• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeyi ertelemek isteyen erkek?

Ufak bir sorunda bile olayın
Ayrılığa dayanması bu ilişkinin sağlıklı bir evliliğe donusme ihtimalini oldukça azaltıyor Bi süre ertelenmesi faydalı bile olacak gibi canım :KK64:
ben de ufak diyebilsem bir sorun olmayacak zaten ben ertelenmesini ufak bir sorun olarak göremiyorum

iyi de olmaz erteleyemeyiz demek size bir sey kazandirmaz ki...
Her dedigni elbette kabullenmeyin ancak evlenecegiz diyerek inatlasmak sorununuzu cozmez, aksine uzun vadede birbirinizi mutsuzluga zorlarcasina acabalar ile dolu bir hayat icin israr etmis olursunuz...

Mesela onun erteleme istegi ve ailelerle beraber paylasmaktan kacmasinin sizin ona dair tereddutlerinizi arttirmasini beklerdim... ben mi cok sorguluyorum ki...?

Vallahi ben ertelemesine belki ikna öyle böyle olurdum ama "ailene sen söylersin" dediği an birak tereddüdü aklini alirdim orada:)

Vallahi bu erkeklere psikologlar toplu terapi duzenlesin kampanya baslatsinlar

o kadar sabırsız ve sivri dilliyimki hiçbir zaman kolay biriyim demiyorum zaten benim de olumsuz özelliklerim var ne yazıkki :KK43:

Aslında bu sizin için bir fırsat.Şimdi bırakın düğünü tarihini gelinliği filan.İlk önce diyalog kurmayı,dinlemeyi ve konuşmayı öğrenin.Sabrı öğrenin ve sabretmek nedir anlayın.Yoksa cidden diyorum kısa sürede mahkemede soluğunuzu alırsınız

:) hiç güleceğim yoktu nasılmış o sendrom? akrep
Hımm, yay diye düşünmüştüm :) İbrahim Kutluay tam 4 kere düğünü ertelemiş, ben kendimi hazır hissetmiyorum diyormuş sürekli. En sonunda düğüne 1 ay kala aramış Demet Akalın'ı ben istemiyorum daha evlenmeyi demiş, düşün düğün yeri filan hazırmış. Demet Akalın ilk 3 sefer tamam demiş beklemiş, en son artık 4. de tamam demiş, sen yoluna ben yoluma :) Şimdiki eşi de 5 sene beklemiş evliliğe hazır olmasını. Bazı erkekler de bu ciddi bir sorun, ben inanmıyordum önceden ama cidden korkanlar var yani :)

bir kere sözden sonra ayrıldık sonra işte barışıp evlenmeye karar verdik ve evlenelim diyen oydu bu yüzden de ben şimdi ne değişti ne oldu diye isyan ediyorum o daha çok kaçıyor

Canım ben şu kısmı anlamadım. Nasıl sözden sonra evlilik kararı aldınız? Söz dediğiniz nedir ki? Zaten evlilik yeminidir sözlenmek dediğimiz eylem. Gerçekten aklım karıştı benim.

Canım ben şu kısmı anlamadım. Nasıl sözden sonra evlilik kararı aldınız? Söz dediğiniz nedir ki? Zaten evlilik yeminidir sözlenmek dediğimiz eylem. Gerçekten aklım karıştı benim.
sözlendikten sonra ayrıldık sonra barışınca o bana artık evlenelim dedi. yani zaman açısından söyledim onu araya ayrılık girdiği için.

Hımm, yay diye düşünmüştüm :) İbrahim Kutluay tam 4 kere düğünü ertelemiş, ben kendimi hazır hissetmiyorum diyormuş sürekli. En sonunda düğüne 1 ay kala aramış Demet Akalın'ı ben istemiyorum daha evlenmeyi demiş, düşün düğün yeri filan hazırmış. Demet Akalın ilk 3 sefer tamam demiş beklemiş, en son artık 4. de tamam demiş, sen yoluna ben yoluma :) Şimdiki eşi de 5 sene beklemiş evliliğe hazır olmasını. Bazı erkekler de bu ciddi bir sorun, ben inanmıyordum önceden ama cidden korkanlar var yani :)
iyi de demet akalınla ayrıldığı gibi demet şenerle evlenmedi mi ibrahim kutluay ben mi yanlış hatırlıyorum. bu nasıl bir korku :)

sözlendikten sonra ayrıldık sonra barışınca o bana artık evlenelim dedi. yani zaman açısından söyledim onu araya ayrılık girdiği için.

