Evlenmeyi düşündüğüm insan,bu siteden biriyle beni nasıl aldattı??

Sabahın altıbucugunda okudum olanı anladım ama nolmus dıye bakıyım dedım ıcerık bosaltılmıs

Allahdan Okypete alıntılamış.

Hele ıcerıgın slınme nedenı de oldukca enteresan...

Hayır ınsan bıseyı anlatırken soyleyemeyecegı seyler yuzunden normal dısı anlasılacagını bıle bıle neden anlatır?

Haa bır de ne kadar anlatamayacagnız seyler olsa da bu hıkayenın basındakı bu paragrafı etkıleyecegını zannetmıyorum!

Kadere bakın ki günlerden bir gün bu sitede bir bayanın profil resminde o kişi ile sarmaş dolaş fogtorafını gördüm.Ne tesadüftir ki kız benim açtıgım konulara yorum yapıyor beni çok sevdigini söylüyordu.Kız msn imi istedi,sonra kızla sabahlara kadar konuşup gülüyorduk..Şu an kendisi okuyorsa kesin anlamıştır kendisini.Kızla çok samimi olduk ben hiçbirşey bellı etmedım.O da erkek arkadasından şikayet ediyodu ve ben hep teselli ediyordum.Kaç senelık beraberlıklerı oldugunu ayrılmamaları gerektıgını söylüyordum.Size yemin ederim ki kesinlikle üzülmesini istemedim.ikisine de ayrılmayın diye sık sık baskı yapıyordum.Artık kız bana bütün özelini anlatmaya başlamıstı.O kişi hakkında herseyi ögrenıyordum.Kendısını defalarca aldattıgını söylemisti..

arkadaşım. bana alıntımı silin, demişsiniz özel mesajla. ama konunuzu silmek yasak. buna feci kızmaya başladık artık. o yüzden alıntı yapıyorum ben.. konu silinmesin diye. sizde silmişsiniz bakın. yasak bu yaptığınız,

ha konuyu siliyorsunuz. ne oluyor biliyormusunuz. müdüreler konuyu kilitliyor ve,sizin sildiğiniz yerler tekrar geri konuyor. yani silmeniz bir şey ifade etmiyor

oki yine bı konuyu tarihin karanlık sayfalarına gömülmesinden kurtardınkaydirigubbakcemile3
harikasın

Sabah hikayeyi okuyacaktım fırsatım olmadı allahtan okypete alıntı yapmışta okudum...

Resmen siz ve o erkek arkadaşınız kızı aldatmışsınız...
Bu arada bu kişi ile de evlenmeyi nasıl düşündün gerçekten çok şaşırdım...

Son düzenleme:

okypete kutlarım seni vereliniortak
konuya baktım içi bomboş,sabahın altısında kimsede alıntı yapmamıştır dedim ama hafiyemiz iş başındaymış
Konuyu okudum,konu sahibinin bir sancısı var gibi geldi bana,suçlu kendisi ama başkasını göstermek istiyor,bunu bizlerinde ortaya çıkaracağından korkarak editlemiş mesajını..sonra başka bir hikaye yazacaktı demekki.
Ama okypete bütün işi bozdu,artık başka senaryoda yazamaz...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kendi düşen ağlamaz....

konuyu açan arkadaşım adına hiç üzülmedim çünkü sen başta yanlış yaptın bu çocuğun sevgilisi oldunu bile bile konuştun bu çocukla daha bi de çocuğun kız arkadaşını tabiri caizse aptal yerine koymuşsun kıza teselliyi verip kızın sewgilisiyle konuşmuşsun hiç k.bakma....yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…