Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalış, ayrı eve çık.kendi bağımsızlığımı ilan etmem için evlenmem gerekiyor
kim, neden dalga geçiyor?dalga geçilmemek için evlenmem gerekiyor
acele bulunan koca mutluluk getirmiyor. bu forumdan bunu anlamış olman lazımdı.ve en önemlisi kendi mutluluğum için evlenmem gerekiyor
http://galeri12.uludagsozluk.com/500/beyle_577203.jpgnasıl olacak bu iş?
hayır değil.30 üstü olunca çoooook zooooorrrrrrrrr
kendi bağımsızlığımı ilan etmem için evlenmem gerekiyor
dalga geçilmemek için evlenmem gerekiyor
ve en önemlisi kendi mutluluğum için evlenmem gerekiyor
nasıl olacak bu iş?
30 üstü olunca çoooook zooooorrrrrrrrr
ayrı eve çıkmak hele de tr şartlarında sence ne kadar gerçekciNiye ki?
30 yas ustu kadinmissin, bagimsiik evlilikle elde edilmez ki
Ailenden dertliysen ayri eve cikarsin,calisir kendi kendine yetersin
Bir de elin herifini ipsiz sapsizini mi besleyeceksin? Karsina adam gibi biri cikana kadar boyle takil bence
Bende kpcayi bulanlar nadil buldu diye koni acmak istiyorumtakipteyim.![]()
![]()
ben o sevdiceğimle istiyorum biliyosun sen. o olmazsa istemiyorum. tek başıma rahatım yerimde şimdilik. bozacaksa o bozsun huzurumuBende kpcayi bulanlar nadil buldu diye koni acmak istiyorum![]()
Bilmem,ben ve benim gibiler cikabiliyor da ondan dedim.ayrı eve çıkmak hele de tr şartlarında sence ne kadar gerçekci
valla sizi bilmem ben ve benim gibiler evlenmeden ayrı eve çıkamıyor
Allah sevdiceginle nasip etsin insallahben o sevdiceğimle istiyorum biliyosun sen. o olmazsa istemiyorum. tek başıma rahatım yerimde şimdilik. bozacaksa o bozsun huzurumu![]()
Donusunboylemiolacakti @huzur__
Ben evliliğe karşı idim,tam anlamıyla kafama uymayan hayat tarzı bana uymayan biri olmazsa mümkün değildi evlenmem.Aslında çıkması da imkansızdı fazla aykırıyım çünkü.Gelenek görenek ,aile hayatı vs hiiiç bana göre değil.Bunlara uyacak birinin karşına çıkma ihtimali trilyonda birdi,çıktı
Çıkmasa da umurumda değildi ama illa ki kaderde evlenmek varmış.Evlendim.32 yaşında.2 yıllık evliyiz.Şükür mutluyum da.
Demem o ki matematiği yok bu işin.
Tamamen kader kısmet dediklerinden.
Ne kadar kafa yoruyorsun o kadar ters tepiyor.
Ne zaman önceliğin o olmaktan çıkıyor istediğin şey gerçekleşiyor.
Her şeyin hayırlısını istemek en mantıklısı.
evetEvlenınce bagımsızlıgını ılan edebılecegınımı dusunuyosun???