- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
çevreme bakıyorum evlenmemekten muzdarip hep kadınlar. Neden acaba?
Vuhuuuuuuu entelektüel açıdan doyururmuş. Neden buradan bakınca öyle bir izlenim bırakmıyorsun acaba?Kel olmayacak, ayrica akademisyen degilim! Ama erkegimi entelektuel acidan doyururum
Ayyy valla bende de bir Alman hayranlığı var zaten,istiyorum oraya gitmeyibombshell hans al üstün alman teknolojisiyle üretilmiş
Şaka bir yana, nüfus gerilemesi var, kadın yok. Yaşlı insanlar sayıca daha çok, nüfusta kadın azlığı var galiba. Erkeklerin çoğu yabanci kadınlarla evli, en çok murdar Çinlilerle.
Çoğu Türk kadını koca bulmakla-evlenmekle deyim yerindeyse kafayı bozduğu için ortalıkta "evlenemedim" diye diye dolaşıyorlar. Evlenmeyi bir tür "rüşt ispatı" olarak gördüklerini düşünüyorum. Evlenmeden birey olunmuyor sanırım.
Geçenlerde arkadaşına CV bırakarak aday bulmaya çalışan bir üye okudum, kimbilir buna benzer daha neler vardır.
Erkekler bu konuda daha rahat bence. Ve bana sorarsanız akıllı erkekler zaten kaçıyor "evlenemedim, muzdaribim, tanıştık tamam hadi evlenelim" kafasındaki kadınlardan.
Yumurtalarınızı döllemeniz lazımsa bir sperm bankası bulun bence, adamlara damızlık aygır muamelesinin anlamı yok.
çok acilse orası uzun burası kısa demeyeceksin o zaman bebeğim. ilk bulduğun nimete atla gitsin.Yumurtalarimi dollemem lazim tatlim
Mune ben artık arkadaşın bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum. Kamuoyu açıklama bekliyor. Kimdir bu arkadaş, kocasızlık neden bunca başına vurmuş? Beklemedeyiz.
Mune ben artık arkadaşın bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum. Kamuoyu açıklama bekliyor. Kimdir bu arkadaş, kocasızlık neden bunca başına vurmuş? Beklemedeyiz.
çok acilse orası uzun burası kısa demeyeceksin o zaman bebeğim. ilk bulduğun nimete atla gitsin.
dur kızım ya daha koca bulucaz uygun kriterlerde.Mune ben artık arkadaşın bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum. Kamuoyu açıklama bekliyor. Kimdir bu arkadaş, kocasızlık neden bunca başına vurmuş? Beklemedeyiz.
Gizli gizli kiblenmek hoşuma gitmediğinden başkalarına da yapmıyorum. Sobra fiyuu uçuyorum neden gittim haberim yokBen kibledim zaten varsa yoksa çük, erkek üye zannımca.
Cv fikri iyiymiş söyle doldurup versinler hanima. O seçer artık aradan.dur kızım ya daha koca bulucaz uygun kriterlerde.
benim etrafımda bikaç tane var boyu uzun kelde değil ama başka yerlerine garanti veremiyorum. bu arkadaşa layıklar mı onu düşünüyorum henüz.
Cv fikri iyiymiş söyle doldurup versinler hanima. O seçer artık aradan.
sanmıyorum aradığı özellikleri basit bi cv de bulabileceğini. daha ilginç merakları var konu sahibininCv fikri iyiymiş söyle doldurup versinler hanima. O seçer artık aradan.
Yumurtalarimi dollemem lazim tatlim
Ne alakasi var
Alaka bu. Burdan bakınca eğleniyor gibi görünüyorsunuz. Ya da kudurmuş.
Entelektüel açıdan zengin , uzuvları kısa olmayan, yumurta dölleyecek bir beyNe vereyim abime
ee burda lidıl lidıl denemez ki ahahahaNe vereyim abime
Evet ben zor beğenen biriyimİçim ısınmıyor ne yapayım, zorluyorum işte beni beğenen birini olmuyor siz bile bırak şu çocuğu dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?