Peki en başta sözlendiğiniz zaman ilk kim istedi de oldu? Yani evlilik lafını ilk kim açtı?
Canım nişanlını anlamaya çalışıyoruz anlatsana az, istekli mi, değil mi? Sorumluluk alıyor mu? Olmuyor böyle kuru kuruya. :KK48:

Aslında bu sizin için bir fırsat.Şimdi bırakın düğünü tarihini gelinliği filan.İlk önce diyalog kurmayı,dinlemeyi ve konuşmayı öğrenin.Sabrı öğrenin ve sabretmek nedir anlayın.Yoksa cidden diyorum kısa sürede mahkemede soluğunuzu alırsınız
bir arkadaşımla çok iyi diyalog kurarken sevgilimle kuramıyorum, kendimi ifade edemiyorum. ya yanlış anlatıyorum kendimi ya yanlış anlaşılmak isteniyorum

Peki en başta sözlendiğiniz zaman ilk kim istedi de oldu? Yani evlilik lafını ilk kim açtı?
Canım nişanlını anlamaya çalışıyoruz anlatsana az, istekli mi, değil mi? Sorumluluk alıyor mu? Olmuyor böyle kuru kuruya. :KK48:
söz biraz benim ailemin istemesiyle oldu ama kimseyi silah zoruyla getirmedik yani ama evlenelim artık lafını o söyledi barışırken.

Vallahi ben ertelemesine belki ikna öyle böyle olurdum ama "ailene sen söylersin" dediği an birak tereddüdü aklini alirdim orada:)

Vallahi bu erkeklere psikologlar toplu terapi duzenlesin kampanya baslatsinlar
gerçekten ne yapardınız neler söylerdiniz? aklını alırdım deyince meraklandım

bir arkadaşımla çok iyi diyalog kurarken sevgilimle kuramıyorum, kendimi ifade edemiyorum. ya yanlış anlatıyorum kendimi ya yanlış anlaşılmak isteniyorum[/QUOTE]

İşaretlediğim kısım yanlış.Yanlış anlaşılmak istemezsiniz yanlış anlaşılırsınız.Karşınızdakine suç atmayın.Siz nasıl anlatırsanız o öyle anlar.Kısacası siz en iyi benim dediklerimi yapın ve başlamayan evliliğiniz şimdiden uçuruma sürüklenmesin

iyi de demet akalınla ayrıldığı gibi demet şenerle evlenmedi mi ibrahim kutluay ben mi yanlış hatırlıyorum. bu nasıl bir korku :)
Yok Demet Şener'le uzun süre sevgili olarak devam ettiler, sonradan 2. Demet razı etmiş işte evlenmeye :)

söz biraz benim ailemin istemesiyle oldu ama kimseyi silah zoruyla getirmedik yani ama evlenelim artık lafını o söyledi barışırken.

Canım estağfurullah, bir şey ima etmeye çalışmıyorum ama sen de ısrarla nişanlın hakkında bilgi vermiyorsun. Yani şu evlilik ile ilgili tüm sorulara cevap verdin, ama çocuğun karakteri ile ilgili sorulara hiç cevap vermiyorsun. :) Umarım her şey gönlünce olur. :)

peki bu aşamada ne önerirsiniz? belirsizlik ve kavgalı bir durumun ortasında

Bence bu konuşma olmamış gibi davranın. Ailenize de laf söylettirmeyin. Sorarlarsa zırt prt da deyin " çok mu meraklısınız gitmeme" falan ki sormasınlar paso. Bakalım ne olacak, hakkında hayırlısı olsun. Ben senin yerinde olsaydım da şuan yapcağım tek şey " kusura bakma bir an şaşkınlıkla saçma tepkiler verdim, tamam dilediğin gibi olsun ne zaman müsait olursan söyle ailelere birlikte açıklayalım" derdim.

Canım estağfurullah, bir şey ima etmeye çalışmıyorum ama sen de ısrarla nişanlın hakkında bilgi vermiyorsun. Yani şu evlilik ile ilgili tüm sorulara cevap verdin, ama çocuğun karakteri ile ilgili sorulara hiç cevap vermiyorsun. :) Umarım her şey gönlünce olur. :)
yok her soruya cevap vermeye çalışıyorum sonuçta fikrinizi soran ve yardım isteyen benim. evliliği isteyen biri değildi ama ayrılıktan sonra evlenelim diye o geldi ben de şaşırdım ama çok istekliydi zaten de sevdiğim için tamam dedim

Back
X