Evlenmeyi düşünmeyen sevgili

Evet benle beraberken biriyle beraber olucak buna peki dedim zaten sormadı o böyle yapsam diye biz herşeyi konuşabiliyoruz neden böyle biseyi yaşamak istiyorsa önünde duruyım

Doğru. Neden önünde durasın ki.. Neden yani.. Eşeklik ettim afedersiniz.

Evlilik öncesi cinselliğin olmaması gayet doğal neden garipsediniz
Çünkü siz zaten evliliği düşünmeyen bir çiftsiniz ne kadar bekleyeceğinizi bilmiyorsunuz hadi sizin açınızdan cinselliği yaşamamak sıkıntı değil diyelim ama öpüşme olup da cinsellik olmaması 4 sene boyunca erkek açısından mümkün değil, garip olan da bu zaten. Size hiç yakınlaşmasa öpmese mesela tamam aranızda cinsellik yaşanmamış denebilir böyle bir durum olmadığına göre????

Siz evlisiniz biz değiliz adam sizle ne konuşabilir gizlice yapar geçer,emin misiniz,bakın benim haberim oluyor yaptıklarından ya sizin?

anlamamakta ki bu ısrar neden?
haberim oluyor nasıl bir kendini kandırmaca?
kadın boşarım diyor. mesele haberi olup olmaması mı burada.
aşk sevgiye cinsellikte dahil.
bu sonsuz anlayışınızın sebebi ne? çok mu çaresizsiniz.
başkasına dokunup öpüp sevişen adamla sevgili olmaya devam etmek evlenmek istemek bunu hoş görmek..
bu çocuğu sevdiğinizden emin misiniz? bu kadar paylaşımcı olmanızın altında yatan sebep ne düşünün bence.

Sizin ne düşündüğünüz önemli, evlenmek istiyorsanız ve sevgiliniz kesinlikle istemiyorsa eninde sonunda ayrılmak durumunda kalacaksınız.

Evliliği istememesindeki sebebi nedir bu önemli. 4 yıllık bir birliktelikte evlilik düşünülür çünkü. Yaş konusunu sıkıntı ediyorsa çözümü olan bir konu değil, yaş farkı kapanmayacak. Neden kendinden yaşca büyük bir kadınla 4 yıldır berabersin diye sorarlar adama.

Yaş farkınızı ailesine çevresine açıklamaktan utanıyor da olabilir

Haberiniz olmadan yapması sizin onu boşama durumundan daha ağır bence,hem sizi aldatıp hem size yalan söylemesi yerine bunu dürüstçe söylemesi aldatmaya girmiyor,ayrılmak istemiyoruz başka bi sebebimiz yok,ayrılmak isteseydik o da ben de başka biriyle devam edebilirdik

bu ilişkinin devam etme amacı ne? bir taraf evlilik istiyor bir taraf istemiyor, birisi cinsellik istiyor birisi istemiyor. bunlar iyi anlaştığınızın göstergesi değil ki. tamam iyi insanlar olup güzel vakit geçiriyor olabilirsiniz ama duygusal bir ilişki bu demek değil. arkadaş olarak kalın mesela daha sağlıklı olmaz mı? kendinizi kandırıyorsunuz bence sizi sevdiği fikriyle ama adam sevmiyor.

Yaşı sorun etmiyor ailesini edebileceğini söyledi ama bu durumda napcagını düşünmediğini söyledi zor bi durumda sadece o yüzden evlenmeyi erteliyor olabilir yalnız sundan Emin’im ki beni seviyor sevmese çoktan kendi yaşına uygun birini bulurdu neden burayı düşünmüyorsunuz ben kimseyi bağlamıyorum

bakın haberiniz olmadana da takılmışsınız da mesele o değil.
mesele sizin bunu kaldırabiliyor olmanız.
biz diyoruz ki bilmek ayrılık sebebi.
siz çocuğu kamuya açmakta sakınca görmüyorsunuz.
tuhaf olan bu.

Hanfendi beni sevmese neden kendi yaşına uygun biriyle görüşmez benle 7/24 beraber cinsellik Yok hicbirsey yok napıcak beni

Kamuya açmıyorum hanfendi ben cinsellik Yasıcagı biriyle ciddi olmıcagını düşünüyorum özgür ve bekar biri bana bunu anlatmış olması da bana herzamanki gibi dürüst olmasından kaynaklı birbirimize asla yalan söylemedik biz o yüzden siz anlayamıyorsunuz bunu dürüstlük bi ilişkiyi ayakta tutar güvenimi sarsmamak adına söylüyor yoksa yapsa gizlice nerden bilicem

Siz ne istiyorsunuz? Evlenmek mi onemli sevgilinizle beraber olmak mi? Yas farki kisiye gore degisir. Nasil mutlu olacaginizi sorgulayip ona gore bir yol cizin.
Cok sevdiginiz halde hele ki uzun iliskiden sonra ayrilirsaniz hemen biriyle yakinlasip evlenebilecek misiniz? Ya da evlenmeyi cok istiyorsaniz onu kaybetmemek icin bu iliskiye devam edebilecek misiniz?
Umarim ne karar verirseniz gonul ferahligi sizinle olsun.

