• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeyi ertelemek isteyen erkek?

ben de böyle bir şeyler yazmayı düşünüyorum. yazmayı dedim çünkü konuşamıyoruz gerçekten. sizce böyle bir konu mesaj atılır mı? ancak yarın bekleyeceğim biraz durulsun aramaz ise mesaj atacağım.

Bilemiyorum o da size kalmis ben mesajima cevap vermezse sinir katsayim artacagi için arayip cevabini niyetini duyup durumu cozerdim..

Ama ararsaniz kavgayla baslamayin gayet sakin anlatin , yapmasi gerekenin bu olduğunu söyleyin..

Sen anlayışınla güzel bir tavır koy ortaya tatlım onun tavrını zaten bu süre içinde göreceksin ve buda sana kesin bir fikir sağlar şimdi sana ayrıl demek yanlış çünkü elde sadece şüpheler var ısrar et desem bunu denemiş ve sonucunu görmüşsun zaten
ben anlayışlı davransam şunu deme ihtimali çok yüksek bunu baştan yapmıyosun olaylar bu noktaya gelince de benim için bir önemi kalmıyor

bazı erkekler evlilikten korkuyor ..
olabilir mi sizce?

bazı erkekler evlilikten korkuyor ..
olabilir mi sizce?
olabilir tabi ama korkmayan da korkmuyor arkadaş görüyorum çevremde 1 yıl olmadan çocuk evlenme teklifi ediyor isteme söz nişan düğün hoppala paşam mis adam kararlı çünkü kadın da her şekilde uyum sağlıyor

olabilir tabi ama korkmayan da korkmuyor arkadaş görüyorum çevremde 1 yıl olmadan çocuk evlenme teklifi ediyor isteme söz nişan düğün hoppala paşam mis adam kararlı çünkü kadın da her şekilde uyum sağlıyor

ee normali oo ..
beni sevmiyorr ve evlenmek istemiyorsun deyince ne diyor beyfendi ?

Tatlım en başında beklediği anlayisti zaten ondan ilk konusmanizda bu şekilde bir ifadeye kacabilir fakat durum sürekli anlaşmazlık çıkarmaya gidiyorsa korktuğunuz son için haklı kaygılarıniz vardır zaman gösterecek

Tatlım en başında beklediği anlayisti zaten ondan ilk konusmanizda bu şekilde bir ifadeye kacabilir fakat durum sürekli anlaşmazlık çıkarmaya gidiyorsa korktuğunuz son için haklı kaygılarıniz vardır zaman gösterecek
peki samimi bir cevap istiyorum kavgalı bir konuşma ve telefonu o kapattı sizce arayacak mı? sanki o aradığında anlayışla yaklaşmam daha doğru gibi ya da kendim söylemem mi daha iyi

annem şuan bilmiyor da bilse öyle derdi :KK43:

bilmiyorum hemen evlenmek istemesi gerek seven ve aşık olan adamın ..
ama burda cok okuyoruz evlilikten korkan,evlilik konusu acılınca uzaklasan adamlar ..
yaslarınız kac ?

Evlenmek istememekle,seni sevmemesinin hic bir alakası yokki...
Adam akıllılık yapıyor,en az 5 yıl flort sart ..
Ama gel gelelim,önceden seninle evlenmeye can atarken ,bir anda fikirini degistirdiyse,ya artık senden sogudu,yada seviyor ama hayata bakıs statüsünü degiştirmiş olabilir..Bazı insanların kisiligi cok degisken olabiliyor.

Evlenmek istememekle,seni sevmemesinin hic bir alakası yokki...
Adam akıllılık yapıyor,en az 5 yıl flort sart ..
Ama gel gelelim,önceden seninle evlenmeye can atarken ,bir anda fikirini degistirdiyse,ya artık senden sogudu,yada seviyor ama hayata bakıs statüsünü degiştirmiş olabilir..Bazı insanların kisiligi cok degisken olabiliyor.
iyi de dediğim zaman aralığı 1 ay

Arar mı ? Biraz durulması gerekiyor herseyin arayadabilir ama senin konuşmn daha mantıklı hem bu sıkıntılı durumdanda biran önce kurtulmus ilişkide islerini yoluna koyan olumlu taraf sen olursun bu senin ilerde verecegin olumsuz bir kararı daha güçlü kılar değerini artirir

Back
X