bence yaşadığınız hiç kolay bişey değil, Allah yardımcınız olsun ...benim fikrim ayrılmanızın en doğru karar olacağıdır...eşinize yaptığınız haksızlığın farkındasınız , buraya yazdıklarınızı okuyacak olsa dünyası yıkılır eminim:96:
ulaşılamayan herşey güzeldir kıymetlidir..eğer sevdiğine kavuşsaydın yada onunla evlenseydin, bir zaman sonra herşey rutin haline dönecekti elbette...şimdi kocandan gördüğün ilgiyi sevgiyi ve saygıyı göremeyecektin belkide...nebileyim yada sevdiğimle değilde keşke ailemin istediğiyle evlenseydim diyecektin ozaman....
diyeceğim o ki herşeyde bir hayırdır vardır..senin bilmediğin sadece RABBİMİN bildiği..bundada varmış bir hayır diyip kalan hayatını şükrederek ve kocanı sevmeye çalışarak geçir derim...aklında başka biri olmadığı sürece yada geçmişi düşünmediğin sürece eminim kocanı sevmeye başlayacaksın .anlattığına göre sevilmeyecek biride değil eşin..
diyelimki boşandın..ne olacak ? hep boşanmış şekildemi yaşayacaksın elbet bir gün evleneceksin..
heralde 2 sene önceki sevdiğine dönmeyeceksin..diyelimki döndün..herşey iki sene önceki haliylemi devam edecek bunca yaşanmışlıktan sonra..elbet gün gelecek yaptıklarını tokat gibi yapıştıracak yüzüne..
onunla değilde başka biriyle evlendiğini düşünelim garantisi varmı şimdiki eşinden daha iyi olacağının..ya bu günlerini karanlıkta mumla ararsan...
bence en iyisi kendine gel ve allahın sana sunduğu bazı şeylerin kıymetini bil..
ulaşılamayan herşey güzeldir kıymetlidir..eğer sevdiğine kavuşsaydın yada onunla evlenseydin, bir zaman sonra herşey rutin haline dönecekti elbette...şimdi kocandan gördüğün ilgiyi sevgiyi ve saygıyı göremeyecektin belkide...nebileyim yada sevdiğimle değilde keşke ailemin istediğiyle evlenseydim diyecektin ozaman....
diyeceğim o ki herşeyde bir hayırdır vardır..senin bilmediğin sadece RABBİMİN bildiği..bundada varmış bir hayır diyip kalan hayatını şükrederek ve kocanı sevmeye çalışarak geçir derim...aklında başka biri olmadığı sürece yada geçmişi düşünmediğin sürece eminim kocanı sevmeye başlayacaksın .anlattığına göre sevilmeyecek biride değil eşin..
diyelimki boşandın..ne olacak ? hep boşanmış şekildemi yaşayacaksın elbet bir gün evleneceksin..
heralde 2 sene önceki sevdiğine dönmeyeceksin..diyelimki döndün..herşey iki sene önceki haliylemi devam edecek bunca yaşanmışlıktan sonra..elbet gün gelecek yaptıklarını tokat gibi yapıştıracak yüzüne..
onunla değilde başka biriyle evlendiğini düşünelim garantisi varmı şimdiki eşinden daha iyi olacağının..ya bu günlerini karanlıkta mumla ararsan...
bence en iyisi kendine gel ve allahın sana sunduğu bazı şeylerin kıymetini bil..
çok haklısın bende aynı şeyleri düşünüyorum ama uygulayamıyorum.bu okadar kolay değil inan
huzur güzellik hayır nasip olur inşaallah
kesinlikle ve kesinlikle boşanma aklını başına devşir bi hata yapmışsın olmuş ikinci bi hatayı yapma erkekler yapar böyle bi hatayı genelde o zaman erkeklere demediğimiz kaf kalmaz bu devirde evlenmek boşanmak kolay değil hem adam seni tekrar dul halinle kabul edicekmi etsede başına kakmıycakmı beni seviyo deme şuan ulaşılmazsın ondan sana bayılıyodur sende onu aynı şekilde,ilerde çok pişman olursun şimdi keşke evlenmeseydim diyosun eğer ayrılırsan ve kocandan boşanırsan çok uzun sürmez buraya bi başlık daha yazarsın keşke kocamdan boşanmasaydım diye kocanın kıymetini bil herkes öyle bi koca arıyo sende buldunb bunuyosun merak etme kocandan boşandığında kocan senden kat kat daha iyi birini bulur eğer senin dediğin gibi bir eşse
Neden ya..
Çok üzdü beni mu mesaj
iki secenek var önünde...
ya bosanip, hayatinda yeni sayfa acmak...
ya da evli kalip hergün biraz daha mahvolmak...
eminim ilerde cocugunda olur, o zamanda cocuk icin cekersin...
peki senin mutlulugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?