selamlar..bir arkadaşımın 5 ay sonra düğünü var.geçenlerde nişanlısıyla oturup konuşmuşlar ve nişanlısı da ondan 8 yaş büyük.(22-30)nişanlısı ona ondan önce yaşadığı her şeyi tüm gerçekleriyle anlatmış..oğlanın kızdan önce 15 tane sevgilisi olmuş(4'ü rus) bu sevgililerinin 2 siyle birer sene aynı evde yaşamış..2 sevgilisinden de bebek aldırmış..ama arkadaşımla tanışmadan önce her şeye tövbe etmiş 2 sene boyunca hiç sevgilisi olmamış ve kimseyle de bişey yaşamamış..
arkadaşım bunları duyunca çok üzülmüş şu an evlenip evlenmemek arası tereddütte.erkek değil mi hepsi yapıyo işte düşünüyo bi yandan da.siz bu duruma nası bakıyosunuz? sevgililerinizin/nişanlılarınızın/eşlerinizin sizden önce yaşadıklarını duyduğunuzda nası tepkiler verdiniz?sizce bunlar kabul edilebilir şeyler mi,erkektir yapar diyip geçmeli mi?
bence evet erkeklerin çoğu bu tarz şeyler yaşıyo ama pek çok erkeğe göre bunları çok abartı buldum ve midem bulandı..bunu arkadaşıma da söyledim ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum..
Ben asla kabul etmezdim.
Bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur.
Ayrıca o aradaki 2 yıl boyunca kimseyle bir şey yapmadıgına da asla inanmayın...
Erkektir yapar diye diye erkekleri başımıza çıkarmadık mı?
Vefalı bir arkadaşmışsınız ne diyeyim...
Arkadaşınızın sorununa bu denli eğilmek güzel..
selamlar..bir arkadaşımın 5 ay sonra düğünü var.geçenlerde nişanlısıyla oturup konuşmuşlar ve nişanlısı da ondan 8 yaş büyük.(22-30)nişanlısı ona ondan önce yaşadığı her şeyi tüm gerçekleriyle anlatmış..oğlanın kızdan önce 15 tane sevgilisi olmuş(4'ü rus) bu sevgililerinin 2 siyle birer sene aynı evde yaşamış..2 sevgilisinden de bebek aldırmış..ama arkadaşımla tanışmadan önce her şeye tövbe etmiş 2 sene boyunca hiç sevgilisi olmamış ve kimseyle de bişey yaşamamış..
arkadaşım bunları duyunca çok üzülmüş şu an evlenip evlenmemek arası tereddütte.erkek değil mi hepsi yapıyo işte düşünüyo bi yandan da.siz bu duruma nası bakıyosunuz? sevgililerinizin/nişanlılarınızın/eşlerinizin sizden önce yaşadıklarını duyduğunuzda nası tepkiler verdiniz?sizce bunlar kabul edilebilir şeyler mi,erkektir yapar diyip geçmeli mi?
bence evet erkeklerin çoğu bu tarz şeyler yaşıyo ama pek çok erkeğe göre bunları çok abartı buldum ve midem bulandı..bunu arkadaşıma da söyledim ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum..
Hiç öyle olur mu evlenmeden önce iki tarafında yaşadıkları kendini ilgilendirir, niye arkadaşınız ve tabii siz bunlara takılıyorsunuz önemli olan şimdiki durum benim nikahıma eşmin bir arkadaşı geldi 1 yıldır görüşmüyorlarmış beni görünce şaşırdı tabii anladım 1 yıl önce başka bir kızla çıkıyormuş sonra ondan ayrılıp benimle tanışıp 8 ay içinde de evlenince arkadaşı bana bu kız kim ya diyerek baktı haberleşmemişlerde ama bak aşağıya 14 yıllık evliyiz o kadar çapkınken bir güzele vurulmuş işte hiç de miden bulanmasın böyle şeyler düşünerek mutsuz olmayın hayat güzel sevginizi yaşayın. Arkadaşınızın kafasını da bulandırmayın.
eşiniz hamile bıraktığı kadınlardan iki çocuk aldırsaydı yıne umursamaz mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?