evlenmeyi düşündüğün erkeğin sizden önce kızlarla yaşadıkları..

ben olsam istemem heralde çocuk aldırtmak filan çok abartı olmuş
ayrıca ne o öyle herkesle aynı evde yaşamak hiç bana göre değil
huyunun değişeceğini de hiç sanmıyorum
alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna mı diyolar
ayrıca o kabul edecek miydi sanki kız da aynı şekilde yaşasa
hiç sanmıyorum kabul edeceğini
o yüzden bende onu kabul etmezdim
 
Son düzenleme:

peki aynı durum eşiniz içinde geçerli mi?
 
ayrıca da ben hastalık kapmış olmasından da şüphelenirim
böyle bi hayata düşkün biriyse olabilir yani
rus kızlar filan bilemiyorum hiç bi yönden güvenemedim ben bu işe
 
Son düzenleme:
Ben benzeri bir geçmiş'i eşimle evlenmeden önce (nişanlıyken veya flörtken), eşimden duysaydım; onunla evlenmezdim.
Sebebine gelince;
bu kadar maymun iştahlı ve boşboğaz birinin tövbesine itimat etmememdir.
Bir insanın geçmişinde onlarca sevgilisi olabilir, arayış içinde olabilir, bulamamış olabilir vs vs..Fakat çocuk aldırmak nedir?Bu denli pervasızca ki bir can'a kıyabilecek kadar uçkuruna düşmek nedir?
Bu pervasız adam tövbe etse, durulsa ne yazar?
Geçmişten bağımsız bir gelecek hayali her daim hayaldir.
Hiçbir şey kalmasa bile geçmişimizden, içimizde kopan fırtınalar, uzaklara daldıran düşünceler, yapılan hataların izleriyle oluşmuş kişilik bozuklukları kalır.
Aman dikkat böyle adamlara.
 
peki aynı durum eşiniz içinde geçerli mi?

ne gibi ?? anlamadım eşimin 3 günde bi kızla ilişkiye girmesi mi tecavüz etmediyse karşı taraf istemiştir bunu eh 3 günlük çıktığıyla yatan da herhalde sevgisinden yatmıyordur bakın sakın yanlış anlamayın eleştirmem kimseyi kimi 3 günde kimi evlenince cinsellik yaşar ikisi de kişinin özelidir ama 3 günde cinsellik yaşanıyorsa sevgiden değil ihtiyaçtandır ve sonuçta bebek olursa bu bebeğin sorumluluğunu kimse almak istemez ama dediğim gibi sevgi ve cinsellik birarada olup da bebek varsa tabiiki aldırılmamalı.
 

o zaman bi zahmet korunsunlar da küçücük bebekleri öldürmesinler yani
sevgiden değil ihtiyaç madem tedbirini de alsınlar bi zahmet
 
Benim anlamadığım arkadaşınız bu erkeği tanımadan nişanlanmaya nasıl cesaret etmiş..
adamın bunları yaşamış olması normalde bunu nişana kadar sır gibi saklayıp nişan günü patlatmasıda bir tuhaf, bunların evlenmeye karar vermeden önce konuşulması alışkın olduğumuz
 

Sizin yazdığınız daha vahim değil mi amaç sadece çiftleşmek ve çiftleşmek için korunmayı bile akıl edemiyor bir erkek o kadar gözü dönmüş o kadar umursamaz sadece bir yerinin derdinde ve bir o kadar da vicdansız nasıl olsa sevmiyorum çiftleşiyorum o zaman bu uğurda bir sürü bebek ölebilir sevgi ürünü değil bu çocuklar.
 
ooo erkekler sanki eski hayatlarını anlatıyorlar da normalde neler neler yapıyolar hele lise ve üni. zamanında bu adam yanlış yapmış doğru söylemekte
 
Benimde son acilan konulara göz attiktan sonra deginmek istedigim bir konuya parmak basmissiniz, tesekkür ederim.
Simdi efendim bu ise farkli boyutlardan bakmak gerekiyor.

Islami acidan bakacak olursak Nur Suresi 26.Ayeti cinsiyet ayrimi yapmaksizin zina yapanlari birbirine layik görmekle yetinmiyor, ayni zamanda "temiz" insanlarinda sadece yine "temiz" insanlara helal kilindigini buyuruyor. Tersten okuyacak olursa zina yapmis kadin veya erkek hic birsey yasamamis erkek veya kadina haramdir. Bu noktaya sorunuza cevap verebilme acisindan degindim: Eger arkadasiniz müslümansa ve "temiz" bir gecmise sahipse haramdan sakinmasi gerekir. Emir böyle, uymak veya uymamak sizin arkadasiniza kalmis.

