esimle 3 ay flort ettik sonra ben istemedim ayrildim aradan 1 sene gecti tabi ben bunu gordukce icim yanio ozluyrm heralde asik oldum snra aradim birleselim dedim oda yine 3 ay snra ayrilalim diceksen hic olmasin ben ciddiyim dedi bunun sonu evlilige kadar gider dedi bende yok bidaha ole olmucak dedim 3.5 senedir evliyiz 5 senedir beraberiz zaten komsu ogluydu hep taniyodum gercekten gozum hicbisey gormucek kadar asigim
Arkadaşlar Evlilik Ciddi Bir Meseledir Kolay Kolay Da Insan Bir Başkasiyla Evlenmeye Kararveremez Siz Nasil Oldu Da Tamam Işte Evleneceğim Kişi Dediniz Ki...
Ben eşimle ilk karşılatığımda asla bu adamla çıkamam herhalde demiştim, çünkü tarz olarak hiç tipim değildi
biraz göbekli, oldukça iri yarıdır benim kocişim
ama ne yaptı etti, kendini bana sevdirdi
birkere yalan konuşmaz, cimri değildir, bana değer verir ve bunu hissettirir
oldukça sakin ve sevgi doludur
ve şu anda sevdiğim adamdan dünya güzeli 2 tane yavrumuz var
bir insan daha ne isteebilirki hayattan
benim arkadaşımın eşi ile benim eşim arkadaştı oradan tanıştık ama ben hiç eşimle evlenmeyi düşünmemiştim.hatta bana haber yollamıştı bende ona dünyada 1 o kalsa evlenmem dedim ama kısmetmiş.allahıma bin şükür şu an 11 seneyi bitiriyoruz ve çok mutluyuz
çok güzel ALLAH mutluluk versin kat kat...
seninki dondurma yerken etmiş benimki teklif bile etmeditatlicadiarzu
biz direkt konuya girmiştik hem aramızda teklif mi vardı ki canımmmmmtatlicadiarzu
zaten söz yüzüklerimizi de yolda giderken takmıştık:roflol::roflol:
Resmen karambole gelditatlicadiarzu
Akıl bendeki insan 15 gün konuştuğu bir kişiyle evlenir mi? Evlendik işte . Sonuç aha ben böyle oldum (Şekil.A tatlicadiarzu)
Ah şimdiki aklım olsa o zaman resmen nutkum tutuldu. Kimselere kendim de dahil hayır demedim.
Ama bana ders olsun kızıma hep akıl vericem ben ettim sen etme diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?