• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeyi ertelediği için ayrılma kararı aldım

ve ayrıldım
sizce de doğru bir karar mı?
çevrenizde bu tarz ilişkilerden örnek verebilirsiniz çünkü buna ihtiyacım var

2 Ağustos ta açtığın konuda ayrıldığın adamdan 2. Kez mi ayrıldın ?

İki buçuk ay ara ile ayrılık!

O zaman sen bu adamdan ayrilmamis miydin ?

Zaten seni başka hatunlar ile aldatan bir adamla 2 buçuk ay ilişkini devam ettirerek hata etmişsin bacım

Ben sadece Demet Akalın'la İbrahim Kutluay'ın evliliği erteleme sebebiyle ayrıldığını biliyorum. Neticede yaşayıp göreceksiniz hayırlı olup olmadığını.

sadece ertelemek istemesi mi ayrılma sebebin yoksa oyalandığını mı düşündün?

Siz evlenmek istiyorsanız ama o istemiyorsa ayrılmanız mantıklı olmuş. Sonuçta evlenmek istemek de istememek de oldukça normal. Orta yol bulunacak bir konu değil haliyle:cool:

Sen de konu acmışsın ama yazmayı erteliyorsun heralde.. tencere kapak misali...

Hayat planlarınız ortusmuyor ise
Farklı hayalleriniz var ise
Doğru olanı yaptınız diyebilirim..

Ben sahsen sevgilimi tam olarak tanimadan evlenmek istemiyorum.. gecen gun annesi bir seneye kalmaz hersey olur dedi, bende olmaz dedim, once bi yuzuk takalim, bir sene nisanli kalalim oyle evleniriz dedim.. bu seferde sevdigim kisi vayyyy neden sen oyle konustun dedi.. yasimiz musayit, ama benim ikinci evliligim olacak ve korkuyorum acikcasi.. :110: iliskim iyi olsa bile, galiba psikolojik

herhangi bir tarih yok
30 yaşındayız
daha fazla beklemek istemiyorum ben
biter yani en fazla
sıkıldım bu durumdan :KK64:
E peki neden ertelemek istedi.yani niyeti evlenmek mi değil.eger öyleyse ve sen de yuva kurmak istiyorsan ayrıldığın iyi olmuş.onunla zaman kaybetmemiş olursun

Neden gayet genel bir cümle yazdım bir görüş dahi yok

Bir soru ve iki yıldan önce kimse evlenmek istemiyor tanıyor birbirini

Burada da acele etme tanı diyoruz iki günde mi evlensin insanlar yani

6 yıllık sevgilimle evlendim hiç de krizlere girmedim neden daha erken evlenmedik diye mesela

zaten 7-10 sene cıktıysanız bencede ayrılın
senınde yenılıklere ıhtıyacın var

Back
X