sevgilim zaten sıkıntı yapmıyor onun için sorun degil.bana senden böyle bişeyi asla isteyemem haksızlık yapamam zaten diyor.ama ailesi işte silemiyorda çünkü ilk evliliginde onları dinlemedigi ve sonu kötü bittigi için şimdide böyle diretiyorlar bizde ikna etme yoluna gidecegiz zaten dedim kızımdan asla vazgeçmem diye
sen nasilki onlarin torunlarini kabul ediyorsan yani evlenecegin insanin kizini onlarda senin kizini kabul etmek zorunda,
bencede kizindan vazgecme..
kızımdan vazgeçmeyecegimi söyledim zaten .benim derdim aileyi nasıl ikna edebilirz.aslında şöyle bir düşünce var aklımızda ben mahkemedeyim şuan velayette şubat gibi mahkeme bitcek ve tekrar babya verdikleri takdirde ben davayı tekrar açcam ve bunu karşı tarafa söylemeyelim o sırada evlenelim hem onların rızası olsun isityoruz .çünkü sevgilimin babsı kalp hastası ve yaşlı bişey olursa ondan korkuyoruz.zaten evlendikten sonra mahkemeyi açtıgımda boşan illa diye tuturamazlar...
o zaman dusundugunuz gibi yapin diyecem ama sonradan yüz cevirmesinler size ?
esinizin kizida sizinle kalacak mi:26:
onların derdi ogulları sorunlu bi evlilikten çıktı şimdi tekrar sorun yaşamasını istemiyorlarmış.zaten biz ikimiz birbirimizi tam anlamıyla tamamlıyoruz bu benim şansım diye düşünüyorum birbirimize tam anlamıyla uyuyoruz ve çok seviyoruz ama işte aileler girince onları silemiyorsunuz.bende ilkinde ailemin istemedigi biriyle evlendim ve boşandım.şuan ailemin yanındayım yine yine yanlarımızda ailelerimiz var.
yok bizle kalmayacak annesinde kalıyor kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?