Evlenmeyen erkekler nerede?

Clique

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
218
203
33
İstanbul
Kızlar çevreme bakıyorum pek çok bekar, boşanmış vs bayan var. Türkiye'de erkek sayısı, kadın sayısından çok. Şimdi facebook hesabıma baktım evet evlenmeyen erkekler de var ama 5'e 2 oranında neredeyse. Yabancılarla mı evleniyor bu erkekler ne oluyor? Sizin de dikkatinizi çekti mi?

Kadin oldugunuz için etrafınızda ister istemez daha fazla kadın olabilir mi? Istatistik kurumu değilsiniz sonuçta. Hayatınıza bakıp ay nerde bu erkekler demeniz saçma.

Yabancı ile evlenme konusuna gelince. Hiç yabancı biri ile evlenmiş kadın tanımıyorum ama alemde 4 farklı milletten gelin var. Yardımcı olur mu bu istatistik tutmanıza?

Bi öncekinden vazgeçip yeni av arayışına geçtiniz sanırsam. Kolay gelsin.

Sen herhalde birinin hesabını hackledin ya.. 2 sene durmuşsun 1haftada konu açma rekoru kırıcaksın nerdeyse..

Uzayda o erkekler!

Artık dünyada kadın sayısı erkek sayısından fazla.Sebepleri çok ama asıl neden,erkeklik hormonlarının yediğimiz besinler,değişen dünya koşulları vs gibi nedenlerle dejenere olması.Bu ve bunun gibi akademik bilgiler mevcut.

Hayır tatlım ben Türkiye'den bahsediyorum. Türkiye'de kadın sayısı erkek sayısından az, ama çevreme bakıyorum evlenmemekten muzdarip hep kadınlar. Neden acaba? Önceki yorumlardan biri kadın olduğunuz için çevrenizde kadınlar var ama hayır çalışıyorum neticede, erkekler de var. Belki de algıda seçicilik benimki

Nüfusumuzun %50,2 si erkekmiş, Türkiye istatistik kurumu sitesinden baktım. Yaşlı nüfusta kadınlar daha fazlaymış.

Nüfusumuzun %50,2 si erkekmiş, Türkiye istatistik kurumu sitesinden baktım. Yaşlı nüfusta kadınlar daha fazlaymış.

Yani normalde genç bekar ya da boşanmış erkek sayısının kadın sayısından fazla olması gerekir. Ama benim çevrem böyle değil.

Yani normalde genç bekar ya da boşanmış erkek sayısının kadın sayısından fazla olması gerekir. Ama benim çevrem böyle değil.
Hayır genç kadınlar erkeklerden daha çok
olabilir ama yaşlı kadınlar yaşlı erkeklerden fazla öyle olunca da kadın sayısı istatiksel olarak fazla görünüyor demek istemiş arkadaş diye anladım ama bilmiyorum tabi

Kadın sayısı istatistiksel olarak az, yaşlılar arasında kadın sayısı da çok demiş. Yani totalde kadın sayısı az, yaşlı nüfus içinde de payı fazla. Dolayısıyla genç nüfusta payı daha az olması lazım.

Benim konularımla niye hep alay ediyorsunuz kızlar? Şu kadınlar kulubünde bile yüzlerce kadın var boşandım, evlenemiyorum vs diyen. E bunların karşılığı olan erkekler nerede? Tamam forumda değiller ama çevremde pek yok, çevremde geniştir. Siz de şaşırmıyor musunuz?

Açtığın konular insanların genelde aklının ucundan geçmeyecek şeyler olduğu için olabilir mi? Evlenmeyen erkekler açtığınız konuları okuyup saklanmış olabilirler

Benim doğduğum ilçeden gözlemlediğim ki nüfusu azdır hemen herkes birbirini tanır bilir bekar kadın sayısının çok olmasının, kadınların evlenememesinin nedeni okumuş kadın sayısının okumuş erkek sayısına göre fazla olması. Kadınlar görece okul ve eğtim hayatına daha çok önem veriyor. Tabi okumuş eğtimli erkek istiyorlar evlenmek için. E bulamayınca da tabi evlenmiyorlar (sayı az). Tabi bu durumu genelleyemeyiz ama bizim memlekette durum bu gibi.

Şaşırmıyorum şahsen.
Çevreniz genişmiş mesela kaç ili kapsıyor?
Sosyal anket yapabilmeniz için en az 5 il olması gerek.

Yani okumamış bekar erkekler fazla, o yüzden göze batmıyor mu diyorsun tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…