Evlenmeye nasil karar verdiniz.Işte bu dediğiniz kişi sizi nasil etkiledi?

ALLAH HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN KORUSUN BUTÜR SEVGİLERİ...:1hug::asigim:

Arkadaşlar Evlilik Ciddi Bir Meseledir Kolay Kolay Da Insan Bir Başkasiyla Evlenmeye Kararveremez Siz Nasil Oldu Da Tamam Işte Evleneceğim Kişi Dediniz Ki...

Ben eşimle ilk karşılatığımda asla bu adamla çıkamam herhalde demiştim, çünkü tarz olarak hiç tipim değildi
biraz göbekli, oldukça iri yarıdır benim kocişim
ama ne yaptı etti, kendini bana sevdirdi
birkere yalan konuşmaz, cimri değildir, bana değer verir ve bunu hissettirir
oldukça sakin ve sevgi doludur
ve şu anda sevdiğim adamdan dünya güzeli 2 tane yavrumuz var
bir insan daha ne isteebilirki hayattan

benimki çokbasit aslında :) kaynanam ve ortakları bir sene benim haberim olmadan peşimde koşmuşlar.. teyzemlerde birgün tanıştırıldık... o günden sonra peşimde.. 4 ay sonra nişanlandık. ve tam birinci senemizde evlendik..

eşimi ilk gördüğüm anda içimdeki bir ses kesinlikle bu dedi ve zaten ciddi beraberliği düşünerek arkadaşlığımız başladı.ve çıkmamızla beraber tam 16 yıl olmuş..zaman su gibi akıp gidiyor bak şimdi hatırlayınca daha dün gibi geliyor..allaha çok şükürler olsun ki evlendiğim ilk günden beri sevgimiz,tutkumuz devam ediyor..

MAŞALLAH CANIM HEP MUTLU VE SAĞLICAKLA KALIN

benim arkadaşımın eşi ile benim eşim arkadaştı oradan tanıştık ama ben hiç eşimle evlenmeyi düşünmemiştim.hatta bana haber yollamıştı bende ona dünyada 1 o kalsa evlenmem dedim ama kısmetmiş.allahıma bin şükür şu an 11 seneyi bitiriyoruz ve çok mutluyuz

BİZİM DAHA 3 SENE OLACAK İNŞALLAH DEVAMINI GETİRİR...

ben eşimle 5 sene anlaştım belli bir dönemden sonra evliliği düşündük ve sonunda evlendik şuanda 3 yıllık evliyim ve onu çoook seviyorum birde bu mutluluğa bebek eklense çok mutlu olcaz......

Eşimle ilk karşılaştığımızda aklıma bile gelmemişti sevmek, flört, evlilik...
Zamanla duygularım mutasyona uğradı ... :)
8 senedir tanışıyoruz. İlk 3 senesi arkadaşlık sadece...Hep havada asılı kalan birşeyler var ama kimse kimseye açılmıyor.Birlikte takılıyoruz, geziyoruz ama sevgili değiliz.
Birgün eğlenceye gitmiştik ve ozaman beni öpmüştü. Birşey anlatırken, öyle durup duruken öptü...Şok olmuştum.Arkası çorap söküğü gibi geldi... İşin ilginç yanı ben eşimi kendime bile farkettirmeden sevmişim. Hayatıma girenler olmuştu ama 1 hafta sonra ayrılıyordum.
Sonradan jeton düşdü bende...Sevdiğim yanımdaymış zaten...
birlikte olmaya başladığımız andan itibaren evlilikti zaten amaç...
Bana evlenme teklif etmedi eşim. Hep bana insan hayattan ne istediğini bilecek, ben ne istediğimi biliyorum derdi... Haziran da 2. seneyi bitireceğiz...
Çok şükür mutluyum ....

bizde aynı şirkette çalışıyorduk hatta ben ona abi diyordum:)ama o bana aşıkmış ayol sonra 2 ay peşimde gezdi sonra denemekten bişe olmaz dedim ve çıktım abimle(nereden bilebilirdim ki kocacığım olacağını)herşey çok güzel gidiyordu herşeyimi çekiyordu bana hesap veriyordu beni koruyordu (hala aynı çok şükür)ki ozamanlar babam vefat etmişti şefkate ihtiyacım vardı allaha şükürler olsun ki ibo çıktı karşıma yaptığı herşey bende hayranlık uyandırıyordu ve aşık oldum evlendim onu sewiyorum iyi ki varsın aşkımmmm

Valla ben esimi gormeden once evlilikten cok korkardim hatta evlenmicem ben derdim.Ama esimi gorunce konusunca o kadar cok guvendimki ve isindimki tum dunya ustume gelse altindan kalkarim dedim ve Turkiye icinde bile evlenmekten korkan ben yurtdisina gelin geldim.Peki sizce bunun adi ne bence ask :asigim:

Resmen karambole gelditatlicadiarzu
Akıl bendeki insan 15 gün konuştuğu bir kişiyle evlenir mi? Evlendik işte . Sonuç aha ben böyle oldum (Şekil.A tatlicadiarzu)
Ah şimdiki aklım olsa o zaman resmen nutkum tutuldu. Kimselere kendim de dahil hayır demedim.
Ama bana ders olsun kızıma hep akıl vericem ben ettim sen etme diye...

ay ben daha o aşamaya gelemedim ama sizin yazılarınızı tek tek zevkle okudum RABBİM evlerinizden huzuru sağlığı mutluluğu hiççççççççççç eksik etmesin kızlar

:roflol::roflol: ay ömürsünüz ha, cok güldüm, cok güzelmis:icecream:

olsun önemli olan mutluu olmak ALLAH BOZMASIN ...

Biz eşimle aynı şirkette çalışan iki iş arkadaşıydık. 5 ay boyunca bu böyle devam etti.
Evet onu çok beğeniyordum, oda beni. Ama şartlarımız görüşmemize uygun değildi.
Benim abim sıkça geliyordu şirkete neyse sonra eşim buradan ayrıldı. O zaman
gerçekten üzülmüş boşluğa düşmüştüm çünkü beraber çalıştığımız süre boyunca onu
gözlemlemiş, ortamdaki sohbetlerimizde onun doğru insan olduğunu düşünmüştüm.
Olayalara bakışı, özgüveni, kararlılığı, dürüstlüğü ve hoşgörüsü beni çok etkilemişti.
Daha sonra telefon ve mektup yoluyla arkadaşlık kurup 4 ay bu şekilde devam ettikten
sonra sözlendik 5 hafta sonrada düğünümüz oldu. Aslında tanıma zamanımı doğru
kullanamamıştım çünkü hiç flört edemedik. Ama olsun hislerim beni yanıltmamış
eşim olduğundan farklı görünmemiş. Alllaha çok şükür 12 yıllık mutlu ve huzurlu bir
evliliğimiz var.

kocamı çok sevdim.bir baktımki evlenmeye karar vermişiz :asigim:

ilk görüşte aşka inanmayan ben! ilk bakışta aşık oldum...
ikimizinde öncesinde evlilik lafını ağızlarına alan kişiler değilken (nası bi cümledir bu yaaa)
birbirimizi görür görmez işte bu demişiz doğru insan bu....
anlatsam roman olur ama bizim evliliğimiz ilk görüşte aşkla başladı ve 6 ay sonra evlilikle tamamlandı...
iyiki be... iyiki eşim o olmuş:) ben onsuz o bensiz yaşayamaz....
eşime aşığııııım...
Rabbim kimseyi ayırmasın....
uzuuuun yıllar bi yastığa baş koyalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…