• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeyi ertelemek isteyen erkek?

normalde konusma dilinde mesajlarda vs turkcem hep eksiktir, gaza geldiysem ozne nesne yuklem her sey yer degistirir tepetaklak ederim : ))
ertelenen sureyi diye en basa eklemek lazimmis galiba... birseyler geciyor da nereye nerde neyi...belli degil : )))
Evet yazıya orada bittim zaten :-)

Bana evleneceği erkeğin işinde ne sorunu olduğunu bilmeyen biri garip geliyor gerçekten. Ya biz evlenmeden önce birbirimizi tanımaya aşırı zaman harcadık, ya da başkaları maceracı :)

benim bildiğim erkek acele eder evlenmek için.benim eşimin nişan ve düğün tarihi belirlerken çok acele ettiği için annemi deli etmişti :KK34: canım bence seven insan bahanelere sığınmaz

Bence erkek arkadasiniz emin degil zaman kazanmaya calisiyor emin olmak icin. Ne ayrilalim diyor ne evlenelim ama baski altinda ertelemeyeceksek evlenelim demesi ve siz bisey sakliyomus gibi sorunca cok ofkelenmesi bence emin olmadiginin gostergesi. Gercekten is olsaydi sebep ve o sizinle cok evlenmek isteyip de ertelemek zorunda kalmis olsaydi sürekli sizi teselli ediyor olurdu ve o da cok uzgun olurdu bi an once evlenemediginiz icin.

Gelinligi gunu netlesyirmeden neden siparis verdinki..üzülme bu kadar. ..o evlilik için senn peşinden kossun sen degil ve birak bitecekse simdi bitsin evlilikteki yuk ve sikintikar bunun katkat mislisi oluyor genelde

Şu gelinlik siparişi ne kadar erken veriliyor böyle şaştım kaldım.
Bende mi anormallik var nedir,düğün alışverişinde alacaklarımın listesinde en sonlarındadır gelinlik,damatlık,bindallı vs.

Arkadaşlar aileler arasında konuşulmuş ama henüz gün alınmamış bir evlenme tarihini ertelemek isteyen erkeğin amacı nedir? Ertelemek istemediğim için bir çok sorun çıkardı ben de delirdim biraz ağır konuştum en son ayrılmaktan bile konuştu ki bu benim aileme falan hiçbir şekilde açıklayamayacağım bir şey çünkü evlilik kararı alınmadan önce de ayrılığımız ve bir çok sorun oldu ailemin de bizim ilişkimize güveni kalmadı. Amacım inat etmek değil 3 ay sonra 5 ay sonra olayı da değil. Sadece amacı gerçekten ertelemek mi yoksa ayrılmak mı onu anlayamıyorum ve çok üzülüyorum, gelinliğimi bile sipariş verdim.
Erkekler daha fazla gurur yaparlar belki maddi yönden bir eksiği vardır ve maddiyatın eksikliğini asla kabul etmezler , senden ayrılır ama maddi hesabı beklediğinden fazla tuttuysa bunu bir acizlik olarak görür yine de söylemez.

sağolun zaman ayırıp bu denli ilgilendiğiniz için ben de şuan rest çektiğime pişman oldum ama biter diye değil gereksiz olmuş onu daha da kızdırmaktan ve gururundan o zaman ayrılalım demesinden başka bir işe yaramadı

Geçerli olmayan bir sebepten düğünü ertelemek ve düğün ertelenmiyor diye ayrılmak isteyen erkek, bana hiç samimi gelmedi. Benim bildiğim düğün sadece cenaze vb durumlarda ertelenir. Onun dışındaki sorunlarda hemen ilk çare evlilikten vazgeçmek normal olsaydı bile, o zaman aynı sorunlarla evliyken karşılaştığınızda ne yapacaksınız? İşiyle ilgili sorun çözülene dek sizi annenizin evine mi yollayacak, gitmezsen o zaman boşanalım mı diyecek???

Şimdi siz işin içinde olarak, ona konduramıyorsunuz ve bu olayı basit bir inatlaşma olarak görüyor olabilirsiniz. Direkt ayrımanız mumkun değilse, sakince düşünmek için zaman isteyin ve biraz uzaklaşın derim.... Bu süreçte de, sakın siz ona adım atmayın. Erteleme isteği gerçek mi, yoksa sadece ayrılmak için bahane miydi ancak böyle anlarsınız.

