karşı tarafın nasıl hamile kaldığı önemli benim için tabii uzun süreli bir ilişkide evlilik vaadi var ve hamile kalınca terk etmişse başka ama 3 günde ilişkiye girip hamile kalmışsa başka bilmem anlatabildim mi.
peki aynı durum eşiniz içinde geçerli mi?
ne gibi ?? anlamadım eşimin 3 günde bi kızla ilişkiye girmesi mi tecavüz etmediyse karşı taraf istemiştir bunu eh 3 günlük çıktığıyla yatan da herhalde sevgisinden yatmıyordur bakın sakın yanlış anlamayın eleştirmem kimseyi kimi 3 günde kimi evlenince cinsellik yaşar ikisi de kişinin özelidir ama 3 günde cinsellik yaşanıyorsa sevgiden değil ihtiyaçtandır ve sonuçta bebek olursa bu bebeğin sorumluluğunu kimse almak istemez ama dediğim gibi sevgi ve cinsellik birarada olup da bebek varsa tabiiki aldırılmamalı.
ne gibi ?? anlamadım eşimin 3 günde bi kızla ilişkiye girmesi mi tecavüz etmediyse karşı taraf istemiştir bunu eh 3 günlük çıktığıyla yatan da herhalde sevgisinden yatmıyordur bakın sakın yanlış anlamayın eleştirmem kimseyi kimi 3 günde kimi evlenince cinsellik yaşar ikisi de kişinin özelidir ama 3 günde cinsellik yaşanıyorsa sevgiden değil ihtiyaçtandır ve sonuçta bebek olursa bu bebeğin sorumluluğunu kimse almak istemez ama dediğim gibi sevgi ve cinsellik birarada olup da bebek varsa tabiiki aldırılmamalı.
o zaman bi zahmet korunsunlar da küçücük bebekleri öldürmesinler yani
sevgiden değil ihtiyaç madem tedbirini de alsınlar bi zahmet
Sizin yazdığınız daha vahim değil mi amaç sadece çiftleşmek ve çiftleşmek için korunmayı bile akıl edemiyor bir erkek o kadar gözü dönmüş o kadar umursamaz sadece bir yerinin derdinde ve bir o kadar da vicdansız nasıl olsa sevmiyorum çiftleşiyorum o zaman bu uğurda bir sürü bebek ölebilir sevgi ürünü değil bu çocuklar.
tedbir konusunda haklısın ama genç ateşiyle biranda olur böyle şeyler, biz böyle çocuk diye bekleriz ama gecelik ilişkilerde pıt oluverir hemen, neyse bu adamcağız hatalar etmiş ama tövbe etmiş Allaha kul olarak affetmemek bize yakışmaz diyelim umarım mutlu olurlar hem de nişanlılar pişmiş aşa su katılmaz derler ya o sebepten korumam kızma bana. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?