evlenmemizi istemiyorlar

idil2000

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
17
0
16
Ankara
arkadaşlar ben 31 yaşındayım ve sevgilimde 34 yaşında ikimizde boşanmış insanlarız ve birer kızımız var.benim sıkıntım sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ve ailesi istemiyor sıkıntı benim kzıım olması ve yanıma almak istemem.kızım şimdi babsında ve mahkemedeyiz velayette.sevgilimin ailesi kızımın yanıma aldıgım sürece evlenmemize izinlerinin olmadıgını söylüyor ve eger diretirse onların destegi olmayacagını yalnız olacagını söylemiş.bibm aramızda hi bir sorun yok ama aileyi karşımıza almak istemiyoruz.biz nasıl ikna edebiliriz çözüm yolu bulamadık fikirlerinize...

31 ve 34 yaşında her birinin çocuğu olan yetişkin insanlar mı bunu dert etti?

siz evlenemeyebilirsiniz bu gidişle üzgünüm

size kimsenın birşey deme hakkı yok siz o toyluk dönemini çoktan geçmişsiniz, en kısa yolu nikah gününüzü bildirirsiniz isteyen gelir isteyen gelmez

sakın kızınızı bırakmayın...

Son düzenleme:
evladınızı bırakmanızı mı istiyorlar?

peki onalara neymiş bundan? onlarla değil sevgilinizle evlenceksiniz ve çocuk değilsiniz..

bir anenden bunu istemek hangi insanlığa sığıyor acaba?

sevgiliniz ne düşünüyor?

çocuğumu istemeyeni bende istemem,bu kadar basit..

sevgilinizin de kızı varmış, yaş farkını bilmiyorum ama, birlikte büyüyeceklerinden, birbirlerine hem kardeş hem arkadaş olacaklarından girerek mevzuya belki ikna edebilirsiniz. hem adaletsizlik değil mi oğlum senin kızın sizle olsun karşı tarafınki gelmesin demek. ancak fikrimi soracak olursanız, eski eşiniz velayeti size vermeyebilir mahkemeye de tanımadığım bir erkeğin kızıma babalık yapmasını, o kişiyle aynı evde bulunmasını istemiyorum diyebilir. hatta iyi bir avukat bulursa son 9 yılda artan tecavüzleri (allah korusun) tacizleri örnek göstererek hakimi etkileyebilirler. sakın yanlış anlamayın beni, taciz maciz olur demek istemiyorum ASLA, sadece eski eşinizin velayeti veresi yoksa, bunlara kadar gelebilir konu, onu anımsatıyorum size. gönül ister ki kızınız sizinle büyüsün. babanın erkek çocuğuna babalık yapması daha kolay, kız evlat oldu mu karışıyor durumlar biraz. umarım problemleri atlatıp, kavuşursunuz sevdiğinizle.

Asla kızını bırakma. Sakın vazgeçme evladından.

Evleneceğin insandan vazgeç, ama kızından vazgeçme..

Kizindan asla vazgecme!!!!ayrica aile sorunu evliligi olumsuz derecede etkiliyor.ama sizler yasamis gormus olarak bunun ustesinden geliriz diyorsaniz kimseyi kaale almayin.ama Kizini sevgin askin icin birakma.evlat herseyden ustundur.

sevgilim zaten sıkıntı yapmıyor onun için sorun degil.bana senden böyle bişeyi asla isteyemem haksızlık yapamam zaten diyor.ama ailesi işte silemiyorda çünkü ilk evliliginde onları dinlemedigi ve sonu kötü bittigi için şimdide böyle diretiyorlar bizde ikna etme yoluna gidecegiz zaten dedim kızımdan asla vazgeçmem diye

Ya ayrica ailelerin karismasi bile anlamsiz.hadi ilkde bilmiyoruz ama 2. cide dogru karar verdiginize inanmalari lazim.sevgilinizin ailesi neden istemiyor ne akilla yok diyolarki??

ya sorun yaşarmışız kızım yanımda oldugunda istedigim zman gidip görebilirmişim zaten çok kızdım dedim eger evlendigimiz takdirde benden ailene karşı samimiyet bekleme diye .çünkü birbirimizden vazgeçmeyi düşünmüyoruz eger ikna olurlarsa olurlar yoksa malesef tek baına çıkıp gelcek benim ailemin yanına ...

sen nasilki onlarin torunlarini kabul ediyorsan yani evlenecegin insanin kizini onlarda senin kizini kabul etmek zorunda,
bencede kizindan vazgecme..

sevgilin istiyormu peki ailenin yanina gelmeyi???galiba mesele cok buyuk.bence neden sorun yasayasinizki?kiziniz kac yasinda?

ailesine diyeceğiniz şey şu olmalı;siz 34 yaşındaki evladınızı hala bırakmayıp hayatına karışabiliyorsanız benden daha çocuk yaşta olan evladımı bırakmayı istemek gibi bir hakkınız olamaz!!

k.valide adayınız anne olarak oğlunu düşünüyorsa siz de kızınızı düşünüyorsunuz..

çocukların her zaman anneye ihtiyacı vardır..

sen nasilki onlarin torunlarini kabul ediyorsan yani evlenecegin insanin kizini onlarda senin kizini kabul etmek zorunda,
bencede kizindan vazgecme..

kızımdan vazgeçmeyecegimi söyledim zaten .benim derdim aileyi nasıl ikna edebilirz.aslında şöyle bir düşünce var aklımızda ben mahkemedeyim şuan velayette şubat gibi mahkeme bitcek ve tekrar babya verdikleri takdirde ben davayı tekrar açcam ve bunu karşı tarafa söylemeyelim o sırada evlenelim hem onların rızası olsun isityoruz .çünkü sevgilimin babsı kalp hastası ve yaşlı bişey olursa ondan korkuyoruz.zaten evlendikten sonra mahkemeyi açtıgımda boşan illa diye tuturamazlar...

Bence hiç alavere dalavere çevirmeyin ve gerçeği en baştan söyleyin.
Sabır diliyorum size. Evlenmeden böyle bir şeye taktılarsa, nasıl insanlar bunlar diye düşünmeden duramadım kusura bakmayın. Dertleri ne, miras bölüşülür korkusu falan mı?

onların derdi ogulları sorunlu bi evlilikten çıktı şimdi tekrar sorun yaşamasını istemiyorlarmış.zaten biz ikimiz birbirimizi tam anlamıyla tamamlıyoruz bu benim şansım diye düşünüyorum birbirimize tam anlamıyla uyuyoruz ve çok seviyoruz ama işte aileler girince onları silemiyorsunuz.bende ilkinde ailemin istemedigi biriyle evlendim ve boşandım.şuan ailemin yanındayım yine yine yanlarımızda ailelerimiz var.

o zaman dusundugunuz gibi yapin diyecem ama sonradan yüz cevirmesinler size ?
esinizin kizida sizinle kalacak mi:26:

O zaman evliliğinize karşılar ve kızınız bahane olmuş. Bu konuda ikna etseniz bile başka şeyler çıkaracaklar. Evlenip kızları yanınıza alıp alışmalarını bekleyeceksiniz gibi görünüyor.

çok net bı şekılde sevgılınız ve ailesı ıle konusup, kızınızı yanınıza alacagınızı asla vazgecmıycegınızı söyleyeceksınız, kocaman ınsanlarsınız. onlarmı karar verecek buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…