Hiçbir kadın evliliğe böyle adım atmayı haketmez.

bana kalsa türkler de artık beraber yaşa mantığı oturmalı, mahkemeler boşanmak isteyenlerle dolu. he bir de ortada kalan masum çocuklar.
Ya cidden sasirtiyorsunuz beni.turklerde de beraber yasa mantigi...ya bir dusun.evledina bunu yakistiriyormusun.bak anne ol gel sonra bu konuyu bir dahayaz....

Arkadaşlar aileler arasında konuşulmuş ama henüz gün alınmamış bir evlenme tarihini ertelemek isteyen erkeğin amacı nedir? Ertelemek istemediğim için bir çok sorun çıkardı ben de delirdim biraz ağır konuştum en son ayrılmaktan bile konuştu ki bu benim aileme falan hiçbir şekilde açıklayamayacağım bir şey çünkü evlilik kararı alınmadan önce de ayrılığımız ve bir çok sorun oldu ailemin de bizim ilişkimize güveni kalmadı. Amacım inat etmek değil 3 ay sonra 5 ay sonra olayı da değil. Sadece amacı gerçekten ertelemek mi yoksa ayrılmak mı onu anlayamıyorum ve çok üzülüyorum, gelinliğimi bile sipariş verdim.
amacı ayrılmak ve an kolluyor bence tabi.

Ya cidden sasirtiyorsunuz beni.turklerde de beraber yasa mantigi...ya bir dusun.evledina bunu yakistiriyormusun.bak anne ol gel sonra bu konuyu bir dahayaz....
yazdığı yeri bulamadım alıntımı verdiğin cevap üzerinden yapayım türklerde bu mantık oturmalı diyene kadar gitsin beraber yaşasın konu sahibi istiyorsa mantığın temellerini atmış olur....:KK53:...........

yazdığı yeri bulamadım alıntımı verdiğin cevap üzerinden yapayım türklerde bu mantık oturmalı diyene kadar gitsin beraber yaşasın konu sahibi istiyorsa mantığın temellerini atmış olur....:KK53:...........
Sanki bu tur iliski yasayan ulkeler gulluk gulustanlik....zina diyor resmen ya.boyle bir mantiklada evleniyor......

kusura bakma ama senden ayrıldığı gibi evlenir böyleleri, bir erkek mırın kırın ediyorsa arkana bakma kaç.. çünki sana ileride tartıştığınızda sen çok istedin evlenmek diyecek..kaçççç arkana bakma bence

kusura bakma ama senden ayrıldığı gibi evlenir böyleleri, bir erkek mırın kırın ediyorsa arkana bakma kaç.. çünki sana ileride tartıştığınızda sen çok istedin evlenmek diyecek..kaçççç arkana bakma bence
Sorun evlilikte değil bende mi yani

Sanki bu tur iliski yasayan ulkeler gulluk gulustanlik....zina diyor resmen ya.boyle bir mantiklada evleniyor......
Zina dediğiniz şey artık suç değil siz hangi akla mantığa dayanarak böyle bir yorum yapıyorsunuz. Her şeyi dine bağladığımız sürece geri kalmaya mecburuz zaten

bence sizde acele etmeyin.
1)gercekten işi ile ilgili canı sıkkın olabilir
2)sizden soğumus olabilir
bu 2 durumdada evlenirseniz siz üzülürsünüz..sizden soğuduysa zaten ayrılr sizde erken dönmüş olursunuz zarardan.bence biraz fırsat verinde eteklerindeki taşları döksün.

Zina dediğiniz şey artık suç değil siz hangi akla mantığa dayanarak böyle bir yorum yapıyorsunuz. Her şeyi dine bağladığımız sürece geri kalmaya mecburuz zaten
merak ettim geri kalmamak için ne yapmak lazım yani?:KK51:

madem erkek arkadasın ertelıyor ne dıye gelınlık sıparısı verdın takma sende onu bosverrrr

Back
X