Evlenmeyen erkekler nerede?

Ben de 1,80'den uzun, dalgali sacli, mavi gozlu, kemikli yuzlu erkekleri begeniyorum.
20 yillik omrumde bir tanesine rastladim. Gorur gormez asik oldum. Sagolsun, sayesinde herkesi onunla kiyaslar oldum. Kimseyi begenemiyorum

anladığım kadarıyla konu sahibinin canı cinsellik yaşamak istiyor o yüzden evliliği ilk çare olarak görmüş durumda. açtığı konular bunu gösteriyor.

konuya gelince o bekar erkekler halen var ancak kabul edelim ki bu devirde evlenmek zor sağolsun kız aileleri de onu isterim bunu isterim diye dayattıkça erkekler de evlenmekten kaçıyor yabancı kadınlarla evlilik de çok fazla. yabancı kadınlarla evlenen erkeklerden duyduğum hep çok rahat ettikleri mutlu oldukları kaprisleri nazları olmadığı yönünde. yani biraz da kendimize bakalım derim.

Kısmet benve evlilik, etrafta çok erkek varsa da olmayınca olmuyor.

Ben PhDdeyken bir süre Aachen'da kaldım. Bilenler bilir, 3 erkeğe 1 erkek düşüyor. Kadın sayısı çok az, olanlar da zaten eşleriyle gelmişler.

Bana kaç kişi yazıldı hatırlamıyorum, 20den sonra saymayı bıraktım. Hepsi de nitelikli, eğitimli, yakışıklıca hans heriflerdi hiçbirine ısınamadım. Yani sayı çok olsa da birini seviceksin diye bir şey yok.

3 erkege bir erkekmi dusuyor? Kafamda deli sorular

Vallahi öyle. Zaten küçük bir yer, rwth mühendislik okulu zaten tüm ögrenci hoca erkek. Bana da zaten hoca olanlar yazdı Şirketler de mühendislik şirketi, gerisini siz hesap edin
üç erkeğe 1 erkek düşüyorsa 4 erkek arasında değişik kombinasyonlar yapılabilir teyyy teyyy teyyyy

Ne alakasi var yahu, cinsellik yasamak istesem sadece yasarim

3 erkeğe 1 erkek .Hahahahahahaa

C Clique aramıza İstanbul'dan katılıyor. Kendisi Akademisyen. Yaşı henüz bilinmiyor.

1.70 den uzun, kel, uzuvları uzun, bekar talipleriyle nikah masasına oturmayı dört gözle bekliyor. İlgilenenlere, elinde boşta bekar olanlara, ekşicilere, varsa kimliklerini gizleyen erkek üyelere duyrulur

Kel olmayacak, ayrica akademisyen degilim! Ama erkegimi entelektuel acidan doyururum

Kızz ben de yabancıyla evlenmek istiyorum ,inş. olur .Neden böyle bir mesaj attım ben de bilmiyorum ama

bombshell hans al üstün alman teknolojisiyle üretilmiş

Şaka bir yana, nüfus gerilemesi var, kadın yok. Yaşlı insanlar sayıca daha çok, nüfusta kadın azlığı var galiba. Erkeklerin çoğu yabanci kadınlarla evli, en çok murdar Çinlilerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…