Evlenmemizi İstemiyor

Asker eşi değilim ama kuzenim asker eşi zorlukları elbette var yok demek yalan olur her mesleğin kendine göre zorlukları var. Kuzenimden yola çıkayım doğuda eşi sınırda oluyordu malesef bazı bölgelere ailenle gidemiyorsun geride bırakıyon tek yaşıyorsun resmiyette evlisin ama bedenen yanında olmuyor malesef. Eşinin karakteri için yorum yapamam ama eniştem sınırda olduğu halde eşine internetten herşey alıp yolluyordu ailesinin yanında değildi ama ruhen onlarlaydı hep. Asker eşi olmak zordur gurur vericidir herkesin harcı değil gerçekten

Merhaba canım öncelikle Allah tamamına erdirsin bı ömür boyu mutlu olursunuz.insallah Bende bı asker eşiyim. Eşim uzman çavuş. Doğu görevini de yaptı hemde Van'da. Hiçte sanıldığı gibi zorluğuda yok aksine eş götürme durumu olursa sizde giderseniz yeni insanlar yeni kültürler tanıma fırsatınız oluyor. Askerler Askeri eğitimle belli bı disiplinle egitildikleri için evdede herşeyin düzenli olmasını isterler birazcık. Bu da zaten her evlilikte olması gereken bence. Sakın başkasının lafına kanıpda nişanlından soğuma. Rabb'im utandırmasın inşallah hayırlı geceler

Her şeyin düzenli olması mı ne demek?
Ya da her evlilikte olması gereken düzen ne?
Düzeni anladım da evde düzen kısmını anlamadım.
Ev kısmı kafamı karıştırdı.
İşi eve yansıtmak çok yanlış bence.

Genelde işi eve yansıtırlar şöyle yani iş yerinde yemek saati,çaysaati... Bunlar belli bı düzene göre.eve gelincede beklemek istemezler. Eşimden gördüğüm kadarıyla bu.

Genelde işi eve yansıtırlar şöyle yani iş yerinde yemek saati,çaysaati... Bunlar belli bı düzene göre.eve gelincede beklemek istemezler. Eşimden gördüğüm kadarıyla bu.
Bence çok yorucu ve her evlilikte olması gereken bu değil.
Hatta çoğu evlilikte bu değil.
Konu sahibi de çalışıyormuş yani kolay mı düzen kurmak saat ayarlamak.
Bana konu hortlatıp verilecek bir tavsiye gibi gelmedi.
Ben tavsiye etmezdim böyle durumları yani.

Her iki tarafta çalışıyorsa zaten karşılıklı bı anlayış ortamı kurulur evde. Bu dediklerim herkes için geçerli değil tabi.kisiden kişiye değişebilir. Konu evlilik nasıl olur değil konu askerle evlilik nasıl olur.

Anladım orasını . Onun için oo aklını bulandırma denecek değil verdiğiniz örnek konu hortlatmak için dedim.

Kız niye soğuyayım kaç yıldır sevmişim adamı teyzem mi soğutacak endişem yanyana kalabilmek. Bu arada nişanlımın CV si benim şirket yöneticilerim tarafından çok beğenildi görüşmek istiyorlar. Eğer olumlu geçerse geri dönecek İstanbul’a. Yeniden özel sektöre. Anlaşamazlarsa da hayırlısı olsun artık dağ dağ gezeriz

İşi normal hayatında da yansıtmazdı bana, bence de yanlış, iş stresliyse ev de dinlenmek içindir eve gelince huzur gelmesi gerek. Biz en fazla iş yerindeki sorunlarımızı konuşurduk ama bu böyle çekirdek kola muhabbeti gibi. hanımefendinin eşi uzman çavuş, onlar zaten askerliğin en zor tarafını kaldırırlar üstlenirler. Teğmenler o kadar stresli olmuyor bu süreçte tanıdığımız insanlardan gördüğümüz üzere. Evde askeri düzen de beklemesin ben asker değilim ldkdkdkd o kuralları eve sokarsak kışla kadar soğuk bir ev ortamı olur

Teyzeniz haklı. Bu, eşiniz karaktersiz olacak veya kötü biri olacak anlamında değil. Bahsettiğim mesai saatleri, şehir değiştirmek vs de değil. Onlar nispeten kolay ancak insan yaptığı işin zamanla şeklini alıyor. Askeriye emir-komuta şeklinde yürüyen bir sistem. Bu sistemin içinde yıllardır kalan birinin karakterinin de etkilenmesi kaçınılmaz. Bir süre sonra daha ciddi, daha keskin insanlar oluyorlar. Tanıdığım tüm askerlerde yıllar içinde bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…