Gerçekten çok iyi birisi çok sadık. Sadıklık konusunda bile ben kendimden çok ona güvenirim. Onun kadar da beni sevebilecek birisi olurmu gerçekten bilmiyorum. Tabiki olumsuz birçok şey oldu sayamayacagim kadar bu 8 senede. Cok ayrı kaldık ilişkimiz çok özen gösteremedik birlikte paylasimlarimiz o kadar çok az ki. Hep nişanlanınca evlenince acısını çıkartıcaz dedik ama aynı yerde yaşadıktan sonra eminim ozman da dilediğimiz gibi vakit geciremeyecegiz.
Az önce konuştuk benim soğukluğumu hissetmış neler oluyor dedi. Bende işinden falan bahsettim aynı yerde yaşamak istemememden. Annesinin hiç bir şekilde bize karismayacagini söylüyor ama öyle olmicana eminim. Evleri varken kiraya çıkmanın Saçmaligindan bahsediyor. Kaç kere bankaya başvuru yaptığından ama kabul edilmediğinden ve yapacagi başka bir işin olmadığından bahsediyor. Ayrıca ailesi müteahhitlikle uğraşıyor ayrıca kendiside o işte ilerlemeyi planlıyordu ama işleri ters gitmiş ve satışlar durmus onuda yapamayacağını söylüyor yani Şuanlik sadece bu işi yapacağını söylüyor. Peki babanın yanındami olacaksın kendi düzenini kurmayacakmisin dedim hemen olmuyor o işler zaman gerek dedi.
Kendi aılemde sürekli soruyor haklı olarak ne yapmayı düşünüyor ne iş yapacak diye ve hiç birine cevap vermiyorum. Onlarda haklı işi kesin olmasını istiyorlar. Bunca yılda okuduğu için bu işi yapacağını hiç bilmiyordum bu yıl gelişti olaylar yada yaparsa bile kendine ait bir düzen oturacaginı düşünüyordum ama onuda yapmıyor. Gerçekten bu iş nasıl sonuçlanacak merak ediyorum.
canım sevgiline aynı apartmanda yaşamak istemediğini söylesen, kesin kararlıyım desen?Çok doğru söylüyorsunuz bende öyle olacağı için kesinlikle öyle bişey istemiyorum zaten her türlü yönünden bende yaşadım ve gördüm çünkü
Kararlı olduğumu söyledim hatta ailem bile öyle bir ortamda yaşamama karşı yani engel olurlar ellerinden geldiğince. Ama bu konuda ben sevgilimden destek bekliyordum. Çünkü annesi şimdiden alt kata girersiniz ben size karışmam diyomus. Yani sevgilimin annesine şimdi ortak kararımız olarak söylemesi gerek yoksa sanki ben sorun çıkartıyomusum ve istemiyormusum gibi bir görüntü olacak. Ama o ev varken kiraya çıkmayı saçma buluyor . Ve annesini ikna etmek için ugrasacagini sanmiyorumcanım sevgiline aynı apartmanda yaşamak istemediğini söylesen, kesin kararlıyım desen?
Ailemin çevresi akrabalarımin çevresi çok geniştir ve çoğu iyi yerlerdedir. Lütfen bunu söylediğim için beni yargılamayın sadece beni anlamaya çalışın. Kimseyi küçük gördüğüm yok sadece durumu izah etmeye çalışıyorum. Sevgilimin de ailesi bilindik bir ailedir. Ama işte dedigim gibi özellikle akraba çevrem çok iyi yerlerdedir. Şimdi bana çevreni takma kafana diyebilirsiniz ama inanin çok zor. Şimdi nişanlılık döneminde herkes soracak bana nisanlin ne iş yapıyor diye bu kısım bile çok geriyor beni. Tamam işini çok iyi yapıyor ama kapasitesi varken böyle kolaya kaçmasına da anlam veremiyorum. Yani istese zaten ona destek olacak bir çok kişi var başta benim babam ama neden böyle yapıyor neden geliştirmiyor kendini bilmiyorum.
Şehire gitsek zaten ev sıkıntımız olmicak onlarında bizimde evimiz var. Ayrıca dediğim müteahhitlikte yapıyorlar yani hazirda evleri de var bir dairesine bize ayiramiyorlarmi zaten durumları yeterli olmasa böyle bişey istemem ama var işte benim de anlamadigim nokta buSenin erkek arkadaşın kolaya kaçıyor birde ailesininde zaten onayı yok gidip şehirde iş bulmasına , ev var, iş var deyip aklını çeliyorlar o şimdi seni ikna ve kandırna peşinde olacak , ilerdede değişeceği yok bunun ,annesi ve babası plan kurmuş , o ekonomiyide boşuna okumuş bence , olması gereken şehire gidip iş bulmak sonra oradan ev kiralamak böyle olursa bu çocukla gelecek kurarsın yoksa olmaz o iş ,
Şehire gitsek zaten ev sıkıntımız olmicak onlarında bizimde evimiz var. Ayrıca dediğim müteahhitlikte yapıyorlar yani hazirda evleri de var bir dairesine bize ayiramiyorlarmi zaten durumları yeterli olmasa böyle bişey istemem ama var işte benim de anlamadigim nokta bu
anlaşılan sevgilin dünden razı ailesiyle yakın oturmaya.. bu erkekler neden bu kadar aile düşkünü anlamıyorum..Kararlı olduğumu söyledim hatta ailem bile öyle bir ortamda yaşamama karşı yani engel olurlar ellerinden geldiğince. Ama bu konuda ben sevgilimden destek bekliyordum. Çünkü annesi şimdiden alt kata girersiniz ben size karışmam diyomus. Yani sevgilimin annesine şimdi ortak kararımız olarak söylemesi gerek yoksa sanki ben sorun çıkartıyomusum ve istemiyormusum gibi bir görüntü olacak. Ama o ev varken kiraya çıkmayı saçma buluyor . Ve annesini ikna etmek için ugrasacagini sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?