Ben de evlenmeyi düşünmüyorum başkasıyla
Onunla da suan değil ama ilerki zamanda düşünüyorum

Siz evlisiniz biz değiliz adam sizle ne konuşabilir gizlice yapar geçer,emin misiniz,bakın benim haberim oluyor yaptıklarından ya sizin?

Tabiii caniiimm benimle ne konusup ne paylasabilir ki zaten :) Kemalimdir yapar ben zaten genelde tek gozum mor gezen bir tipim rahat ol sen :)))

Son düzenleme:
Hanfendi beni sevmese neden kendi yaşına uygun biriyle görüşmez benle 7/24 beraber cinsellik Yok hicbirsey yok napıcak beni
Güzelim 7/24 diye sürekli tekrar ediyorsun da nasıl oluyor bu? Ayni evde yasamiyorsaniz adamın boynuna çip mi taktın ? Alt kat komşunun oğluyla mi birliktesin akşama kadar sokak kapısının başında bekçilik mi yapıyorsun? Nereden biliyorsun zaten 4 yıldır başkaları ile birlikte olmadığını? Senden aldığı harclikla elin kızına kontur almadığını?

Bir de haberim oluyor diye mutlu oluyor yaw
Nasıl özendik nasıl özendik cok şeffaf bir ilişki o kadar şeffaflaşmış ki artık görmek bile cok zor öyle bir ilişki

e kendiniz yazmadınız mı sizden para istediğini vs?
Erkek arkadaşının ne adamlığı kaldı ne erkekliği o konuda..."insanlik hali olur yani normal" diyenin ağzına kürekle vurmadigi kaldı o konuda.Simdi ilişkide bambaska bir boyuta geçtiler.Duymak istediği "evet seni çok seviyor ,cinsellik yaşadığı kadını hiç sevmeyecek,onları kullanıyor,sana ise kiyamiyor" Kiyamiyor ama kendine 600 TL'ye hediye aldırip işsiz kıza kiyiyor.Sanirim konu sahibi arkadaşa yaşattığı manevi mutlulugun hizmet bedeli

e kendiniz yazmadınız mı sizden para istediğini vs?
Adam para alıyor, başkasıyla cinsel birliktelik yaşamak için izin de koparıyor, canı çektiğinde öpüp kokluyor niye ayrılsın ki. Valla konu sahibi başına gelecekleri hak ediyor bunca yazdık anlattık ikna edemedik kendi bilir

Kendi yaşında birini bulurdu ne yahu? Zaten canının istediğini buluyor, birlikte oluyor sizi seven ve sevdiğinize inandığınız adam. Hiç mi gururunuz rencide olmuyor yahu? Pesssss dedim bu rahatlığınıza. 5 yıl flört edip , 2 yıl nişanlı kaldık eşimle. Evlenmeden önce biz birşey yaşayamıyoruz , önünde durmayayım git canının istediğiyle birlikte ol deme genişliğinde olmadım.
Herşeyi geçtim. Siz başkasının koynundan çıkıp size gelen bir adamın sevgisine inanıyorsunuz. O kadar mı umutsuz vakasınız? Birini canı istedimi buluyor zaten, yarın da gider başka biriyle olurken hayatının kadını olduğunu anlar ve bir çırpıda evlenir. Siz de beni seviyor , biraz evlendi sonra bana gelecek diye maval okumaya devam.
Sizdeki rahatlık fazla, hayatınızı kime heba ederseniz edin. Hayat sizin, ama SEVİLDİĞİNİZİ sanmayın. Sevgiyi çok yanlış biliyorsunuz.

Evlenmeden cinsel ilişki yaşamayan kadının sevgilisinin başka bir kadınla birlikte olmasını normal karşılaması ne demektir hangi akla mantığa uyar bu? Bizimle dalga geçiyorsunuz muhtemelen. Bir insan hem evlilik öncesi cinsel ilişki istemeyecek kadar tutucu hemde sevgilisinin başka bir kadınla birlikte olmasını normal görecek kadar rahat olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…