oyy Maşallah Yakında doğum varr dimi Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsinTeyzenizin anlattığı gibi olanlar var ama bütün askerler böyle değil.
Yaşamadan bilemezsiniz
Bu ülkede doktorlar öldürülüyor yani demem o ki her mesleğin zorluğu var. Ben de asker esiyim. Görevleri oluyo yalnız çocuk büyüttüm zor bizi bağlayan tek şey sevgimiz. Birbirimizden başka bir beklentimiz yok. Eğer normalde her işini kendi halleden biri değilseniz çok daha fazla zorlanırsınız. Yoksa herkesin ki gibi bir hayatınız oluyo . Evlilikte meslek pek zorlamıyor her evliliğin kendi sorunları var. Farklı meslekte olsa daha mutlu olacaktiniz gibi bir şey yok. Zor ama eğer seviyorsanız ozlemekle geçiyor . 6. Yıldan bildiriyorum.Hanımlar selam. Ben 25 yaşında reklam mezunu çalışan bir kadınım. Geçtiğimiz aylarda nişanlandım, nişanlım Jamdarma subayı, şuan eğitimde, kısmetse seneye evleneceğiz. Fakat teyzem baskı yapıyor. Teyzem dediğim annem sayılır yani ailemi kaybettikten sonra onunla yaşadım hep. Annemden farklı görmem onu. Teyzem biraz dramlı bir kadın. Sürekli kötü ihtimaller kurar evham yapar. Benim askerle evlenmemi istemiyor, ordan burdan duyuyormuş çok zor şartlar varmış maaşı azmış geçinemez sefalet çekermişiz,nişanlımın huyu değişir psikolojisi bozulurmuş… Yani sürekli kaynağı belirsiz yerlerden dram haberleri taşıması beni çok yoruyor. Bütün aileyi tek tek arayıp söyleniyor kendilerini yakacaklar diyeNişanlım henüz mesleğe başlamadığı için biz de işin içine tam girdik sayılmaz yani zaten kafalarda soru işareti var bir de böyle olunca herkes geriliyor. Sizce bir haklılık payı var mı? Özellikle Doğu görevlerinde psikolojisi nasıl olur, mutlu olur mu onu bilemiyoruz. Bu mesleği çok istiyor, o sebeple bu konuda bilgisi olan varsa anlatırsa çok iyi olur. Özellikle de artısını duymaya ihtiyacımız var desek yalan olmaz çok gerildik şimdiden cevaplar için teşekkürler
Allah kolaylık versin, ben çocukluğumdan beri her işimi kendim yaparım yani o konuda problem yaşamam şimdi de çalışıyorum kiradayım her şeyimi ben hallediyorum. Ben sadece psikolojik olarak o çok yıpranırsa huzurumuz da çok kaçar diye gerildim biraz teyzem sağolsun kıyamet tellalı olduğu için, nişanlım için özellikle çok endişe ettim mutsuz mu olacak diye. Peki 6 yılınız boyuncaki görevleri ne kadar sürüyor ne sıklıkla oluyorduBu ülkede doktorlar öldürülüyor yani demem o ki her mesleğin zorluğu var. Ben de asker esiyim. Görevleri oluyo yalnız çocuk büyüttüm zor bizi bağlayan tek şey sevgimiz. Birbirimizden başka bir beklentimiz yok. Eğer normalde her işini kendi halleden biri değilseniz çok daha fazla zorlanırsınız. Yoksa herkesin ki gibi bir hayatınız oluyo . Evlilikte meslek pek zorlamıyor her evliliğin kendi sorunları var. Farklı meslekte olsa daha mutlu olacaktiniz gibi bir şey yok. Zor ama eğer seviyorsanız ozlemekle geçiyor . 6. Yıldan bildiriyorum.
Sadece son altı aydır 10 gün -15 gün civarı sürüyor. Diğerleri aylarca sürdü. Geliyodu tekrar gidiyodu bir hafta sonra bazen o kadar bile kalamiyordu. Doğum izninin babalık izni yani tamamını kullanamadı. İki yıl hiç gelmedi koronada çünkü yasaktı.Allah kolaylık versin, ben çocukluğumdan beri her işimi kendim yaparım yani o konuda problem yaşamam şimdi de çalışıyorum kiradayım her şeyimi ben hallediyorum. Ben sadece psikolojik olarak o çok yıpranırsa huzurumuz da çok kaçar diye gerildim biraz teyzem sağolsun kıyamet tellalı olduğu için, nişanlım için özellikle çok endişe ettim mutsuz mu olacak diye. Peki 6 yılınız boyuncaki görevleri ne kadar sürüyor ne sıklıkla oluyordu
Mutlulukları daim olsun çok sevindimBir arkadaşım Subay ile evli, diğeri Polisle, kuzenim Jandarma Astsubay galiba, rütbesinden emin değilim. Hepsi çok mutlular. Eşlerini el üstünde tutarlar. Bence karakter meselesi, öğretmenle evlenseniz, şiddet görmeyecek misiniz mesela?
Bu arada üniformalı meslek gruplarına karşı ben de önyargılıyım ama teyzeniz kadar değil.
Amin çok teşekkür ederim.oyy Maşallah Yakında doğum varr dimi Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?