Ayy gece gece ne güzel aşk hikayeleri okudum yaa. Ne güzzel maşallah. Allah herkesin aşkını daim etsin, korusun. Ben de anlatıyım bari naniknanik
Arkadaşlarımla okulda oturuyorduk. Bu karşıma gelmiş oturmuş. Bi arkadaşıyla sohbet ederken beni görmüş, ben farkında değilim. Akşam mail adresimi bulmuş, mail attı, sohbet açtı bi konudan, konuyu döndürüp dolaştırıp birlikte çay içmeye getirdi. Ben de reddettim :dilcikar: sırnaşık şey Sonra ders çalışma bahanesini öne sürdü, ben de bunu merakımdan kabul ettim. Öbür gün buluştuk. İlk gördüğümde hiç beğenmedim, hatta hayal kırıklığı yaşadım. Hiç hayalimdeki beyaz atlı prens tipine uymuyordu :)))))) Ama nedense sıcak davrandım. Akışına bıraktım herşeyi, engellemedim. Demek ki beğenmişim ben de :)))) Sonraları bu niyetini bana açıkça belli etti. İlk görüşte vurulmuş bana
Hatta beni ilk gördüğünde ortak bi erkek arkadaşla biraz yanyana konuşuyorduk. Bu daha o akşam çocuğa mesaj atmış, o kız benim evleneceğim kız, haberin olsun uzak dur demiş
özgüvenin bu kadarı...
Velhasıl sonraları beni kendine aşık etti. Şimdi gözüm başka birini görmüyor. Nasıl becerdi yaramaz :dance: Allah bozmasın inşallah yaa