Etik daha dogrusu manevi acidan bakacak olursak dini, cinsiyeti ve milliyeti her ne olursa olsun, herkes sevdigi ve evlendigi kisinin her anlamda tek "sahibi" olmak ister. Cagimizda "flört" kültürünün 10 yaslarina kadar indigini varsayarsak tam anlamiyla "temiz", yani hic erkek veya kiz arkadasi olmamis birini bulmak zoru birakin, artik neredeyse imkansizlasmis durumda. Hal böyleyken insanlar evlenecekleri kisinin "en azindan" cinsel anlamdan "temiz" bir gecmise sahip olmasina önem veriyorlar. Burada tabi erkeklerin "karsilastirilma fobilerinden" tutun, kisinin sevdigini bir baskasinin vücuduyla zevklendigini hayal etmenin vermis oldugu manevi yüke kadar bircok sebep sayilabilir. Insanin sevidigi kisinin gecmisinde kendine yer edinememis olmanin pismanligina birde o gecmisin bir baskasiyla paylasilmis olmasi herkes icin cok zor bir durumdur.

Kendi sahsi fikrime gelecek olursak:Kadinlarimizin bu konudaki tutumlarini tek kelimeyle saskinlikla izliyorum. Bu kadar asaglik kompleksi, bu kadar ezilmislik, erkegi bu kadar göklere cikarma egilimi kabul edilemez, edilmemelidir de. Bircok yorumu yüzüm kizararak okudum: "Adam gecmisini niye anlatiyor ki" diyenden tut "yapmayanmi var" diyene kadar cok genis bir yelpaze icinde bu durumun icinden cikmaya calisiyor bircok kadin. Kadininda erkeginde evlilik öncesi cinselligi yasamasini normal karsilayanlara saygi duyuyorum. Ama kendisi evlilik öncesi cinselligi tükaka olarak görüpte evlenecegi adam icin "erkektir, yapar" diyenlerede orada bi dur demek lazim cünkü bu tavir yüzünden Türkiyede töre cinayetleri onaylanmakta, kücücük kizlari bekaret kontrolü icin doktor doktor gezdirilmekte, gerdek gecesi kiz "temiz" cikmadi diye rezil kepaze bir sekilde baba evine gönderilmekte!!!Kadini pazarlanacak bir "mal" olarak gören bu kadin zihniyetinden tek kelimeyle igreniyorum ve hemcinslerimi bu konuda erkeklerden daha tehlikeli ve acimasiz buluyorum!"Aman ne olacak canim, yapmayanmi var, temiz adam ariyorsan evde kalirsin" seklindeki savunmayida anlamamakla beraber bu kisilerin artik su kafalarindaki "erkeksiz yasayamama" saplantilarindan kurtulmalari icin doktora gitmelerini tavsiye ediyorum. Yazik bu tür kisilerin yetistirecegi cocuklara, kuracaklari aileye ve kizlarinin vay haline.

Serzenisim biraz uzun olduysa affola, ama icimde biriktirmisim. Sahsen ben kendi vücudunu fütursuzca baska bedenlere acan bir insanla beraber olmak istemem, cünkü böyle birini güvenilir bulmam.Gecmisinde nefsine sahip olamayan adam benim hamileligimde, lohusaligimda veya en kötüsü herhangi bir sekilde saglik sorunlarim oldugu taktirde cinsel ihtiyacini disarda dindirmeye yatkin olacaktir, cünkü gecmiste bu özgürlüge ve keyfe sahip olmus birinden bahsediyoruz. Alismis kudurmustan beterdir demis atalarimiz. Esimin herseyden önce bu konuda kendisine saygisinin olmasini isterim. Evlilik öncesi cinsellik yasamis bir erkek cocuklarima ahlaki degerleri ne derece asilayabilir ki? Samimiyetten ve örnek davranistan uzak bir babanin ailesini ne felaketlere sürükleyebilecegini hepimiz biliyoruz. Herseye ragmen elbetteki "asla" demek istemiyorum, Rabbim sasirtmasin, dualarim bu yönde.
Bu arada bahsi gecen erkek tövbe ettigini ve 2 senedir bu islerden uzak oldugunu söylemis. Bu saatten sonra arkadasiniza onun samimiyetini sorgulamak düsmez. ALLAHtan af dileyip tövbe ettiyse bizlerin o adamin yaptiklarini yargilamak gibi bir lüksümüz olmaz. Arkadasinizin her durumda bu adami kabul etmeme hakki vardir, ama yargilama hakki kanimca yoktur.
Hakkinda hayirlisi olsun.
 
Son düzenleme:
o zaman bi zahmet korunsunlar da küçücük bebekleri öldürmesinler yani
sevgiden değil ihtiyaç madem tedbirini de alsınlar bi zahmet

tedbir konusunda haklısın ama genç ateşiyle biranda olur böyle şeyler, biz böyle çocuk diye bekleriz ama gecelik ilişkilerde pıt oluverir hemen, neyse bu adamcağız hatalar etmiş ama tövbe etmiş Allaha kul olarak affetmemek bize yakışmaz diyelim umarım mutlu olurlar hem de nişanlılar pişmiş aşa su katılmaz derler ya o sebepten korumam kızma bana. :))
 

