinde sıkıntı var bebeğim az esnetmelisin.Bir erkek pis ve yakışıklı olacağına temiz ama kilolu olsun.Ahlaklı kibar temiz bir adam her türlü sevilir.Ama senin tarif ettiğin oğlanları kapmışlardır bunu unutma..30 da olup evlenmemiş erkekler zaten zor erkekler. Evliliği daha az düşünenler.Matematiksel gerçekleri atlamamalısın.İyi erkekler 30 35 e kalmıyor evleniyor maleesef. O yüzden kriterlerini esnetmelisin Yoksa o piknikler falan hayal olmaya devam eder gider

Bu zamanda yüreğine bakmak lazım her türlü mutlu eder ıyi yürekli insan umursamaz birini asla tavsiye etmem ilişkide sıkıntı yaşanır

Ben buna pek katılmıyorum sosyoekonomik olarak biraz daha düşük seviyede olanlar erken evlenmiş gibi geliyor hep erkeklerden çevreye bakıyorum da .

Evlenmek istemen kadar doğal bir şey yok. Ben de istiyorum ki senden 3 yaş da büyüğüm ama sen kadar net kriter koymuyorum. Şimdiki erkek arkadaşımla tanışıncaya kadar senin gibi düşünüyordum belki. Ama cidden karakteri sağlam bir adamla karşılaşınca diğer kriterlerin fos olduğunu anlıyorsun. He bizimki az da yakışıklı onun da etkisi var tabii de karakteri şu an her şeyin önünde. Ve yaşadığım her andan mutluyum onunla. Evlenir miyiz bilmiyorum ama iyi ki onu tanımışım.
Bu da sevgili övme postu oldu ama olsun

Şöyle toparlayalım mı :

Karşılıklı oturup mis gibi sohbet edebileceğin , seni gerçekten sevdigini hissettirebilen ve SOSYOKÜLTÜREL düzeyi seninle yakın düzeyde biri olsun.
Sonra birlikte spora başlar six packs yaparsınız?
Bence güzel fikir

Insallah gonlune gore bulursun. Ben de dis gorunuse cok onem verirdim. Bu demek degil ki yakisikli olsun ama serefsiz olsun. Hosuma giden biriyle de evlendim. 31 yasinda evlendim. 4 sene bitiyor. Evlenince gobekleniyor demisler gobeklenmedi.

paradox içeriyor düşünceleriniz..Dolayısıyla aday havuzunuz yok denecek kadar dar çapta olacak.
İşte ama şöyle erken yaşta evlenenlerde kadın bana cinsellik sunsun para sunsun diye evlenmiş gibi geliyor iş yeri ve çevreye bakıyorum da hani kadına aşığım diyor olabilir ama gerçekte değil kendi çıkarları için...

Reactions: 000
Insallah gonlune gore bulursun. Ben de dis gorunuse cok onem verirdim. Bu demek degil ki yakisikli olsun ama serefsiz olsun. Hosuma giden biriyle de evlendim. 31 yasinda evlendim. 4 sene bitiyor. Evlenince gobekleniyor demisler gobeklenmedi.
Ya bence esasen evlilik yaşı 30 olmalı herkes çok erken yaşlarda evlendiği için bu aldatma olayları çoook fazla .

Bu zaman da evlensen dert evlenmesen dert cnm.

Ama üzümün çöpü armutun sapı var diye de çok seçici olma. Sırf bu yüzden ablalarım kırkından sonra evlendi. Hatta fiziki kriterlerini bırakarak.

Yani bazılarının kıçı çok çirkin oluyo bakmak istemiyosun benim eskiler hep sporcu düzgün fizikli erkekler olduğu için o şekilde alışmışım napayım
Eskiler eskimis ama siz cok mu mukemmelsiniz
Fizigi cok iyi olur maskeyi de takar anlamazsiniz insaniyetine de dikkat edin bence merhametine bakin
Arkadas cevresini inceleyin azcık gobegi olsa ne olacak sanki
Bu isin hastaligi da var sagligi da evlilik pamuk prenses masali degil boyle gorenler ilk ayda mahkeme yolunu tutuyor
Diger anlamda yaş 30 ise haklisiniz istemek de degerlendirin talip varsa 35 sonrasi talipler birden azalacaktir bosanmis cocuklu kilolu erkekler cikacaktir karsina ..yine de nasip

Ya niye herkes bu kadar erken yaşta evlenmiş ki ülkede ? Ab ülkeleri ile karşılaştırma arasında en düşük evlenme yaşına sahibiz, ama aldatma gırla, herkes birbirine kaş göz yapıyor iş yerinde ne ayıp ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…