Evlenmem için erken mi sizce

Bende senin gibi 21 yasindayim fakat sorumluluk bilmek gerek hem okuyorum hem calisiyorum ... Hemde nisanliyim...

Ama soracak olursan eger isim olmasaydi okulum bitmese bnde evlenmez bu isi biraz daha bekletirdim...

Çalışıp çalışmamayı bilmem ama okulun bitmeden kesinlikle evlenme.. evlendikten sonra ders çalışmam çok zor.. bekarken sorumluluğun yokken alttan dersin kalmış.. bide evlilik sorumluluğu ile hiç çalışamazsın.. bide hamile kalsan eşin zaten çalışmıcaksın boşver okuma bile diyebilir.. okulunu bitir o da biraz para biriktirsin sonra evlenirsiniz..

Bu arada merak ettim evlilik teklifi falan var mı yoksa tamamen varsayımdan mı bahsediyoruz..
Sözlüyüz zaten hep okul bitince olur diyorduk yıllardır evlilik teklifini henüz yapmadı ama okul bitimine yakın yapmayı planlıyordu hep lisedeyken bile bence o zamanlar olur

Bende senin gibi 21 yasindayim fakat sorumluluk bilmek gerek hem okuyorum hem calisiyorum ... Hemde nisanliyim...

Ama soracak olursan eger isim olmasaydi okulum bitmese bnde evlenmez bu isi biraz daha bekletirdim...
Nerde çalışıyosun zor oluyo mu ?

O bana çalışma diye bi dayatma yapmıyo sadece ben istemem ama sen bilirsin dedi evin düzeni yemek konusu benim düşüncem çok iyi birisi o yüzden her şeyini tam yapmak isterim ondan yazdım yoksa o bana hergün dışardan yiyorum felan demiyor ben biliyorum her gün anlatıyo o çıkarımda bulundum
Şimdi sana bu fikrini dayatmaz tabiki yapamaz çünkü sadece sevgilisiniz ama yarin bir fun iş ciddiye bindiği zaman daha kararlı olur bu düşüncesinde ben sana diyeyim bence sen oku çalış mesleğini eline al

Bunlar zaten evlenince olan hayallerimiz ama illa çalışmam mı gerekiyo ki
Siz bence çalışmadığı için eşinden binbir laf işiten kadınların konularını okuyun bdvde.
Bugün aşkııım seni seviyorum, sen çalışma ben sana gül gibi bebek gibi bakarım diyen sevgililer evlenince kadınları hazır yiyici, evde tüm gün oturmaktan başka işe yaramayan kaşık düşmanı, ekmek elden su gölden ohhh rahatlıktan yıkılıyorsun kadın gibi ithamlarla yerden yere vuruyorlar.
21 yaşındasınız evlilik nasılsa olur ama evlenmeden bir kere diploma alıp meslek edinme hakkınız var, evlenince eşiniz de çalışmanı istemiyorum aslında'cılardansa okumayı da çalışmayı da unutur, sonra da çok pişman olursunuz.

Son düzenleme:
Şimdi sana bu fikrini dayatmaz tabiki yapamaz çünkü sadece sevgilisiniz ama yarin bir fun iş ciddiye bindiği zaman daha kararlı olur bu düşüncesinde ben sana diyeyim bence sen oku çalış mesleğini eline al
Sevgili değiliz sözlüyüz çok karşı değil zaten sadece düşüncesi bu çalışsam karşı çıkmaz yani

O zaten polis ben öğretmen olucam..zaten zor şartlar altında çalışıyo eve geldiğinde istediği yemeği istediği düzeni yapmam zor olur çalışırsam ben tüm odak noktamın o olmasını istiyorum belki birbirimizi göremediğimiz zamanlar bile olur yoksa
Niye bebekmi ki o. Calismamak icin gecerli bir sebeb degil. O ne oyle. Sen onun anasimisin. Kusura bakma esin olur tabi yaparsın edersin ama calismicam tum odak noktam o olmali dersen, birgün ayrildiginizda sudan çıkmış balığa dönersin bunu unutma

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında nişanlımpolis geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum:dua:

Erken çocuğum erken,önce okulun bitsin sonra iş bulup çalışacaksın..
Hayat müşterek artık,tek maaşla geçinmek zor artık..
Çalışki ayakların yere sağlam bassın,koca parasıyla olmuyor artık..

