- 5 Ocak 2016
- 12
- 12
- 3
- 41
- Konu Sahibi deryaca8999
-
Yani açılmamış olaydı iyidi de:)). Açıldıktan sonra kayıtsız olamıyorsun. Neyse bakalım zamanla ne olacakkk. Herşeyin hayırlısıBundan pismanlik duyan erkek varmi ki. Yani pismanim dese kabul edecektiniz. Nisanlimla hic boyle konular hakkinda konusmadim sorma geregi duymuyorum. Gecmisinden bana ne. Her iliskinizde boyle gecmisini kurcalayacaksaniz isiniz zor gibi gorunuyor
Ya herkesin düşüncesi ayrı bişey demiyorum. Ama ben bu yaşıma kadar ki yaşım 32. Çok dikkatli yaşadım. El ele tutuştuğum zaman bile vicdan azabı çeken biriyim.diyeceksizniz ki o zaman niye soruyosunuz bize. Cevabım yokHerseyi bir kenara bırak evlenmeden önce kadınada erkeğede zina haram,tabii sonrasındada...kendileri bekar kız ararlar ama kendileri neymiş efendim tecrübe diye zina yaparlar... Herkes kendinden sorumludur,sorunca pişkin pişkin cevap vermesi ayrı rezalet,sal gitsin Allâh gönlüne göre versin,sen kendini bozma hayırlısı çıkar karşına,erkekte edep önemlidir...
Herkes hata yapabilir. Ama bunu hata olarak görüp görmemesi önemli olan.ya yanlış anlamadıysam;
siz arkadaşı zina yaptığı + bundan pişmanlık duymadığı için terk ettiniz.
hani pişmanlık duysa, bir daha olmayacak evlenene kadar dese problem yok değil mi?
şimdi bu durumda neden geri dönmeyi düşünüyorsunuz? Sonuçta sizin kriterlerinize uymayan biriymiş bu arkadaş, ayrılmışsınız da, bence iyi etmişsiniz. herkesin kriteri farklıdır, sizinki de değişmeyecek sanırsam.
Hayır muhahhakki kendi bildiğimi yaparım. Rahatlama biçimi diyelim. DertleşmeSen bu durumu kaldıramayacak olduğun için, dünya görüşü, dini anlayış açısından kabul edilebilir bulmadığın için ayrılmışsın zaten. Her türlü görüşe sahip insan var şu dünyada; kadınlar kulübü de bu dünyanın ufak bir modeli. Şimdi belli ki; ben bu durumu mesele etmezdim diyen de çıkacak, haklısın ben de senin gibi düşünüyorum diyen de. Benim merak ettiğim şu ki, çoğunluğun fikrine göre sen kararını tekrar mı gözden geçireceksin?
Herkes hata yapabilir. Ama bunu hata olarak görüp görmemesi önemli olan.
ArkDŞlar mrb. 3 ay önce biriyle tanıştım.çok iyi anlaşıyoduk hoşlanıyoduk birbirimizden. Yani bu yaşıma kadar bunu pek yakalayamadım kimsede. Ama onun defalarca zina yaptığını öğrendim ve bundan pişman mısın diye sorduğumda pişman olmadığını aksine yaşadıklarının kendisine bişeyler kattığını savundu.bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Çünkü olayın ahlaki yönü bir yana imani tönü de zorladı beni . Yine de çok zor bi karardı benim için .Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
ne malum devam etmeyeceği adam pişkin üstelik yaptığıyla övünmüş bidebenden öncesi beni ilgilendirmez der benle olan zamana bakarım. bu devirde bakir erkek bulmak zor. benden önceki yediği haltlar beni ilgilendirmez
Eğer karşı tarafta istedidiyse ne dıye pişmanlık duysun kı ?Yapmış olmasından ziyad pişman olmamasına takılıyorum esasen. Bu önemli değil mi
ArkDŞlar mrb. 3 ay önce biriyle tanıştım.çok iyi anlaşıyoduk hoşlanıyoduk birbirimizden. Yani bu yaşıma kadar bunu pek yakalayamadım kimsede. Ama onun defalarca zina yaptığını öğrendim ve bundan pişman mısın diye sorduğumda pişman olmadığını aksine yaşadıklarının kendisine bişeyler kattığını savundu.bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Çünkü olayın ahlaki yönü bir yana imani tönü de zorladı beni . Yine de çok zor bi karardı benim için .Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
ruh ikizim :))benim felsefem kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmeziyi yada kötü bişeyler yaşamıştır insanlar bu durumda ben olsaydım takmazdım benleyken yapmamış aldatma yok sorun ne bu devirde yapmayan erkek mi var varsa bi tane de ben alabilirmiyim litfen
geçmişinde yapıp geleceğinde de yapacağı ne malum o zaman herkes devam ederdi. heyy allahımne malum devam etmeyeceği adam pişkin üstelik yaptığıyla övünmüş bide
artık yapmayan bayan bile hemen hemen bile yokken hala buna mı takılı kaldınız.taşlamazsalar sizi iyidir.yine bu zamanda artık cinselliği tatmayan çok nadir erkek vardır bana göre.hem dürüstçe pişman olmadım demiş yalan mı söyleseydi.size kalmış kabullenip kabullenmemek bundan sonrası için.ArkDŞlar mrb. 3 ay önce biriyle tanıştım.çok iyi anlaşıyoduk hoşlanıyoduk birbirimizden. Yani bu yaşıma kadar bunu pek yakalayamadım kimsede. Ama onun defalarca zina yaptığını öğrendim ve bundan pişman mısın diye sorduğumda pişman olmadığını aksine yaşadıklarının kendisine bişeyler kattığını savundu.bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Çünkü olayın ahlaki yönü bir yana imani tönü de zorladı beni . Yine de çok zor bi karardı benim için .Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?