Yani okumamış bekar erkekler fazla, o yüzden göze batmıyor mu diyorsun tatlım?
Sen herhalde birinin hesabını hackledin ya.. 2 sene durmuşsun 1haftada konu açma rekoru kırıcaksın nerdeyse..
Uzayda o erkekler!
Alay etmiyoruz. Söylediğin saçma. Benim çevremde yok o zaman hiç yok gibi bir tumevarim doğru olabilir mi? Benim çevremde de evli erkek yok gibi mesela. O zaman evliler nerde mi diyeyim ben de?Benim konularımla niye hep alay ediyorsunuz kızlar? Şu kadınlar kulubünde bile yüzlerce kadın var boşandım, evlenemiyorum vs diyen. E bunların karşılığı olan erkekler nerede? Tamam forumda değiller ama çevremde pek yok, çevremde geniştir. Siz de şaşırmıyor musunuz?
Bekar erkeklerin de yarısı kel diğer yarısının da eli ayağı küçük be bacım
Benim başka hesabım yok, ama şu sıralar evlenme ile ilgili ailemden baskı yediğim doğrudur
Ey kel ve uzuvlari kisa olmayan erkekler, inlerinizden cikiniz.
Kardeş, vallaha ben seni hiç iyi görmüyorum. Evliliğe ve erkeklere takmış durumdasın.
Ne etcen evlenip. Evlenene madalya takmıyorlar.
Bak ben de 30 yaşındayım, bekarım. Bir yerim de eksilmedi.
Vallaha ben de evliliğe bu kadar takıntılı kadınları anlamıyorum.
Erkek olsam seninle asla evlenmezdim. Şekilcisin bu ayrı koca bulmak sanki hayatının anlamı imiş gibi davranıyorsun iki.
Bir adamla tanışırsın, seversin, saygı duyarsın, mutlusundur, o da sevip sayıp mutlu oluyordur. İkiniz de isterseniz evlenirsiniz.
Ne diyelim sana benim listem 30 yaş üstü iş güç sahibi bekar adam dolu sana ayarlıyalım bir tane mi?
Yok sen kesinlikle bizim üzerimizde sosyal deney yapıyorsun.Sende toplaşmışlar demek ki
Valla artık kelliğe çözüm var kardeş.Ey kel ve uzuvlari kisa olmayan erkekler, inlerinizden cikiniz.
Aslinda vardır ama sen boyları kısa diye görmüyorsundur. Gözün fazla yükseklerde
Bu işler zorlama ile olmaz ki. Ararsan bulamazsın, önemsemez ve akışına bırakırsan gelir ama. Bu evlilik telaşı çok yersizEvet ben zor beğenen biriyimİçim ısınmıyor ne yapayım, zorluyorum işte beni beğenen birini olmuyor siz bile bırak şu çocuğu dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?