O zaten polis ben öğretmen olucam..zaten zor şartlar altında çalışıyo eve geldiğinde istediği yemeği istediği düzeni yapmam zor olur çalışırsam ben tüm odak noktamın o olmasını istiyorum belki birbirimizi göremediğimiz zamanlar bile olur yoksa

Niye hayatının merkezi olarak görüyorsun ki nişanlını...
Yemek yemesi düzeni senden daha kıymetli değildir ..
Çalış diyorum sadece..

Niye bebekmi ki o. Calismamak icin gecerli bir sebeb degil. O ne oyle. Sen onun anasimisin. Kusura bakma esin olur tabi yparain edersin am calismicam tum odak noktam o olmali dersen, birgün ayrildiginizda sudan çıkmış balığa dönersin bunu unutma
Allah korusun doğru Yani ama sözlüyüz okulumun bitmesine az kaldı.. o açıdan öyle Yani haklısın

Nerde çalışıyosun zor oluyo mu ?
ozel hastanede canim bnm ama tabi zor ders saatlerim is saatlerim fln derken kafami kaldiramiyorum... Ama hep derim isim olmasaydi bn iliskimizi evlilik boyutuna getirmezdim... Kadinin ayaklari ustunde durmasi sart...

ozel hastanede canim bnm ama tabi zor ders saatlerim is saatlerim fln derken kafami kaldiramiyorum... Ama hep derim isim olmasaydi bn iliskimizi evlilik boyutuna getirmezdim... Kadinin ayaklari ustunde durmasi sart...
Allah kolaylık versin canım.. işte kıyamıyorum hiç kendilerine:KK33:

Beni hiç incitmedi şimdiye kadar öyle olursa ne yaparım ya
İşte o zaman çalışıyor,paranı kazanıyor olmanın faydasını görürsün.Dimdik durursun ayakta.Ama yok çalışmıyor olursan,para yok gidecek yerim yok napıcam diye ağlarsın.Onlarca konu var burada böyle.Oku lütfen o konuları.

İşte o zaman çalışıyor,paranı kazanıyor olmanın faydasını görürsün.Dimdik durursun ayakta.Ama yok çalışmıyor olursan,para yok gidecek yerim yok napıcam diye ağlarsın.Onlarca konu var burada böyle.Oku lütfen o konuları.
Tamam bakıcam hepsine çok sağol :KK200:

Allah kolaylık versin canım.. işte kıyamıyorum hiç kendilerine:KK33:
maalesef kiymakla kiymamakla olmuyor bu isler burdaki ablalarimiz tecrubelerinden dolayi konusuyorlar... Bnce dinleyin is olmadan aş da olmuyor maalesef... Helede yasadiginiz sehir buyukse bir maas kimseye yetmiyor diye dusunuyorum... :KK200:

Niye bebekmi ki o. Calismamak icin gecerli bir sebeb degil. O ne oyle. Sen onun anasimisin. Kusura bakma esin olur tabi yaparsın edersin ama calismicam tum odak noktam o olmali dersen, birgün ayrildiginizda sudan çıkmış balığa dönersin bunu unutma
Genç kızlar sanıyorlar ki evlenince adamın gözleri gözlerinden elleri ellerinden ayrılmayacak :))) evlenince aşk kuşunun içinden canavar çıkıyor :-)

maalesef kiymakla kiymamakla olmuyor bu isler burdaki ablalarimiz tecrubelerinden dolayi konusuyorlar... Bnce dinleyin is olmadan aş da olmuyor maalesef... Helede yasadiginiz sehir buyukse bir maas kimseye yetmiyor diye dusunuyorum... :KK200:
Hepsini dikkate alıcam sağolun
tamam dikkate alıcam hepsini çok sağolun:KK200:

Öğretmen olacağım yazmışsın. Branş ne? Bu arada artık mülakat ile alım yapılıyor ve kpss puanının hiçbir getirisi yok. 1 yıldır atama bekliyorum. Mülakata da girdim 3.5 verdiler. Sonuç hüsran. Yani öğretmenliği beklemen zor ama en azından yaşın için bekleyebilirsin. Biraz daha olgunlaşmak ikiniz için de iyi olacaktır.

Back
X