evlenmeyi düşündüğün erkeğin sizden önce kızlarla yaşadıkları..

lovely_x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
51
0
0
Aksaray
selamlar..bir arkadaşımın 5 ay sonra düğünü var.geçenlerde nişanlısıyla oturup konuşmuşlar ve nişanlısı da ondan 8 yaş büyük.(22-30)nişanlısı ona ondan önce yaşadığı her şeyi tüm gerçekleriyle anlatmış..oğlanın kızdan önce 15 tane sevgilisi olmuş(4'ü rus) bu sevgililerinin 2 siyle birer sene aynı evde yaşamış..2 sevgilisinden de bebek aldırmış..ama arkadaşımla tanışmadan önce her şeye tövbe etmiş 2 sene boyunca hiç sevgilisi olmamış ve kimseyle de bişey yaşamamış..

arkadaşım bunları duyunca çok üzülmüş şu an evlenip evlenmemek arası tereddütte.erkek değil mi hepsi yapıyo işte düşünüyo bi yandan da.siz bu duruma nası bakıyosunuz? sevgililerinizin/nişanlılarınızın/eşlerinizin sizden önce yaşadıklarını duyduğunuzda nası tepkiler verdiniz?sizce bunlar kabul edilebilir şeyler mi,erkektir yapar diyip geçmeli mi?

bence evet erkeklerin çoğu bu tarz şeyler yaşıyo ama pek çok erkeğe göre bunları çok abartı buldum ve midem bulandı..bunu arkadaşıma da söyledim ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum..

Vefalı bir arkadaşmışsınız ne diyeyim...
Arkadaşınızın sorununa bu denli eğilmek güzel..

Ben asla kabul etmezdim.

Bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur.

Ayrıca o aradaki 2 yıl boyunca kimseyle bir şey yapmadıgına da asla inanmayın...

Erkektir yapar diye diye erkekleri başımıza çıkarmadık mı?

Son düzenleme:

ben de böyle düşünüyorum..işin kabul edilebilir boyutunu bile çok fazla aşmış gibi geldi.

Bu ne böyle ya ne rahatlık.. Ne bileyim ben kabul etmezdim umarım da böyle bir şeyle sınanmam.Allah hayırlısını versin arkadaşına

Bizler insanız hiç sevgilisi olmasınvs diyemeyiz tabii ki
Ama ben bu adamı abartı buldum
15 tane çok fazla ki bebek aldırma vs var işin içinde
Tövbesinde ne kadar samimi olduğunu bizler bilemeyiz
Buna inanacak, şans verecek kişi arkadaşınız...

arkadaşım böyle biriyle evlenmeyi hakettiğini düşünüyor kendisinin de ondan önce başka bi erkekle ilişkisi olmuştu benim layığım bu diyor ama dinletemiyorum her erkek evlilik öncesi ilişki yaşıyor ama ne biliyim bu adamın yaptıkları çok iğrenç geldi bana 2 çocuk yapmak falan kolay mı ya baya bu işlere düşkün biriymiş yani aynı evde ruslarla yaşamalar falan bilemedim çok da seviyo

eşimizin,nişanlımızın,sevgilimizin bizden önce elbette ilişkileri olabilir bu çok normal

fakat herşeyin de bir sınırı,kabul edinilirliği vardır ki bu rakam bu saydıklarıma oldukça uzak bana göre

işin içinde birlikte yaşamak,hele ki bebek aldırmak,üstelik de 2 kere!...

umutsuz vaka gibi geldi bana 2 yıldır da hiç bişey yaşamamış olmasını geçtim

hiç sevgilisi olmamışşş inandırıcılığı akıllara zarar

bu denlisini sindirmek zor...
fakat sevıldıgıne ve sadakatine ınanıyorsa devam etsın

bir şey daha bu erkekler grizekalı yaaa hayır geçmişte yedıklerı nanelerı evleneceklerı kişilere veya sevgılılerıne anlatmaktan ne anlıyorlar acaba marifet mi goruyorlar bunları..birileri her şeyi berabet ettıklerını bunlara anlatsın..

