Haklısınız ama sevemiyorum annesini. O kadar zitiz ki.. Ve benim geleceğim söz konusu. Ders calisamayacagim. Belki şu an bile bahane buluyorum.Akıl vermeden önce sizin anneniz olsaydı yalnız kalan ne yapardınız
Poposunu dönüp uyudu. Muhtemelen uzun bir süre bu muhabbet kapanmayacak. İstemeyerek dahi olsa kabul eder miydiniz?Bu akşam bi İsviçre muhabbeti gidiyor hayır olsun :))
Neyse, banada eşim annem gelecek dese aynen yaaa hayır derdim . Zor bir konuya ...
Bazen bende düşünüyorum böyle bişeye mecbur kalırsam ne yaparım diye aynen bizde fazla zıtız kendisiyle , istemeyerek kabul ederdim sırf eşime olan sevgi ve saygımdan , birde şu var ki benim annem babam bizimle yaşayacak olsa eşim ağzını açmadan kabul eder eminim , kendi açından bu kısmını tart bide.Poposunu dönüp uyudu. Muhtemelen uzun bir süre bu muhabbet kapanmayacak. İstemeyerek dahi olsa kabul eder miydiniz?
Bendeki sevme faktörü de önemli sanırım. O kadının evimin düzenine karışması dahi sinirimi bozar benim. Kaldı ki ben mesela bazen amann bugün ev pis dursun diyebiliyorum. Aman bugün dışarıdan yiyelim. Amaan mutfagı eşim gelmeden yarim saat önce toplarım vs. Sonra kpss odaklanıyorum. Bu kadınla bu mümkün olmaz kiEvlilige alisamadiginiz icin ve sinava calisma temposu falan agir gelmis olabilir. Kpss cok ciddi calisma istiyor ben de hazirlandim ve girdim cok kez, biliyorum. Size gelse bile kayinvalideniz biraz onla zaman gecirirsiniz, sonra anne benim calismam lazim der gecer calisirsiniz o da oturur, oyalanir bi seyler yapar..
Esinizden de memnunsunuz, sinava gireceksiniz bu sizin icin buyuk bi heyecan. Tadini cikarin bence hayatinizin. Cok kasmayin. Saydiginiz sorumluluklar herkese belli bi sure zor geliyor emin olun alismak kolay degil. Ama asik oldugunuz adamla evlenmissiniz, kendi duzeniniz var. Mutlu olmaya bakin.
Eşim diyor zaten. Senin ailen olsa tek kelime etmem diyor. Bu olay olmadan önce demişti bunu. Ama ben diyemiyorum...Bazen bende düşünüyorum böyle bişeye mecbur kalırsam ne yaparım diye aynen bizde fazla zıtız kendisiyle , istemeyerek kabul ederdim sırf eşime olan sevgi ve saygımdan , birde şu var ki benim annem babam bizimle yaşayacak olsa eşim ağzını açmadan kabul eder eminim , kendi açından bu kısmını tart bide.
Bi deneyin bakalım belki yalnızda idare edebilir , yardımcı olursunuz sizde . Belki sizde rahat edemez falan .Eşim diyor zaten. Senin ailen olsa tek kelime etmem diyor. Bu olay olmadan önce demişti bunu. Ama ben diyemiyorum...
Kesinlikle. Babası gidince annesinin evinden de sorumlu olacağını düşünüyor. Adamın işe gitmesinin cefasını ben çekiyorum.Kv niye kendi kalamasın anlamadım? Ev ev üstüne olmaz sık sık beraber kalınması doğru değil bu kadar yeni bir evlilikte. Elden ayaktan düşmemiş biri neden yalnız kalamayacakmış?
Haklı olabilirsiniz. Belki eşimi fazla yuceltiyorum. Yalnız bu eşimin kararı değil. Kadın kendi söyledi biliyorum, eşim de anasına tavır almayım diye kendi cümleleriyle kendi isteğiymis gibi bana söylüyor.Bence eşiniz evliliğe hazır değil. Ortak yaşam alanına annesi de olsa size danışmadan getirmemeli. 1 hafta diyor belki 1 ay.. 1 saat de olsa ben doğru bulmuyorum. Bu kararı ortak almalısınız. Ben de olsam iyi geçindiğim, kendisini çok sevdiğim halde böyle bir ziyareti kabul etmek istemem. Bence eşinizi yüceltmeyin. Belki de siz aşktan hatasını göremiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?