evlenmeyi düşündüğüm kişi defalarca zina yapmış

Bundan pismanlik duyan erkek varmi ki. Yani pismanim dese kabul edecektiniz. Nisanlimla hic boyle konular hakkinda konusmadim sorma geregi duymuyorum. Gecmisinden bana ne. Her iliskinizde boyle gecmisini kurcalayacaksaniz isiniz zor gibi gorunuyor
Yani açılmamış olaydı iyidi de:)). Açıldıktan sonra kayıtsız olamıyorsun. Neyse bakalım zamanla ne olacakkk. Herşeyin hayırlısı

geri dönme. pişman olsaymış geri dön derdim ama ğişman değilmiş... yarın öbür gün seni aldattıgında yuzune bu kelımeyı vurabılır... hayır pişmanım gençlik hatasıydı olgunlaştım cahildim de diyebilirdi ama dememiş. günahtan korkmuyo demekkki..

Ya herkesin düşüncesi ayrı bişey demiyorum. Ama ben bu yaşıma kadar ki yaşım 32. Çok dikkatli yaşadım. El ele tutuştuğum zaman bile vicdan azabı çeken biriyim.diyeceksizniz ki o zaman niye soruyosunuz bize. Cevabım yok

Zina yapmasin bisey izlemesin kendiyle oynamasin sokakta kimseye bakmasin.. bu sekilde olmazki. Erkek yaradilisina cok aykiri kesfettiginizde anlayacaksiniz muhakkak. Eskiden cok erken evleniliyormus simdi mumkun mu. Takilmayin bence gecmise. Simdiden sonrasi muhim

Herkes hata yapabilir. Ama bunu hata olarak görüp görmemesi önemli olan.

Hayır muhahhakki kendi bildiğimi yaparım. Rahatlama biçimi diyelim. Dertleşme

Herkes hata yapabilir. Ama bunu hata olarak görüp görmemesi önemli olan.

evet ama arkadaşınız hata olarak görmüyor.
bu konuya bakışınız çok farklı.
ki sanırım sizin için dinen de bu konu önemli.
bu durumda doğru karar almışsınız, kendi kararınızın arkasında durunuz.

bunlari ögrenmeden evlenmeyi hiç dusunmemeliydiniz.sorun su ki önce bu turden konular netleşir sonra evlilik dusuncesi olusur ki sen bastan yanlis yapmıssın

benim felsefem kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez iyi yada kötü bişeyler yaşamıştır insanlar bu durumda ben olsaydım takmazdım benleyken yapmamış aldatma yok sorun ne bu devirde yapmayan erkek mi var varsa bi tane de ben alabilirmiyim litfen

benden öncesi beni ilgilendirmez der benle olan zamana bakarım. bu devirde bakir erkek bulmak zor. benden önceki yediği haltlar beni ilgilendirmez
ne malum devam etmeyeceği adam pişkin üstelik yaptığıyla övünmüş bide

Ne yanı sana açıkca ben birisiyle beraber mı oldum dedi yoksa sen mı ısrar ettin.

Eğer erkek arkdaşın zorla kımseye sahıp olmadıysa bır sakıncası oldugunu dusunmuyorum
.

su an bunu kafaniza taktiysaniz evlenmeyin derim evlendikten sonra surekli kafanizda kuracaksiniz ama soyle birseyde varki bu devirde her erkek evlenmeden once kac kisiyle beraber oluyor once bunu kabullenin daha sonra evlilige karar verin derim

Benim anlamadığım evlilik dışı cinsel ilişkiyle aldatma nasıl bir tutulabilir ki evlenince seni aldattığı zaman görürsün sakın barışma yönünde yorumlar yapılabiliyor?
Aldatmak bambaşka bir şey. Karaktersizlik boyutunda bir davranış.
Söz konusu olaysa kişinin tercihine bağlı. Konu sahibine uygun gelmemiş bitirmiş. Ama normal karşılayabilirdi de. Kendi bileceği iş.
Evlenmeden biriyle birlikte olan herkes potansiyel eş aldatıcısı mı sayılıyor?

ruh ikizim :))

Evlilik öncesi cinsellik yaşayan insan ilerde aldatır diye bi kavram yok bence. Ayrıca ne yalan söyliyim adam sana karşı bu durumdan rahatsız olacağını bildiği halde dürüst olmuş. Sırf senin gözüne girmek için hayır kimseyle beraber olmadım yada yaptım ama gençlik çok pişmanım diyebilirdi. Olaya bu tarafından bakın bence işin dini kısmı onun ve Allah arasında ben olsam böyle bir şey için ilişkimi bitirmezdim.

artık yapmayan bayan bile hemen hemen bile yokken hala buna mı takılı kaldınız.taşlamazsalar sizi iyidir.yine bu zamanda artık cinselliği tatmayan çok nadir erkek vardır bana göre.hem dürüstçe pişman olmadım demiş yalan mı söyleseydi.size kalmış kabullenip kabullenmemek bundan sonrası için.

“pişmanım” deyip seni kandırsa sorun olmayacaktı o zaman demi?

Psikolojik olarak kandırılmayı ne kadar çok istiyoruz aslında.

Zina bir tek eylemle olmaz aslında.

Zina beyinde başlar beyinde biter.

Bunlara takılı kalma. Bundan sonrasına bak.

Oooooo bu durumda benim zinalar 1500'ü filan bulmuştur sanırım.....
Bu foruma üye olduğumdan beri her gün 1 yaşıma daha giriyorum, dünyada nasıl kafalar varmış diye...İlginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…