- 20 Ağustos 2015
- 6.543
- 15.766
- 248
Istersen ayni evde otur, istersen altli ustlu otur kesinlikle mutlu olamazsin cnm benim ..Aynı evden kasıt altlı üstlu oturmak ama onunda pek farkı olacağını düşünmüyorum. Çünkü bende öyle bir ortamda büyüdüm. Bende bana karışılmasını pek istemeyen birisiyim eşimle aile olmak isteyen kendi hayatımızı yaşamak isteyen birisiyim
Yazik ya ablaniza .. su an benim yasadiklarimi hatirladim..Herşeyi gectim, ailesiyle oturacaksan bittin sen. Benim ablam kv kp ile birlikte oturuyor 1 senede hayattan bikti.
Madem aklinda sorular var, evlenme.
Ailesi de o kadar iyiki şimdiden söz tepsisine kadar hazırlamışlar gerçekten napicami da bilmiyorum. Erkek arkadaşım da çok iyidir. Cok güvenilir sadık çalışkan birisidir. Ama hisselerimi napicam bilmiyorum. Birde küçük bir ilçede yaşıyorum herkes tanır bizi bi ton laf edicekler . Nasıl işin içinden çıkıcam bilmiyorum. Ayrıldıktan sonra pişman olmaktanda çok korkuyorum
esnaflıktan güzel meslek mi var adam kendi bileğinin hakkıyla yeteneğini konuşturacak, ailesi de yakın bebeğin olunca kayınvaliden bakar belki veya destek olur el bebek gül bebek büyür gider, yalnız olmaktan iyidir, normalde kv ile yaşam iyi değil ama adamın işi de evi de hazırmış hem yıllardır da çıkıyormuşsun, bilmiyorum senin de işin yok hakikaten atanmamışsın bile hem zaten üniversite okumadınız mı birlikte o da okumuş etmiş bence hiç soğuma sevdiğinden.
Bir defa kazanç bir olacak belki kızın evlnde tencere dahi kaynatamıyacak , çocuğa kendi terbiyesini veremiyecek kaynana, kayınbaba şımartacak cips, çikolata,kola alacak, kayın babanın verdiği paraya muhtaç olacaklar ama paranın çoğu kaynanaya gidecek durumlar vaziyet berbat
Çok doğru söylüyorsunuz bende öyle olacağı için kesinlikle öyle bişey istemiyorum zaten her türlü yönünden bende yaşadım ve gördüm çünküBir defa kazanç bir olacak belki kızın evlnde tencere dahi kaynatamıyacak , çocuğa kendi terbiyesini veremiyecek kaynana, kayınbaba şımartacak cips, çikolata,kola alacak, kayın babanın verdiği paraya muhtaç olacaklar ama paranın çoğu kaynanaya gidecek durumlar vaziyet berbat
Tamam diğer konularda haklısın da marangoz olunca sosyal kültürel olarak niye düşük oluyor , ki gayet iyi kazanıyormuş . Ayrıca üniversite de okumuş söylediğin kadarı ile . Marangozluk yapınca aldığı eğitim hafızasından silinecek mi ?
Sen kendin atanamamışsın bile başkasının mesleğine laf ediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?