- 3 Mart 2013
- 1.749
- 4.344
- 333
- 33
Ben beni sevdiğini düşünüyorum 4 yıl devam eden bi ilişki sonuçta bitse çoktan bitmez miydi
Seven bir erkek sevdiği kadının başkasıyla evlenmesini kabullenebilir mi sizce?? Net olarak söylüyorum sizi sevmiyor sevgi böyle birşey değilBen beni sevdiğini düşünüyorum 4 yıl devam eden bi ilişki sonuçta bitse çoktan bitmez miydi
Evlenmeyi düşünmüyorsanız neden evlilik konusunu açtınız ve sevgiliniz de evliliği düşünmediğini söyleyince neden tartıştınız? İkiniz de hemfikir olsaydınız tartışmazdınız, kendinizi kandırmayın çok acı çekersiniz, üzülmeyin diye bu kadar net konuşuyorum kusura bakmayın, ayrılın bu adamdaEvlenmeyi düşünmüyorum
Erkek arkadaşımla 4 yıldır beraberiz
Dün evlenmekle ilgili konuştuk
Evlenmeyi düşünmediğini söyledi
Biraz tartıştık
Erkek arkadasım 28 ben 36 yasındayım
Benden 9 yaş küçük
Seviyorum o da seviyor ama evlenmek istemiyor
Sizce napmalıyım?
Yaş farkı mı sorun bilmiyorum
Evlenmeyi düşünmüyorum
Evlenmeyi düşünmemesi,sonuçta 4 yıldır beraberiz maddi manevi desteğim oldu cinsel anlamda bisey yaşanmadı ama sevisme öpüsme dokunma oldu,beni kullanıyor mu diyorum derdi ne anlamak istiyorumSorun ne şimdi?
Cinsellik Yok öpüsme dokunma var sadeceCinsellik varsa daha da uzun sure devam eder.Cok pisman olacaksin gibime geliyo ama sen bilirsin genede.
Beni kullandığını düşünüyorumEvlenmeyi düşünmüyorsanız neden evlilik konusunu açtınız ve sevgiliniz de evliliği düşünmediğini söyleyince neden tartıştınız? İkiniz de hemfikir olsaydınız tartışmazdınız, kendinizi kandırmayın çok acı çekersiniz, üzülmeyin diye bu kadar net konuşuyorum kusura bakmayın, ayrılın bu adamda
Yani maalesef öyle, neden ayrılmıyorsunuz peki?Beni kullandığını düşünüyorum
Derdi "yalnız kalmamak"...onu arayan,soran,ilgilenen birisinin olması...onu önemseyen birinin olması...ama senin misyonun onun kalbine ve mantığına ayni anda hitap eden birisi girdiğinde sonlanacak.Evlenmeyi düşünmemesi,sonuçta 4 yıldır beraberiz maddi manevi desteğim oldu cinsel anlamda bisey yaşanmadı ama sevisme öpüsme dokunma oldu,beni kullanıyor mu diyorum derdi ne anlamak istiyorum
Konu sahibi durum tamamen böyle, lütfen gerçeği görün.Derdi "yalnız kalmamak"...onu arayan,soran,ilgilenen birisinin olması...onu önemseyen birinin olması...ama senin misyonun onun kalbine ve mantığına ayni anda hitap eden birisi girdiğinde sonlanacak.
3 ay görüşmicektik ben yazdım özledin mi beni diye sürekli giden birini neden özlüyim yazdı
Kusura bakmayın ama adam yolu göstermiş kısaca. Dört yıl kullanmak demeyelimde vakit geçirmiş. Belki başkası bile dikkatini çekmiş olabilir. Zaten kavga gürültü giden sağlıksız bir ilişkiniz varmış ne bekliyordunuz ki. İş ciddiye binince adam yan çizmiş işte klasik.Az önce konuştuk birini bulduğunda sana evlenme diyemem dedi,benle ise olur mu olmaz mı bilmiyorum dedi ne demek bu ama beni kullansa neden 4 yıl uğraşsın arasın yazsın
Beni kullandığını düşünüyorum
Sence seven bir insan git başkasıyla evlen istersen diyebilir mi? Yani sen ona git başkasıyla evlen der misin? Seni sevmeyen biri için neden zaman kaybediyorsun?yaş farkı çok fazla, bence adam zaman geçiriyor uygun birini bulunca da nikâhı basacak. Çok iyi niyetli düşünüyorsunuz galiba.Az önce konuştuk birini bulduğunda sana evlenme diyemem dedi,benle ise olur mu olmaz mı bilmiyorum dedi ne demek bu ama beni kullansa neden 4 yıl uğraşsın arasın yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?