Gulpare kullanıcısından alıntı
Evet başlık dogru..Eger o şahıs okuyorsa kusura bakmasın ama ilişkileri midemi bulandırıyor...
Her ne kadar sonu hüsranla bitse de hikayemi sizinle paylaşmak istedim...
2006 yılında tanıştık..Nasıl mı??
Internette gezinirken bir şiire rastladım çok beğendim.Şairin de memleketim sivastan olduğunu öğrenince diğer şiirlerini de bulmak için araştırma yaptım.Bir çok şiiri vardı fakat hepsini okuyabilmem için sitesine üye olmam gerekiyordu.Ben de üye oldum.Üye olduktan sonra nerdeyse 3_4 ay hiç girmedim ve yine birgün aklıma geldi bakayım yeni şiirler var mı dedim.Orada bir kızla tanıştım nerden bileyim kızın hayatımı değiştireceğini..Kızla msn de yazışmaya başladık.O da sivaslıydı.2 gün sonra beni msn de biri ekledi.Ben de tanımadığım kişilerle hayatta konuşmam.Adresimi nerden buldunuz dedim.Mantıklı bir açıklama gelmezse hemen silerim huyum bu.Her neyse bu konuşmaya başladı.Meğerse konuştuğum kız bunun teyzesinin kızıymış.Çok ısrar ettim neden aldın diye falan.Kız da benim iyi ve güzel bir kız oldugumu söylemis,ayarlamaya çalışmış anlayacağınız.
Ben kızdım kapattım,çünkü o zamanlar başka erkek arkadaşım vardı ve kesinlikle bir daha yazmamasını söyledim.Silip engelledim...
Ben yurtdışındaydım o zamanlar..Aradan 5 ay falan geçti.Bu süre içinde hiç konuşmadık.Bu sefer başka bir msn den eklemiş beni.Ben de erkek arkadşımdan ayrılmıştım.Kötü bir niyetinin olmadığını sadece sohbet etmek istedigini söyledi.Ben de hemşehrim oldugu için sıcak baktım sempatik geldi bana.2 yıl boyunca konuştuk kamera aracılıgı ile.Hiç bir kötü yanlış hareketi olmadı.Kız arkadaşı ile sorunları vardı onu anlatıp dertleşirdik,ben de erkeklerden yakınırdım falan..Sonra alıştık birbirimize çok samimi 2 arkadaş olmuştuk ama benimkisi arkadaşlıktan öte bir his olmuştu ama kesinlikle belli etmedim..
Kadere bakın ki günlerden bir gün bu sitede bir bayanın profil resminde o kişi ile sarmaş dolaş fogtorafını gördüm.Ne tesadüftir ki kız benim açtıgım konulara yorum yapıyor beni çok sevdigini söylüyordu.Kız msn imi istedi,sonra kızla sabahlara kadar konuşup gülüyorduk..Şu an kendisi okuyorsa kesin anlamıştır kendisini.Kızla çok samimi olduk ben hiçbirşey bellı etmedım.O da erkek arkadasından şikayet ediyodu ve ben hep teselli ediyordum.Kaç senelık beraberlıklerı oldugunu ayrılmamaları gerektıgını söylüyordum.Size yemin ederim ki kesinlikle üzülmesini istemedim.ikisine de ayrılmayın diye sık sık baskı yapıyordum.Artık kız bana bütün özelini anlatmaya başlamıstı.O kişi hakkında herseyi ögrenıyordum.Kendısını defalarca aldattıgını söylemisti..
Ben sonra yurtdısından kesin dönüs yaptım.Ve kızla baglarım koptu tel.numaramı ıstemıstı ama vermedım,arkasından iş çeviriyomus gıbı olmak ıstemedım ama çocukla görüşmeye devam ettik.Çocuk askere gitti mektuplaştık,o telefon ederdi hep bana.Annemı bıle aramıyorum senı arıyorum derdi,kötü koşullarda yaptı askerligini.Ama tabi biz bu arada yine arkadasca konusuyoruz ve henüz birbirimizi canlı olarak görmedik..Böyle 3 sene konustuk...