Hiç öyle olur mu evlenmeden önce iki tarafında yaşadıkları kendini ilgilendirir, niye arkadaşınız ve tabii siz bunlara takılıyorsunuz önemli olan şimdiki durum benim nikahıma eşmin bir arkadaşı geldi 1 yıldır görüşmüyorlarmış beni görünce şaşırdı tabii anladım 1 yıl önce başka bir kızla çıkıyormuş sonra ondan ayrılıp benimle tanışıp 8 ay içinde de evlenince arkadaşı bana bu kız kim ya diyerek baktı haberleşmemişlerde ama bak aşağıya 14 yıllık evliyiz o kadar çapkınken bir güzele vurulmuş işte hiç de miden bulanmasın böyle şeyler düşünerek mutsuz olmayın hayat güzel sevginizi yaşayın. Arkadaşınızın kafasını da bulandırmayın.

bence de adam baya abartmış her şeyin bi sınırı var arkadaş bu ne 2 çocuk falan sağlam çalışmış :))

geçmiş geçmişte kalmıştır herkes neler yapıyor ama sonra düzeliyor insanlar belli bi yaştan sonra

eşiniz hamile bıraktığı kadınlardan iki çocuk aldırsaydı yıne umursamaz mıydınız?

Bunları yapan adam kim bilir daha ne tür deneyimler edinmiştir de artık o kadarını da anlatmıyordur herhalde. Ben böyle bir erkeğe şahsen güvenemem ne sevgili olurum ne evlenirim ne de böyle bir erkeği çocuklarımın babası olarak görürüm. Neden mi:Bir kere bir sürü farklı deneyimler yaşamış işi artık iğrençlik boyutuna taşımış resmen her önüne gelenle sadece çiftleşmek için çiftleşmiş adeta.İkinci olarak bu kadar kadınla beraber olan erkeğin ben sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum ufak tefek de olsa hastalık mikrop kapmıştır çoğu kadındaki genital uçukların siğillerin hata pek çok genital hastalığın sebebi bu geçmişte ne idüğü belirsiz bir sürü kadınla beraber olan erkekler olduğu aşikar. Bir de bu tür adamlara noluyor da sihirli bir değnek mi değiyor bir gece de vahiy mi iniyor böyle çok renkli bir hayattan vazgeçebiliyorlar ben bunu pek anlamlandıramıyorum ve hiç güven vermiyor bu tür erkekler. Sonuçta ilerde eşinin hamileliktir yaşlılıktır bir sürü zor dönemi olacak o zaman bu ahlaksız ama erkek olduğu için çapkın sıfatıyla hoş gördüğümüz beyfendiler bu dönemi alınlarının akıyla atlatabilecek mi acaba bu da soru işareti ki bu zor dönemlere bile gerek kalmadan tek kadınla yetinebilecek mi eski günlerini özlemeyeceğinin ve o günlere dönmeyeceğinin garantisi var mı? Bunu bile bile bir kadın hala karşısındaki erkeği kabullenebiliyorsa ilerde yaşayacakları bazı şeyler de hiç sürpriz olmamalı bu riski göze alabilmelidir o zaman.

Ben olsam detaya girmesini istemezdim eski ilişkileri hakkında.
Yüzeysel şeyler deyip geçmesi tercihimdir.
Çünkü geçmiş geçmişte kalmalı desek de, aklımızı kurcalar yeri geldi mi.

Yalnız arkadaşın da ilginç; nişanlıyken sormak aklına gelmiş ancak bunları.

Sonuç olarak ben insanların değiştiğine inanırım.
Her şey gibi bizler de değişiyoruz.
Tövbe etmişse ve 2 yıldır yaşamamışsa o tarz durumları, kararlı bir tip olduğu ortada.

Hayatının aşkını bulduğu vakit fırtınalı aşklara, tek gecelik ilişkilere veda eden adam çok ...

eşiniz hamile bıraktığı kadınlardan iki çocuk aldırsaydı yıne umursamaz mıydınız?

karşı tarafın nasıl hamile kaldığı önemli benim için tabii uzun süreli bir ilişkide evlilik vaadi var ve hamile kalınca terk etmişse başka ama 3 günde ilişkiye girip hamile kalmışsa başka bilmem anlatabildim mi.

Geçmişi çok fazla sorgulamamak lazım ama bebek aldırmak falan ne demek bu bence vicdansızlıktan başka bir şey değil, ortada bebek aldırma olmasa geçmişte kalmış denilebilir ama bu adam bunu hak etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…