3 gün mu 3 yıl mı olduğunu bilmiyoruz bız bu konuda, ama sonuçta ister 3 gün ister 3 yıl korunmayı bilmeyen,beceremeyen veya çok iyi korunan iki tane dangalak için bir bebeğin hayatı mevzu bahis oluyorsa orada durmak gerekir

tek gecelik ilişki sonunda doğacak olan bir çocuk aldırılmalı yanı bunda bir sakınca yok ama aşk çocuğuysa ve devlet onaylı seks sonucu oluştuysa tabiki aldırılmamalı o çocuk doğmalı

yapılış şekli aynı olan aynı amaca hizmet eden iki türlü sekstende insan doğar 3 günlük ilişkiden plastik bebek doğmuyor ben onu öldürmeye ortak olan bir adamı koca diye içime sindiremezdim

bu arada sizde 3 günluk ilişkiyle hamile kalıp çocuk aldırsaydınız kocanız sızı mazi mazide kaldı deyip kabul eder miydi onu sordum kürtaj iki kişinin sorumluluğu çünkü

ama türkiye şartlarında hayır kabul etmezdi bazı toplumsal kurallar vardır diyorsak bir değil üstelik iki bebeğinde umarsızca hayatına son verilmesi çok acımasız bir durum insanlık dışı.

ayrıca insanlar için cinsellik hayati bir ihtiyaç değildir sevişmeden de durabiliriz ya da çooook aşırı bir ihtiyaçsa kendi kendine halledilebilen de bir durum hem kadın hem erkek için.
bunun için iki çocuk harcamaya lüzum yok olmaz olsun böyle ihtiyaç

bu ihtiyacımıza! da dur diyemeyeceksek evrendeki insan harici türlerden pek bir farkımız kalmıyor
tabi bu benım düşüncem 3 günlük ilişki sonrası hamile kalmış bir kadına ve onun çocuğuna 3 günlük ilişki mi hımmm müstehak diye yaklaşmam gerekmiyor
 
Son düzenleme:

bak şimdi ayrımcılık oldu bu işte korunmayı neden erkek akıl etmeli sence, ihtiyaç için yatan bir kadında cebinde koruyucusunu taşımalı hamilelik kadını daha çok etkiler hem fiziki hem duygusal bence böyle ilişkilerde kadın daha duyarlı olmalıdır korunmada.
 
Biraz iyi niyetli bakmak istiyorum ben olaya, kesinlikle desteklemiyorum! Ama 30 yasına gelmiş bi insan zaten bir takım seyleri yasar. Belki bu biraz abartmış ama dürüstlüğü bence taktire deger. Kacimiz bunları yaşayıp da itiraf edebilirdik düşünmek lazım. Sonunda nişanlısını kaybede bilmeyi göze alarak samimi davranmış. Herkes hayatta bi şans daha hakediyor. Günahını Allah affetsin! Bazen kucak acmak gerekiyor fırsat vermek gerekiyor
 
Bu devirde hiç cinsel ilişkisi olmamış erkek zaten ya aşırı çirkindir ya da gaydir.En kötüleri bile genel eve gidiyor.Ki geneleve giden erkektense sevgilisiyle bir şeyler yaşayan erkeği zaten tercih ederim.

Ama asla-asla 1 de değil 2 kere çocuk aldırmış adamla evlenmezdim.Bu adam beraber olduğu kadını hiç düşünmüyor sadece anlık zevkine bakıyor.Ne demek iki kere çocuk aldırmak ya.Karşısındaki kadına saygısı yok o kadının psikolojisini,geleceğini hiç düşünmüyor.
 

yok canım ben sana kızmam herkes görüşünü paylaşıyo

öncelikle tövbesi beni ilgilendirmez o Allah ve kul arasında ama ben öyle birini pek çok sebepten istemem
istesem de öncelikle sağlık kontrolünden geçirtirim ayrıntılı

ayrıca adam alışkın canım aniden olmuyo hiçbirşey bence
kız arkadaşlarıyla filan hep aynı evi paylaşmış zaten yaşam tarzı belli gençlik ateşi filan dimem ben buna
yanında prezervatif taşısın yani
korunmak çocuk aldırmaktan daha mı zor
ayrıca nişan atmada da birşey yok
ilerde bunu sorun yapacaksa şimdiden bitirsin

üstelik birinci de kızı hamile bırakıp çocuk aldırıyo
peki ikincide niye tedbirli olmuyo daha önce başına gelmiş sonuçta
demek duyarlı bi insan değil diye düşünürüm ben burda
 
Son düzenleme:
iş lafa gelince ilişkide en önemli şey dürüstlük diyen insanların dürüstçe yaşadıklarını anlatan bi insanı bu kadar yargılamasını doğru bulmadım açıkçası adam karısı olacak kadına geçmişini doğru düzgün anlatmış yalan söylememiş saklamamış daha neyapsın anlamıyorum gerçekten evet yaşadıkları abartı olabilir belki ama türkiye öle bi yere döndüki artık lise öğrencisi kızların 15 tane erkek arkadaşı oluyor kimsenin doğrusu yanlışı beni ilgilendirmez ama ben kocam dicem erkeğin geçmişini bilmek isterdim aynı şekilde oda benim geçmişimi bilmeli ama yargılamam belki kırılırım bu tarz bi geçmişi olsa ama bunu ona yansıtmamaya çalışırım çünkü neticede beni ilgilendirmez geçmiş adı üstünde geçmiştir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…