Ben ünv.de iken d.günümde çiçek yolladı bana.O an havalara uçtum.sonra biz yine telefonda konusmaya devam ettik.D.günümden 1 hafta sonra sivasa geldi,teyzesinin kızının nişanı vardı.Ve biz artık son konusmalarımızda iyice samimi olmaya baslamıstık ve olacaksa da birşeyler birbirimizi gördükten sonra olsun diyorduk..Tabi bu arada askerdeyken kız arkadaşından ayrılmıştı..
Sonra ilk bulusmaya gıttıgım gün kalbım duracak gıbıydı..Birbirimizi gördük ve 17 ekimde basladık,çok hoslanmıstık bırbırımızden..Bana hediye almıstı.hıc cıkarmayak istemedıgım bir yüzükSonra unutamayacagım 10 gün gecirdim..Sivası karıs karıs gezdik..Bu arada beni bütün akrabalarıyla tanıstırdı.ilk tanıstırdıgım insansın dedi,güvendim çünkü kapalı bir aılesı vardı.
İşlerı dolayısıyla yasadıgı sehre döndü.Üzüntüden kalbım duracak gıbı oluyor onu devamlı görmek ıstıyorum,sonra tabı alıstım..okulun bıtmesıne az kalmıstı ve hemen nişan yapacaktık..Bu aramamaya ihmal etmeye basladı bazen telefonlar kapalı oluyordu.hep bır bahaneyle avutuyordu beni.ben de saf aşık inanıyordum.
31 ocak günü aradım konuşmak için kız sesleri gülüşmeler geldi sinirlendim kapadım.Sonra da ayrılalım gıbısınden bi msj attı.Ben şok oldum.Ama hiçbirsey sormadan tamam dedim..Cünkü kendime güvenıyorum ya arayacak dıye.Bekle bekle aramaz..Sabır taşı olsa çatlardı valla.14 subat günü sevgililer günün kutlu olsun diye msj attı.Biz öyle böyle derken yeniden basladık ama ben işkillendim,ters giden bişeyler vardı..Sonra burda üye olan eski kız arkadasıyla yine tesadüf eseri karsılastık.Allahın sevgili kuluyum heralde ben onu bulmadan o beni buluyo..Laf ordan burdan açıldı derken,napıyo erkek arkadaşın diye bi zarf attım.Bu olanları anlatmya başladı.Çok şükür iyi dedi bi ayrı bi birleşik gidiyo ama biz hiç ayrılamayız dedi.Onları baglayan baska bır bag vardı anlayın siz..Yılbaşını bu sahıs bi kızla geçirmiş..Ama kız arkadası aldatılmaya alısık oldugunu söyledi,o da onu aldatıyomuş..Kimin eli kimin cebinde belli degıl yanı..Ben şok gecırıyorum bu durumda..
Bunu herke yapar ama o benı aldatamaz yapamaz dıyorum aglıyorum..Tabı kızın yıne hıcbırseyden haberı yok.İnşallah hep mutlu olursunuz dedım aralarından cekıldım..Aradan cok gecmedı tekrar aradı beni...Ben siz yapamadıgını falan söyledi..Ben saf gıbı bı sans daha verdım ama senmısın veren..Bu yıne aramaz sormaz..Insan hıc mı merak etmez yaa.1 ay aramaz sonra arar kont.yokru ıs yogundu.Tabı hepsı palavara...Bız tamamen ayrıldık artık..
Ve su an baska kız arkadası varmıs ve benı arıyor,seni asla unutamam yaptıgım hersey ıcın affet hakkını helal et diyor..Beni görmeye gelecegını söyledi..
Artık ona acıyorum ve Allaha cok şükürki yolun basında anladım..Ya gec olsaydı..