Evlenmeyi düşünmeyen sevgili

Evlenmeyi düşünmüyorum
Evlenmeyi düşünmüyorsanız neden evlilik konusunu açtınız ve sevgiliniz de evliliği düşünmediğini söyleyince neden tartıştınız? İkiniz de hemfikir olsaydınız tartışmazdınız, kendinizi kandırmayın çok acı çekersiniz, üzülmeyin diye bu kadar net konuşuyorum kusura bakmayın, ayrılın bu adamda

Evlenmeyi düşünmüyorum

Sorun ne şimdi?

Sorun ne şimdi?
Evlenmeyi düşünmemesi,sonuçta 4 yıldır beraberiz maddi manevi desteğim oldu cinsel anlamda bisey yaşanmadı ama sevisme öpüsme dokunma oldu,beni kullanıyor mu diyorum derdi ne anlamak istiyorum

Beni kullandığını düşünüyorum

Birsürü sebep olabilir aranızda yaş farkı olduğundan dolayı ailesinin sıkıntı çıkaracağınj bile düşünmüş olabilir.Ancak bana göre biraz daha hayatını yaşamak istiyor gibi geldi. Ya da sizinle ciddi düşünmüyor birgün biteceğine inanıyor.

Evlenmeyi düşünmemesi,sonuçta 4 yıldır beraberiz maddi manevi desteğim oldu cinsel anlamda bisey yaşanmadı ama sevisme öpüsme dokunma oldu,beni kullanıyor mu diyorum derdi ne anlamak istiyorum
Derdi "yalnız kalmamak"...onu arayan,soran,ilgilenen birisinin olması...onu önemseyen birinin olması...ama senin misyonun onun kalbine ve mantığına ayni anda hitap eden birisi girdiğinde sonlanacak.

3 ay görüşmicektik ben yazdım özledin mi beni diye sürekli giden birini neden özlüyim yazdı

Adam açıkça "özlemiyorum" demiş. Ara vermek istediğinizde "tamam" diye atlamış.
"Başkasıyla evlenebilirsin" demiş.
Daha ne desin ki? Bu ilişki adamın umurunda değil.

Konunun açılış amacını tam kavrayamadım.
Sizde evlenmek istemiyorsanız sorun yoktur diye düşünüyorum.
Bu konuda biraz tartıştığınızı da yazmışsınız, neden tartıştınız ?

Az önce konuştuk birini bulduğunda sana evlenme diyemem dedi,benle ise olur mu olmaz mı bilmiyorum dedi ne demek bu ama beni kullansa neden 4 yıl uğraşsın arasın yazsın
Kusura bakmayın ama adam yolu göstermiş kısaca. Dört yıl kullanmak demeyelimde vakit geçirmiş. Belki başkası bile dikkatini çekmiş olabilir. Zaten kavga gürültü giden sağlıksız bir ilişkiniz varmış ne bekliyordunuz ki. İş ciddiye binince adam yan çizmiş işte klasik.

Siz evlenmek istiyorsaniz ve karsinizdaki istemiyorsa bence ayrilin. Keske bunlari daha once konusup ayrilsaydiniz. Ben de boyle hayirsiz biriyle 2 ayimi yemistim, simdi nisanlanmak uzereyim.

Az önce konuştuk birini bulduğunda sana evlenme diyemem dedi,benle ise olur mu olmaz mı bilmiyorum dedi ne demek bu ama beni kullansa neden 4 yıl uğraşsın arasın yazsın
Sence seven bir insan git başkasıyla evlen istersen diyebilir mi? Yani sen ona git başkasıyla evlen der misin? Seni sevmeyen biri için neden zaman kaybediyorsun?yaş farkı çok fazla, bence adam zaman geçiriyor uygun birini bulunca da nikâhı basacak. Çok iyi niyetli düşünüyorsunuz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…